Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.10.18

Дневен хороскоп – сряда – 17.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Бъдете добри и милосърдни. Противопоказни са авантюрите

Овен – Този ден носи много противоречиви емоции и ще е трудно да се контролирате. Някои свои идеи ще искате да приложите незабавно. Хората около вас са склонни повече да ви критикуват, отколкото да ви подкрепят, което е досадно.

Телец – Благоприятният ден. Ще ви се отдаде да приведете в равновесие собствените и обществените интереси и така ще избегнете обвиненията в егоизъм. Ще откриете неочакван начин за решаване на трудов проблем, като по този начин значително ще укрепите професионалната си позиция.

Близнаци – Началото на деня може да бъде трудно, да донесе досадни недоразумения, неприятни случки. Всичко, което се случва, ще ви направи нервни, но малко по-късно положението ще започне да се променя към по-добро.

Рак – Първата половина на деня ще бъде интензивна и напрегната. Предстои да се справяте с трудни задачи, но ще успеете да се справите с всичко. По-късно ще можете да се отпуснете и да възстановите силите си.

Лъв – Денят ще бъде успешен, ако успеете да избегнете конфликтните ситуации и конфронтации. Бъдете търпеливи и се опитайте да обсъдите всички въпроси колкото е възможно по-спокойно.

Дева – Бъдете любезни и полезни с другите, това ще ви помогне да направите добро впечатление. Може да получите пари, които не сте очаквали. В личния живот се очаква хармония и искрена любов.

Везни –Днес има вероятност да се появят нови перспективи пред вас, както и благоприятно стечение на обстоятелствата. Емоционалната стабилност при някои от вас ще бъде под въпрос. Възможно е да получите неочаквано предложение.

Скорпион – Склонни сте да се съмнявате в своята правота, дори преди да сте били напълно уверени в себе си. Липсва ви подкрепата и одобрението на някои хора около вас и сте готови да приемете като ваш приятел всеки, който ще ви каже няколко топло думи.

Стрелец – Главната опасност е да изразходвате неконструктивно енергията си. Времето е подходящо за обсъждане на семейни въпроси, които са свързани с пари. Бъдете търпеливи към близките си, дори ако вашите мнения не съвпадат по някакъв начин.

Козирог – Добре би било да се въздържате от инициативи и рискови ситуации, от предприемане на активни стъпки, освен ако не са продиктувани от извънредни обстоятелства. Инвестициите няма да отговарят на очакванията ви, а загубите ще бъдат съвсем реални.

Водолей – Опитайте се да не бъдете мързеливи и не отлагайте нищо за по-късно. Благоприятно е за връщане към стари идеи или проекти, които са останали неизпълнени. Сега ще работите върху тях при нови условия и с нови хора и затова със сигурност ще успеете.

Риби – Подходящ ден за поставяне на нови цели и разработване на стратегия, която да ви позволи да ги постигнете. Възможни са непланирани разходи, напрегнати отношения. Стойте по-далеч от събитията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 10:37 ч. Луната е на празен ход, затова изчакайте да отмине този период и не започвайте нищо ново и важно през това време.

До 15:18 ч. – Заемете се сериозно със задълженията си. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Въздържайте се от енергични физически упражнения. Контролирайте емоциите, запазете спокойствие. Не се поддавайте на провокации. Хубаво е да се освобождавате от всичко излишно.

След 15:18 ч. не се препоръчва да сте в уединение. Бъдете добри и милосърдни. Добре е да поговорите на животно и да му се порадвате. Противопоказни са авантюрите. Благоприятно е за ремонтни работи, грижи за дома. Не избягвайте съпружеските обятия и любовта. Ако днес подарявате цветя, трябва да е в саксия. Откъснати цветя не се препоръчват.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още