Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 10.10. 18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 10.10. 18

Дневен хороскоп – сряда – 10.10. 18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес чувствеността ви се увеличава многократно, изпитвате жажда за силни усещания. В любовните дела сексуалният компонент ще изиграе важна роля. Заедно със страстта, може да се увеличи склонността ви към ревност. Не се препоръчва да откривате сметка, да се купува или продава, да се взема или дава заем.

Телец – Денят изисква дисциплина и ред. Днес лунните енергии ви подтикват да възстановите реда в личния си свят. Ако сте изгубили контрол над живота си, време е да внесете повече определеност и яснота. Определете своите приоритети - това може да се отнася до пари, личен живот или работа.

Близнаци – По-добре е да изпълните рутинните задачи през първата половина на деня, а в следобеда и вечерта ще можете да правите неща, които изискват добро въображение и свободен полет на фантазията. 

Рак – Днес ще бъдете сред очевидните фаворити на съдбата. Това е страхотен ден за рекламиране на вашите лични таланти и способности, всяка работа с елементи на творчество. В любовта ще покажете благородство и снизходителност. Увеличаване на сексуалността, религиозното чувство или интереса към мистицизма.

Лъв – Най-вероятно много неща в живота и семейните ви отношения се нуждаят от цялостно преразглеждане и няма никакъв смисъл да затваряте очите си пред това. Избягвайте гнева, раздразнителността, дори ако близките ви изискват твърде много от вас. Бурните чувства могат да попречат да вземете правилното решение.

Дева – Един добър ден, допринасящ главно за душевния комфорт. Проницателността ви се увеличава, но трябва да се доверите повече на вътрешния си глас. Днес имате добри шансове в личните отношения.

Везни –Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата внимателно. Възможно е емоциите и страстите да преобладават в днешния ден. Анализирайте вашите приходи и разходи. 

Скорпион – В началото на деня трябва да се предприеме спешно приключване на делата, започнали преди това. Старайте се да имате само положителни емоции, не отрицателни. Краят на деня е добър за неформална приятелска среща. 

Стрелец – Във вашите приятелски, делови и партньорски отношения могат да се намерят скрити подводни течения, които трябва спешно да бъдат открити и разгледани. Не затваряйте очите си пред този факт, в противен случай си подготвяте опасен капан за бъдещето и ще имате още едно уязвимо място.

Козирог – Опитвайки се да предприемете мерки сега, за да си осигурите едно добро бъдещо съществуване, рискувате да прецените грешно, да заложите на грешните хора или на грешните ценности.

Водолей – За да постигнете настоящата си цел, трябва да работите активно през целия ден. В това отношение е много възможно физически или умствено да се претоварите, или натрупване на много впечатления, затова се препоръчва да си давате от време на време почивка.

Риби – Материалните ценности (например финансови интереси) могат да бъдат тясно свързани с духовните търсения. Днес можете свободно да изразявате емоциите си. Чувствителни сте към семейния микроклимат и състоянието на интимните взаимоотношения.

 

СВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не оставайте пасивни. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори. В деловата сфера ще се усеща спад. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още