Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 07.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 07.11.18

Снимка:

Спомнете си всичко хубаво, което сте преживели напоследък. За лошото изобщо не мислете

Овен – На работното място избягвайте колеги, които постоянно се оплакват. Фокусирайте се върху плановете и идеите, които имате и как да ги представите на началниците. В любовта е крайно време да промените някои отрицателни навици, за да запазите хармонията.

Телец – Ако ви се прииска да поспорите по различни теми, опитайте се да се въздържате от това. По-добре е енергията да се насочи в конструктивна посока. В комуникацията с любимия си бъдете внимателни и сговорчиви.

Близнаци – Препоръчително е да си направите план за действие предварително и да се придържате към него. Физическата активност ще възстанови оптимизма и доброто настроение, така че не оставайте пасивни. Не позволявайте на малките конфликти да ви обезкуражават.

Рак – На работното място бъдете по-дискретни. Не говорете с никого за нищо. В любовта сте склонни да налеете масло в огъня, така че днес избягвайте сериозни проблеми и да изяснявате стари нерешени въпроси.

Лъв – Закъснения, промени в плановете в последната минута или непредсказуеми пречки са възможни през предстоящия период. Може да се опитвате да преодолеете стресова ситуация, като се върнете към стари лоши навици, например да пропушите.

Дева – Това не е добър ден за изпълняване на чужди жалби, защото нямате достатъчно енергия. На работното място, проявете максимално търпение и внимавайте с прибързаните реакции, особено когато наблизо са началниците. Любовната ситуация е спокойна и стабилна, няма от какво да се притеснявате.

Везни – Използвайте изгодните възможности, но не рискувайте. Независимо колко обещаващи изглеждат новите идеи и предложения е много важно да се анализират рационално всички плюсове и минуси. Трябва да имате чувство за пропорция, да избегнете прекомерни разходи и прибързани решения.

Скорпион – Активирайте се физически, в противен случай ще изхвърлите излишната енергия чрез словесни изблици върху близките хора. На работното място лесно се разсейвате, така че би било добре да работите сами и в мълчание. Не търсете съвършенство в любовта, ако искате да запазите хармонията.

Стрелец – Гледайте нещата от практическа гледна точка днес и не правете нищо, което черпи вашата енергия. Вие ще трябва да се докажете на работното място, така че не бива да губите вяра в себе си. В областта на любовта внимавайте с глупостите.

Козирог – Сега внимавайте как планирате времето си. Не поставяйте бариери пред хората около вас, само защото имате много отговорности. Поставете по-строги граници на работното място. В противен случай ще губите енергия. Възможно е да се сблъскате с един стар любовен проблем от миналото, бъдете подготвени.

Водолей – Днес имате късмет във всяка област, така че не трябва да губите време в празни дискусии. Не можете да върнете казаните думи, така че помислете два пъти преди да изречете нещо. Нека любовта ви да бъде център на вниманието ви.

Риби – На работното място се занимавайте с рутинни неща и бъдете дискретни. Не прекалявайте с любопитство, то може да бъде погрешно интерпретирано. В областта на любовта не позволявайте на емоциите да ви направят слепи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден изпълнен с красота и светлина. Излъчват се любов и топлина. Всичко, което правите днес трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете деня такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което сте преживели напоследък. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в дългове. Бъдете внимателни и добри към хората, които ви заобикалят.

В 18:03 ч е новолуние. До 07:37 ч на следващия ден може да работите с желания.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив