Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 27.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 27.10.18

Дневен хороскоп – събота - 27.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Животът е вашата игра

Овен – Може да е малко труден за някои ден, но пък ще е интересен. Възможен е успех в работата, в някои случаи - кариерно развитие. Можете да преговаряте, да обсъждате нови проекти. Но не всички идеи ще бъдат реализирани. Необходимо е да се вслушате в себе си, да се опитате да разберете вашите чувства.

Телец – Плодотворен ден. Вършите полезни неща, размишлявате върху важни проблеми, откривате изход от трудни ситуации. Лесно няма да се откажете, дори ако на пътя ви има сериозни препятствия Малко неща могат да ви накарат да се отклоните от вашите планове.

Близнаци –Вероятно днес ще бъдете доста заети. Вашите действия често ще изглеждат странни за другите, но няма да обръщате внимание на критиките и ще правите всичко по свой начин, затова пък ще постигнете блестящи резултати.

Рак – По-добре е да не бързате, да не се опитвате незабавно да постигнете резултати във всичко, което предприемате. По-разумно е да сте търпеливи. Може да се окаже, че е по-добре да се отложат някои от планираните действия, тъй като моментът за тях не е най-подходящ сега. Ще се справите с всичко по-късно.

Лъв – Денят е подходящ за много неща. Когато става дума за пари, интуицията няма да ви подведе. Отношенията с близките ви ще се подобрят значително, ако проявите интерес към желанията и очакванията на другите хора. Всяко проявление на егоизъм днес е нежелателно.

Дева – В много неща можете да успеете, защото късметът днес е с вас. Препоръчително е да се избягва контакт с недоброжелателно настроени хора. Вие сте прекалено чувствителни към негативното им влияние.

Везни – Позволете на събитията да следват своя умерен ход. Бъдете сигурни, че нещата ще се наредят по най-добрият начин за вас. Освободете се от илюзиите. Гледайте по-реално на действителността. Откажете се от задълженията, които са се превърнали в тежко бреме за вас.

Скорпион – Днес имате късмет. Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Ще се справите лесно с трудностите, ще вземате правилните решения, някои ще получат изкушаващи оферти. Може да има изненади или добри новини.

Стрелец – Можете да правите покупки, ако са планирани по-рано, но е по-добре да се въздържате от спонтанни придобивки. Полезно е да правите планове и просто да помислите с какво бихте искали да се заемете в близко бъдеще.

Козирог – Денят не е подходящ за експериментиране и поемане на рискове, както и за промяна на нещо кардинално в живота. По-добре е да се съсредоточите върху познатите и разбираеми неща или да се върнете към това, което сте започнали по-рано.

Водолей – Съсредоточете се върху полезните неща. По-добре да не отлагате нищо, особено ако не става въпрос само за вашите интереси. Постарайте се да не разочаровате тези, които разчитат на вас. Може да ви се наложи да помирите враждуващи страни.

Риби – За мнозина денят ще бъде труден и досаден. Лесно ще се вълнувате и ще реагирате остро на неща, на които друг път не бихте обърнали внимание. Възможно е да възникнат разногласия с околните. Много е важно да намерите възможност да се отпуснете и да възстановите силите си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Животът е вашата игра. Изборът как да реагирате е изцяло ваш. Последствията са част от обучението. Всеки прави това, което смята за полезно и правилно, но не забравяйте, че вашата истина, не е задължително истината и на другите. Човек стига до своята истина чрез своите преживявания, опирайки се на собствения си опит. Внимавайте днес да не объркате все пак картинката! Никой не е имунизиран срещу неприятностите, но те идват и си отиват. Никога не казвайте никога, защото не знаете какво ви предстои да стане.

Понякога нещата са толкова прости, че просто не се замисляме над тях и не разбираме какво се случва. Понякога нещата стоят пред нас, но ние пак не ги виждаме, не ги осъзнаваме. Трябва нещо да ни събуди от унеса, за да открие взора ни за истината..... Бъдете и днес добри и внимателни! Избягвайте нощем потайностите на града! Нека в сърцата ви живее Бог, а от вашето присъствие да се излъчва неговата светлина!

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още