Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 31.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 31.10.18

Дневен хороскоп – сряда – 31.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние

Овен –Ще бъдете амбициозни, но днес може да срещнете малки проблеми. Бъдете търпеливи и сдържани и ще успеете да разрешите трудна професионална ситуация. Вечерта трябва да се избегнат споровете. Можете да бъдете нервни и да кажете нещо лошо и неприятно за някого.

Телец – Очаква ви добър ден. Не се притеснявайте за мненията на хора, които не са толкова способни като вас и смело изпълнете плановете си. Вие ще се озовете в центъра на вниманието и вашите идеи и действия ще бъдат забелязани. Някой може да се опита да се възползва от добротата на вашето сърце.

Близнаци –Днес ще бъдете неуловими, "невидими хора". Искате да скриете нещо или да не казвате нещо важно. Бъдете внимателни. Денят благоприятства сериозните финансови планове, посещение на банка или разговор със счетоводител.

Рак – Приятен ден ви очаква. Вие ще бъдете оптимисти, забавни и не ви липсва сила, за да се борите с трудните неща. Хората ще се радват да ви слушат и ще ви търсят за съвет. Бъдете внимателни вечерта и избягвайте подозрителните места.

Лъв –Днес ще бъдете трудолюбиви и отговорни. Упоритостта и решителността ще бъдат от полза. Но не настоявайте прекомерно на своите идеи и не критикувайте близките си. По въпросите на любовта ви се препоръчва повече предпазливост.

Дева – Днес ще си спомните за неизпълнени дела и обещания. За съжаление не всичко ще се уреди и сега. Вечерта наблегнете на почивката и не се занимавайте с проблемите на други хора. Погрижите се за себе си.

Везни – Днес ще сте склонни да се оплаквате и да се ядосвате дори и без особена причина. В допълнение, ще сте сънливи, недоспали. Настроението ви ще се подобри при разговор с приятели. Вечерта не вземайте прибързани решения, свързани с любовта.

Скорпион –Ще бъдете много заети и в същото време се интересувате от делата на другите хора. Под влияние на нова информация може да променете предишните си планове или да отидете някъде. Вечерта се отпуснете и гледайте любимия си филм или предаване.

Стрелец – За да постигнете целта си, ще трябва да решите някои деликатни въпроси. Денят носи специфично романтично настроение. Възможно е да си спомните за миналото или да срещнете човек, който някога ви бил много скъп.

Козирог – Днес очаквате похвала или доказателства за признание, тъй като правите много неща, за да покажете на хората най-добрите си страни. Денят благоприятства нови запознанства и решаването на конфликти.

Водолей – Не забравяйте, че трябва открито да изразявате мнението си, но в същото време да не карате другите да се чувстват виновни. Влизайки в конструктивен диалог, признайте, че те не са длъжни да се съгласят с вашата гледна точка. Има много пътеки до върха, така че не се притеснявайте, ако отивате на там сами.

Риби – Очаква ви спокоен ден, но при две условия. Там, където работите избягвайте клюки, защото ще се замесите в ненужен конфликт. Опитайте се по всякакъв начин да избегнете обсъждането на чувствителна тема. Благоприятно е за флиртуване.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си. Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"   

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още