Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 06.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 06.11.18

Снимка:

Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка

Овен – Другите не винаги разбират вашите импулси, понякога трябва да обяснявате защо правите така, а не по друг начин. Днес някои хора могат да започнат да ви облъчват с отрицателна енергия, добре е да вземете предпазни мерки и да ги избягвате.

Телец – Днес трябва да се държите по-далеч от другите, защото много лесно бихте могли да се окажете в центъра на някой конфликт. Обърнете повече внимание на работата си. Не вярвайте на всичко, което чувате.

Близнаци – Днес няма да има напредък, нито нови възможности. Вие не сте сигурни в себе си и вашите оценки, което ще затрудни комуникацията ви днес. Не са изключени конфликти с близък човек, семейни кавги. В основата им може да лежат финансите или нещо, което не е свършено.

Рак – Денят носи много напрежение и лесно се създават конфликти. Във взаимоотношенията със значимите хора в живота ви трябва да се отнасяте по-сериозно, да не се карате с тези, които са ви скъпи на сърцето за дребни неща.

Лъв – За съжаление днес може да бъде един от онези дни, когато нищо няма да излезе както трябва, сякаш всичко се изплъзва от ръцете ви. За предпочитане е уединението, така по-лесно ще се предпазите от стреса. Колкото по-малко общувате, толкова по-добре.

Дева –Днес трябва да отделите повече време на себе си. Ако някой ви покани на мероприятие или среща, по-добре да откажете, тъй като рискувате много. Енергиите на деня не предразполагат към такива събития. Може да имате проблеми с домашните инсталации.

Везни – Денят има тежка енергия. Нищо чудно да ви се стори, че някой изсмуква цялата енергия от вас. Избягвайте конфликтите на всяка цена, защото ще повлияят върху душевното ви равновесие и ще се почувствате като опустошени към вечерта.

Скорпион – Не забравяйте да останете спокойни и балансирани, ако нещо се обърка. Само така ще можете да се справите със ситуацията. Успокойте се и всичко ще бъде наред! Ако проявите слабост, някои хора може да се опитат да я използват в техен интерес.

Стрелец – Има по-голяма вероятност нещо да се обърка, ако сте разхвърляни и прибързани. Напрежението, което носи деня, може да обхване членовете на вашето семейство, така че и най-малката искра да предизвика огромен пожар в отношенията. По-добре е да стоите настрани днес.

Козирог – Използвайте този период, за да се оттеглите малко от другите и да помислите за всичко, което сте направили или трябва да направите. Отдръпнете се от социалните събития, за да заредите батериите си.

Водолей – Ще трябва да се адаптирате към обстоятелствата днес. Не започвайте да обсъждате с никого нищо. Проверете преди да излезете от къщи дали всичко е изключено, затворено и т.н. Някой може да ви предаде отрицателната си енергия (настроение) и да се почувствате зле.

Риби – Повишеното работно напрежение влошава вашата енергия и здраве. Ще трябва да внимавате да не се изтощавате. Това е денят, в който трябва да отделите повече време за почивка и самоугаждане. Просто се отпуснете и ако трябва да си легнете, направете го.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

От 10:20 ч. до 15:03 ч. Луната се движи на празен ход. Това е неефективен период, затова не предприемайте нищо важно, не купувайте важни неща, не подписвайте договори. Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка.

Освен това денят сам по себе си носи тежка енергия. Силно нараства вероятността от възникване на различни конфликти и спорове. И ако навреме не се прекратят, острите ситуации могат да се проточат много дълго. Всяка невинна дума може да бъде възприета едва ли не като кръвна обида, затова най-добре е да сведете контактите до минимум. Не допускайте в съзнанието си отрицателни мисли и негативни емоции, борете се с тях. Бъдете сдържани, търпеливи и внимателни през днешния ден.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив