Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.10.18

Дневен хороскоп – петък – 05.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си. Имате склонност да правите точно обратното, наранявате някои хора и после има последствия дълго време.

Телец - Реагирате лошо на критиките, които получавате от хората, които ви интересуват. Емоционалните изблици ви карат да кажете неща, за които по-късно да съжалявате. Най-добре е да се опитате да се отървете от всяка напрегната ситуация на уединено място.

Близнаци – Вие излъчвате вътрешно спокойствие и спонтанност, които другите намират за неустоими. Налице е уникална възможност за оправяне на неразрешен проблем с колега чрез вашият конструктивен подход. Това спомага за създаването на много по-добри работни отношения. 

Рак –Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. Съгласуването на двете е трудна, но не и невъзможна задача. Финансовата страна може да се окаже препъни камък в днешния ден за нещо.

Лъв – Не поемайте много отговорности днес. Има вероятност да надцените сили си. Влиянието на Марс ви кара да бъдете прекалено дръзки, което може да доведе до необмислени действия. Не се предоверявайте много на другите.

Дева – На работното място бъдете внимателни, защото има вероятност грешно да прецените ситуацията, което може да доведе до объркване с колеги или началници. Опитайте се да не сте негативно настроени и да вярвате повече в себе си.

Везни – Добре е да обсъждате вашите планове с приятели и доверени лица. Обменът на идеи може да даде важен импулс за добро вземане на решения. Това ще ви помогне да видите и осъзнаете по-добре вашите силни и слаби страни.

Скорпион – Работа днес ще има много, но енергията и трудолюбието ще ви помогнат да се справите. В личните ви отношения мирът и хармонията могат да бъдат нарушени, така че ще трябва да показвате сдържаност и търпение във взаимодействието си с близките хора.

Стрелец – Помислете за разширяване на знанията си, сега е подходящо време за планиране на курсове, обучения, които повишават вашите знания и умения. Днес представителите на вашия знак са надарени с особена привлекателност и красноречие, които няма да останат незабелязани от противоположния пол.

Козирог – Някои ситуации няма да се изпълняват според плана, но изцяло нова перспектива носи обещанието за успех. Опитайте се да промените своята гледна точка и да разберете гледните точки на другите. Това е най-добрата стратегия в момента.

Водолей – Делата ви ще вървят съвсем гладко. Имате открит и спокоен подход към хората и към всичко останало. Никакви неприятни изненади не ви дебнат зад ъгъла. Имате шанс да изчистите с някого старо недоразумение.

Риби – Всичко се развива положително за вас, дори да не го осъзнавате в този момент. Ако губите едно, то е защото ще получите друго. Ще се справите с новите предизвикателства. Останете скромни и внимателни, поддържайте инерцията. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани. Емоциите могат изцяло да ви погълнат.

В този ден не бива да се изпитва никаква завист. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате.

Нараства опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.


Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още