Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 26.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 26.10.18

Дневен хороскоп – петък – 26.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини

Овен – Сутринта е по-добре да не планирате нещо важно, защото в този момент нещата ще стават трудно. Където се появявате, може да възникват някои недоразумения и спорове. Затова деловите и личните срещи най-добре да бъдат отложени. Това е добър период за независима работа.

Телец – Един добър ден за тези, които не обичат да бързат и предпочитат спокойно да обмислят всяка стъпка. Предпазливостта помага да се избегнат много проблеми и истински да се оцени ситуацията, за да няма неприятности.

Близнаци – Един добър ден за работата. Възможно е да се появят нови отговорности. Рутината ще ви отегчава и ядосва. Добре би било да се държите по-консервативно, отколкото екстравагантно. Ще успеете да избегнете проблеми в личните взаимоотношения.

Рак – Денят ви позволява да намерите решение на сложен проблем, но е добре да знаете, че това е само временен компромис и по-късно ще изисква ново преразглеждане. Не се препоръчва да афиширате с намеренията си.

Лъв – Денят може да е интересен, но няма да е лесен. Трябва да сте сдържани, решителни, енергични и разумни, способни да поемате отговорности. Възможно е ново запознанство, но романтични отношения ще започнат, само ако вие поемете инициативата.

Дева – Имате много нови идеи, благодарение на които успявате да се справите със сложни проблеми. Някои от вас ще имат висок творчески потенциал и ще изненадат околните с таланти, за които никой преди не е предполагал.

Везни – Денят е благоприятен в много отношения. Няма да ви липсва вдъхновение. Бихте могли да създадете цял шедьовър на изкуството, ако сте творчески личности. Действията ви могат да предизвикат критика у някои хора.

Скорпион – Денят ще бъде доста напрегнат. Вероятни са трудности в работата, проблеми при подготовката на документи, решаване на правни въпроси, грешки при важни изчисления. Опитайте се да не сте нервни: докато поддържате спокойствие, има шанс да намерите изход от трудна ситуация.

Стрелец – Днес обстоятелствата са доста благоприятни и трябва да се възползвате максимално от тях. Благодарение на авторитета и красноречието си, можете да защитите или възстановите позицията си. Подходящо време за приятелски срещи.

Козирог – Денят е много благоприятен, така че не губете времето си. Разкриват се нови възможности, ще има шанс да се постигне голям успех. Можете да зададете нови цели - скоро ще можете да ги постигнете. Но всичко това е вярно само за професионалната сфера. Личните взаимоотношения изискват нещо друго: търпение, умереност в желанията и сдържаност в изявленията.

Водолей – Откажете се от агресивната тактика, докато се опитвате да прокарвате личните си интереси. Добре е да поставите граници на прекомерната импулсивност и ненужната суета, да седнете на масата за преговорите и да обсъдите изчерпателно проблемите. Подобна политика обещава благоприятни резултати в личния живот, а и в професионалния.

Риби – Очакват ви приятни изненади, неочаквани съвпадения, от които можете успешно да се възползвате. Вие сте креативни, често намирате неочаквани, но абсолютно верни отговори на въпросите, които биха объркали другите .

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия.

Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още