Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Домакинство по лунен календар през уикенда

Хороскоп

Домакинство по лунен календар през уикенда

Снимка:

Събота до 15:30 ч можете да се занимавате с леки домакински работи, но трябва да се откажете от голям ремонт или голямо почистване. Не променяйте жизненото си пространство, тъй като това може да окаже отрицателно влияние върху енергията на вашия дом.

На този етап се заемете с по-прости неща: подредете стаята си, поставете нещата на техните места, подредете шкафове или се занимавайте с цветята си.

Ако днес изхвърлите всичко ненужно, това можете да повлияе благоприятно на енергията на къщата. Не съжалявайте за нещата и спокойно се отървете от всичко, което не е било използвано повече от шест месеца. Но ако не можете да изхвърлите нещата, тогава ги подарете или дайте на тези, които се нуждаят от тях - познати, бедни, сираци. Като изчистите жизненото пространство от ненужното, старото, ще стане по-лесно и по-свободно да се диша в дома ви.

Събота след 15:30 ч и неделя до 16:40 ч

Напълно неподходящо време за всякакви домашни работи. Космическите енергии оказват негативен ефект върху всяка дейност, насочена към подреждането на вашия дом.

Ако планирате ремонт, по-добре е да го отложите и да отделите време за почивка, а след това да започнете с нова сила. Днес не бива да правите дори малки дела по къщата. Енергията на деня е такава, че всякакви домакински дела не са благоприятни. Не се опитвайте да гладите, да миете или да чистите прозорци. По-добре е да прекарате това време в почивка.

Неделя след 16:40 ч и понеделник до 18:00 ч

Неблагоприятно за домакински дела, дори най-лошото време. Всичко ще изпада от ръцете ви. Силно препоръчително е да се откажете да започвате ремонти. Всички домакински дела трябва да бъдат отложени, дори тези, които са много важни за вас и са били планирани по-рано. Допустимо е съвсем леко почистване, което няма да ви коства усилия. Не се препоръчва гладене, плетене, шиене, пране на ръка. С пералня може. Има голяма вероятност да не постигнете желаната цел и да изхабите напразно сили. Домакинската работа ще ви изтощи енергийно. И тогава нещата ще трябва да бъдат правени отново. Ограничете физическото натоварване и прекарайте времето на спокойствие.

Затова пък е най-доброто време за печене на сладкарски изделия, пити, баници, екзотични ястия, опитване на нови рецепти!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още