Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.10.18

Дневен хороскоп – събота – 20.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Противопоказни са отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето

Овен – Изненади, които не сте предвидили, не са изключени. Следвайте обстоятелствата, вземете под внимание интересите на другите хора. Вашият индивидуализъм може да създаде някои проблеми за вас.

Телец – Възможно е да имате трудности при изпълнението на ежедневната работа, спазването на правните норми и професионалните правила и изисквания. Ще можете да намерите плюсове дори в най-напрегнатата ситуация.

Близнаци – Звездите ви съветват от сутринта да се настроите за изпълнение на задълженията. Трудностите и ограниченията не са изключени през деня, но имате шанс бързо да се справите с тях или да се приспособите към обстоятелствата.

Рак – Това е подходящ период за реализирането на вашите индивидуални намерения. Ангажиментите от колективен характер или действия, извършени в полза на други хора (например благотворителни събития), ще бъдат не по-малко успешни.

Лъв – Този ден звездите ви подканват да обърнете повече внимание на духовното или чувственото начало, както и на общия фон на събитията.Благоприятно време за укрепване на отношенията.

Дева – Внимателно планирайте работата си и не започвайте следващата, ако имате нещо недовършено. Благоприятно е за завършване на делата и установяването на ред. Бъдете разумни в личните си взаимоотношения и не си позволявайте да експериментирате с чувствата на онези, които обичате.

Везни – Това е един хармоничен ден, ако сте готови да се приспособите към неговите особености. Ще срещнете някакво ограничение в действията си. Бъдете точни в работата си. Всяка грешка може да има неприятни последствия.

Скорпион – Днес, по даден въпрос може да се наложи да се направи избор и за вас ще бъде трудно да вземете решение. Ще сте склонни към определени крайности, както и да завишавате своите изисквания.

Стрелец – Вашият ден може да започне с дълбоко потапяне в ежедневните дейности или семейните проблеми. В личен план не насилвайте нещата - рискувате да навредите на щастието си и да си създадете допълнителни проблеми.

Козирог – В името на семейните отговорности ще трябва да се откажете от вашите външни планове или да ги коригирате в съответствие с настоящите обстоятелства. Ще се нуждаете от допълнителна концентрация и добра организация.

Водолей – Днес не трябва в никакъв случай да смесвате лични взаимоотношения и работа, въпреки че ситуацията ще клони към това. В най-добрия случай това ще навреди на работата или на приятелството, в най-лошия случай - и двете.

Риби – Ако не сте уверени в себе си, по-добре е да се откажете от вашите планове. През деня ще преживеете някакво емоционално вълнение или възбуда. Неразумните разходи могат да окажат негативно влияние върху портфейла ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за победа на мъдростта над чувствата и като резултат - успокоение и укрепване на духа. Подходящо е за уединение и молитви. Трябва да се изпълнят всички молби на другите, тогава и вашите молби ще бъдат чути и изпълнени. Не трябва да плачете и да се сърдите. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Нищо не трябва да се предприема или да се започва нещо ново, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня. Болестите започнали този ден са много опасни и могат да отидат на лош край.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още