Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда - 24.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда - 24.10.18

Дневен хороскоп – сряда - 24.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на хармонията

Овен- Днес ще сте прекалено импулсивни и въпреки това ще успявате да действате праволинейно. Ще  се стремите постоянно да изказвате своето мнение даже да не ви го искат. Сблъсъкът с някого може да наруши емоционалното ви равновесие.

Телец- Ще попаднете в сходна стара ситуация. Явно не сте си взели достатъчно поука от миналото. Не се разстройвате, че някой от познатите ви изпитва недоверие за нещо към вас. Все пак достатъчно ви ценят и уважават.

Близнаци- Ще вложите всички сили, за да се справите с многото задачи, които сте си поставили. Предстои ви да вземете важно решение. Само не изпадайте в плен на илюзиите. Ще засегнете някого, макар и не нарочно.

Рак- Вие сте преизпълнени с енергия, но едва ли ще го осъзнавате поради прекалената си ангажираност. Изпадате в лека зависимост от мнението на другите, но все пак не вземайте важно решение без да се допитате до някой, на когото имате доверие.

Лъв- Ще се зарадвате от нещо дребно, но затова пък приятно - подарък, добра вест, комплимент или просто добро отношение. Може да се създаде напрежение между вас и родители или по-възрастни хора, което ще се отрази на настроението ви.

Дева- Вашето шесто чувство ще ви подскаже, че някъде нещо се е пропукало и трябва да бъдете по-предпазливи. Съдбата може да ви поднесе изпитание, но вие трябва да минете през него. Няма нищо страшно обаче!

Везни- Бихте могли да си позволите малко разпускане. Намерете си повод за празнуване с любимия човек или приятели. Измислете нещо, каквото и да е, но не се оставяйте да скучаете. Някой от вашето обкръжение ви ревнува.

Скорпион-  Независимо дали сте съпричастни или не, днес събитията могат да сменят хода на своето развитие. Много е важно да имате самоконтрол и да насочите емоционалните изблици в положителна посока.

Стрелец- Днес изцяло ще бъдете  устремени към осъществяване на своите плановете и замисли. Намирате се в прекрасна форма, което ще ви помогне по-лесно да решите личните си проблеми.

Козирог- Не ви устройват рамките, в които сте вкарани. Искате да излезете извън тези граници, търсите признание. Избягвайте все пак да демонстрирате превъзходство над другите. Ако получите предложение, обмислете го много внимателно, преди да приемете.

Водолей- Вероятно днес поради увеличена емоционалност ще имате необходимост да оправдавате някои от своите действия. Може да ви простят много неща, но вие не злоупотребявайте с това.

Риби- Изцяло сте съсредоточени върху личните си отношения. Вътрешно изживявате нещо по-емоционално. Може да се усъмните за миг в правилността на взетите решения. Надеждите на някои от вас все пак ще се осъществят.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на хармонията. Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не се препоръчва активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата. Хубаво е за уединение. Да не се гладува, но и да се преяжда.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още