Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 19.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 19.10.18

Дневен хороскоп – петък – 19.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Енергийно много силен ден. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост

Овен –По-късно през деня са възможни малки, но досадни пречки на пътя ви. Настроението може да не е добро. Не всичко ще върви според плана. В желанието си да постигнете по-бързи резултати, може да допуснете сериозни грешки.

Телец –Дайте си малко време да разберете ситуацията и ще намерите правилния път към целта си. По-добре е да не рискувате нито собствените си, нито парите на други хора, и да не вземате решения относно финансови въпроси.

Близнаци – Денят може да е неспокоен. Трудно е да се концентрирате върху основното, тъй като различни неща непрекъснатоще се нуждаят от вашето внимание. Това може да ви изнерви и да започнете да се карате с околните.

Рак – Един противоречив ден, в който можете да изгладите ситуацията, ако сте деликатни и снизходителни към грешките на други хора. Планетарните влияния са доста противоречиви, така че предпазливостта ще е добре дошла.

Лъв – Склонни сте да се ядосвате често и без причина, обвинявайки всички наоколо за проблемите си. Може да вземете грешни решения, игнорирайте съветите, в които трябва да се вслушате. Отделете време, изучете ситуацията - и ще разберете как да действате по-добре.

Дева – На работното място може да има малки задръжки, но заради тях не трябва да бъдете нервни, ще имате време да свършите всичко и на време. Следобед, някои неочаквани приятни събития вероятно ще повдигнат духа ви. Не са изключени срещи с хора, които не сте срещали напоследък.

Везни –Днес вашият жизнен тонус е намален, така че може да не се чувствате добре и ще се уморявате по-бързо от обикновено. Препоръчително е да избягвате претоварването и да се грижите повече за себе си.

Скорпион – Не е изключено да има напрегнати и противоречиви моменти. Въпреки това, вие ще изпитвате оптимизъм и увереност в успеха, благодарение на което ще постигнете това, към което сте се стремили.

Стрелец – Не обръщайте внимание на това, което не ви засяга, избягвайте празните разговори и ненужни спорове, стойте далеч от конфликтите на други хора. Втората половина на деня дава възможност спокойно да се вземат важни решения относно бъдещето, да се определят плановете.

Козирог –Очакват ви приятни мигове. Ще ви провърви там, където не сте очаквали. Общуването и намирането на подход към различни хора днес ще става по-лесно. Внимавайте да не станете пешка в чужда игра.

Водолей – Можете да постигнете успех по много начини. Но звездите нямат нищо общо с това - само вашето постоянство, готовността да влагате усилия отново и отново. Но прекомерните натоварвания, физически и емоционални, могат да доведат до здравословни проблеми.

Риби – Малко неща вървят по план, често трябва да импровизирате, да вземате решения в движение. Ще ви води интуицията. Днес проблемите са възможни дори и в ситуации, които обикновено са благоприятни за вас.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно много силен ден. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.

Ако днес нещо успее да ви удиви - очаква ви щастие. Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите играещи деца- чака ви богатство. Птица прелетяла край прозореца се явява като знак, че ви очаква приятен сюрприз.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още