Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 03.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 03.11.18

Снимка:

Денят има тежка енергия. Твърде е възможно да се случат неочаквани неща

Овен- Денят може да донесе някои трудни моменти. Решавайки проблемите един след друг, може да се окаже, че не ви остава време за почивка. Някои от вас ще бъдат измъчвани от лошо предчувствие, но това е поради енергиите на деня.

Телец- Днес има голяма вероятност да допускате грешки поради разсеяност или невнимание. Не се нагърбвайте с всичко сами. В общуването е възможно да възникнат трудности. Старайте се да изразявате ясно своите мисли , за да могат другите да ви разбират правилно.

Близнаци- Днес много от вас ще витаят в облаците и лесно ще се впечатляват от всичко. Нормално е, в края на седмицата сте доста изморени. Постарайте се все пак да имате по-реалистично отношение и най-вече бъдете особено внимателни да не ви измамят в нещо.

Рак- Днес не трябва да допускате да мислите негативно - вашите мисли са живи и лесно могат да се претворят в действителността. За предпочитане е уединението. Общуването с много хора може доста да ви натовари психически и емоционално.

Лъв- Работата ви е ще е динамична и конструктивна. Днес по-трудно ще се разбирате с околните. Въпреки че ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, твърдо ще държите нещата да стават както искате вие, а това може да породи разправии.

Дева- Денят е наситен с напрежение. Възможно е да получите неприятни новини. Може да възстановите прекъснати отношения, на които сте отдавали голямо значение. През втората половина на деня ще станете по-креативни. Интуицията ви ще е водеща в действията ви.

Везни- Днес трудно ще можете да изявите добрите си качества. Лесно ще се провокирате от всичко. От вас и вашето поведение зависят доста неща. Опитайте се да съхраните хармонията в личните си отношения, въпреки че няма да е лесно.

Скорпион- През деня ще преобладава тягостно и мрачно настроение. Ще бъдете силно емоционални и лесно ще реагирате на всичко. Вашата забележителна проницателност ще ви помогне да се справите с практическите въпроси.

Стрелец- Днес трудно ще запазите доброто си настроение. Денят внася напрежение в ежедневието ви. Ще бъдете склонни към преяждане и самоугаждане – това не го допускайте в никакъв случай! Ще се повиши чувствителността ви, но и ще бъдете по-твърдоглави от обичайното.

Козирог- Някои от вас ще постигнат успех в делата си, въпреки трудностите, които ще срещнат. Ще намерите начин да решите някакви свои проблеми. Със своята изобретателност можете да преодолеете противоречията, но в някои случаи ще ви пречи ината.

Водолей- Труден ден. Трябва да си признаете, че много от проблемите си създавате сами. Не сте склонни да правите отстъпки, нито компромиси. Заемете твърда позиция, дори когато трябва да сте гъвкави. Следвайте интуицията си и тя ще ви изведе от трудна ситуация.

Риби- Звездната обстановка от хороскопа ви днес съветва да не се поддавате на изкушения и съблазни. Въпреки че са неприятни, някои дейности трябва да се свършат още днес. Отношенията с конкретно лице ще придобият допълнителен смисъл за вас.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Твърде е възможно да се случат неочаквани неща. Пазете се и не се поддавайте на изкушения и провокации. Днес не бива да се изпитва никаква завист
Запазете спокойствие и бъдете сдържани, иначе емоциите могат изцяло да ви погълнат. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате.

Увеличава се опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден да се впускате в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив