Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник - 23.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник - 23.10.18

Дневен хороскоп – вторник - 23.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе

Овен – Как ще протече този ден зависи от обстоятелствата, които са се оформили и са извън вашия контрол. Има голяма вероятност да получите невярна и подвеждаща информация или да направите грешка в изчисленията в документите (в работата).

Телец – Успехът може да дойде при вас от прилагането на нови идеи и изпълнението на нови проекти. Каквото и да правите, не бързайте: всяка стъпка, която предприемате, трябва да бъде добре обмислена.

Близнаци – Ставате по-активни, така че при условие на рационалност и предпазливост от ваша страна, можете да постигнете значителен успех. Възможни са неочаквани срещи със стари познати.

Рак – Днес вероятно ще се изисква от вас да вземете важни решения по някои въпроси. Старайте се да избегнете както емоционалното, така и физическото претоварване. Това е особено важно следобед, когато ще бъде намален жизненият ви потенциал.

Лъв – Ако трябва да се занимавате с финансови въпроси, свързани с делата на други хора, трябва да сте по-внимателни. Инвестирането в разни начинания през този ден е нежелателно. Ако настоявате много, можете да получите това, което искате, но в крайна сметка няма да останете доволни. 

Дева – Решаването на делови или лични проблеми може да бъде придружено от конфронтация поради сблъсък на мнения и интереси. В резултат на това не са изключени негативни промени в отношенията с партньори или колеги.

Везни – Днес постигането на целите няма да е лесно. По-добре е да действате умерено, без прекомерна активност като се опитвате да упражнявате косвено влияние върху развитието на ситуацията. Въпреки че сте в състояние да превърнете отрицателните моменти в работата в позитивни, не трябва да очаквате бързи резултати от действията си.

Скорпион – Денят ще върви добре, ако не надцените силите си. Трудните дела не ви плашат и ще можете лесно да се справите с тях. Може да се влоши здравето ви. Поради това е по-добре да не се предприемат дела, изискващи сериозни физически усилия.

Стрелец – Вие сте твърде възприемчиви към влиянията отвън и към мнението на други хора. Денят ще помогне за изясняване на отношенията с някой от близките ви, чието поведение или думи ще предизвикат силни емоции у вас. По-добре е да се въздържате от сурови думи, за да избегнете нови проблеми и несъгласия.

Козирог – Днес горещо ви се препоръчва да се придържате към дипломация, тактичност и добри обноски. Непредвидени събития обаче могат да възпрепятстват изпълнението на текущите ви планове. Финансови транзакции не се препоръчват.

Водолей – Единственият разумен съвет за днес е да се придържате към здравия разум. Не са изключени дребни загуби и щети, причинени от необмислени разходи, разходи за удоволствие и развлечения или за лични цели.

Риби – Днес трябва да свършите много неща, да решите различни проблеми. Всички финансови операции трябва да бъдат внимателно разгледани, неразумните действия могат да доведат до загуби. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Възможни са дълготрайни разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още