Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 16.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 16.10.18

Дневен хороскоп – вторник – 16.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Разумът и практичността минават на първо място, емоциите са ограничени

Овен – Днес нараства интересът ви към всичко ново и необичайно. Съвместни планове и намерения е по-добре да се изпълнят преди обед. Колкото повече напредва денят, толкова по-голяма е вероятността от зараждане на конфликти.

Телец – Емоционалният фон днес е малко вероятно да бъде спокоен и безметежен, особено от следобед нататък. Възможни са непредвидени промени в плановете.  Важни са сега отношенията с колегите и началниците ви.

Близнаци – Прекрасен ден за всички дела, които не са свързани с повишена физическа активност, стрес, напрежение. Постарайте се да бъдете водени не от чувствата, а от разума, логиката и неприятностите ще бъдат сведени до минимум.

Рак – На работното място не са изключени стресови ситуации, дори може да се наложи да намалите темпа. Може да се нуждаете дори от помощта на колеги, за да се справите с текущите задачи.

Лъв – Бихте искали да намерите повече душевен покой. Може би поради някои лични проблеми, ще се почувствате неспокойни. Споделете тревогата си с близък човек, тогава ще почувствате облекчение.

Дева – Още от сутринта се опитайте да организирате по-добре работата си: например да разработите конкретен план за действие през деня. Не се изключват търкания с колеги, познати или други хора.

Везни – По това време се създават добри условия за продуктивни дейности, особено интелектуални и административни. В същото време не се изключва неочаквано възникване на материални проблеми или разногласия с хора, които обичате и цените.

Скорпион – Опитайте се да бъдете водени не само от собствените си желания, но и от чувство за дълг, отговорност и принципа на мирно съвместно съществуване. Не оспорвайте никого без основателна причина.

Стрелец – Старайте се да решите всички важни въпроси през първата половина на деня. В по-късен етап неочаквани обстоятелства могат да окажат отрицателно въздействие върху вашата дейност. Не се увличайте в случайни запознанства, още повече да ги докарвате до интимен стадий.

Козирог –През целия ден трябва да комбинирате традиционния подход при изпълнението на задачите с оригиналност, а понякога и с иновации. Няма от какво да се страхувате, ако владеете своите емоции и преживявания. Драстични промени могат да създадат предпоставки за влошаване на приятелските отношения.

Водолей – Строго спазвайте принципите си и не се отказвайте от тях, дори и да чувате обиди по ваш адрес. Не предприемайте резки действия в пряк и преносен смисъл. Възможно е да имате днес неприятности с представител от противоположния пол.

Риби – Днес сте защитени от явни опасности, но не може да се каже същото за скритите и подмолните такива. Бъдете много внимателни, особено ако държите на своите тайни. Доверете се само на онези хора, в които сте сигурни на сто процента.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Разумът и практичността минават на първо място. Емоциите са ограничени. Дръжте се по-далеч от по-старото поколение. Възможно е лесно да възникнат конфликти. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време.

След 14:36 ч - Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още