Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дни за пазаруване от 18 до 24 октомври

Хороскоп

Дни за пазаруване от 18 до 24 октомври

Дни за пазаруване от 18 до 24 октомври - Tribune.bg
Снимка:

Покупки на 18 октомври

Инвестирайте в неща, които са незаменими в ежедневието.

Управлявайте разумно бюджета си, харчете спестяванията си въз основа на информираност, анализ за актуалността и качествата на конкретен продукт.

Насърчава се купуването на неща, които допринасят за личностното развитие.

Сега се препоръчва да се купува само това, което е свързано с духовното израстване, и на първо място свещените книги - Библията, Корана и така нататък. Книги за духовни практики, за религия, астрология, себепознание, психология. Това включва произведения на изкуството, които помагат в търсенето на истината.

Покупки на 19 октомври

Благоприятен ден за закупуване на неща, които преди това сте си отказвали.

Покупката ще бъде добра за тези, които са внимателни при избора на продукт.

Сега основното не е това, което купувате, а начинът, по който купувате, по-точно какви качествени стоки избирате. Много е важно да не бързате, а да подходите с цялата отговорност към това, което ще закупите. Проучете го внимателно, разгледайте целия асортимент и изберете най-доброто.

През този период трябва да придобиете само най-доброто и само в този случай това ще ви донесе полза и удоволствие.

Покупки на 20 октомври

Най-доброто време да купите това, за което сте мечтали отдавна. Ако сте спестявали пари дълго време, работили сте усилено, за да придобиете желаното нещо, то сега е моментът да го направите. И изобщо няма значение дали е нещо голямо или малко. Основното е, че покупката олицетворява изпълнението на вашите мечти. Ако нямате нещо набелязано, препоръчително е да се въздържате от пазаруване, тъй като в крайна сметка може да се сблъскате с много неприятни изненади.

Периодът е подходящ за големи покупки.

Покупки на 21 октомври

Благоприятен ден за всички видове пазаруване. Но ако дори почувствате и най-малко, че се опитват да ви измамят, че ви предлагат завишена цена или ви пробутват некачествен продукт, или дори само да ви говорят неучтиво, незабавно се откажете да купувате. Това е сигурен знак, че артикулът, който искате да купите сега, няма да ви достави радост. Изчакайте няколко дни и опитайте отново. В противен случай ще съжалявате.

Не губете спестяванията си за дреболии, в чиято уместност се съмнявате.

Така спестявате от бюджета, намалявате риска от ненужно увеличение в колоната за разходи.

Покупки на 22 октомври

Неблагоприятен ден за повечето покупки.

Сега е добре само да разгледате внимателно, да попитате експерти за продукта, който ви интересува, да прочетете брошури, да разгледате интернет форумите, посветени на тази тема. Но сега не си струва да сключвате сделка или да правите покупка. Вероятно няма да забележите нещо важно и тогава ще съжалявате много за прибързаната си стъпка.

Покупки на 23 октомври

Време е да актуализирате гардероба си, да купите неща за вашето дете. Тези продукти ще имат дълъг експлоатационен живот. Същото не може да се каже за нови електроуреди, домакински уреди, компютри, телефони.

Денят е особено благоприятен за закупуване на играчки, за цветя, алкохол, за всичко, което по някакъв начин носи радост и е свързано с празник.

Важно условие: да закупите продукта с радост и в настроение. В противен случай покупката наистина няма да ви направи щастливи. Това също е подходящ момент за закупуване на ваканционни пакети, билети за пътуване и т.н.

Покупки на 24 октомври

Ограничете се до битови дреболии, неща, които са незаменими в ежедневието. Най-подходящо е за закупуване на огледала. Друго не се препоръчва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати