Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Домакинството по Луната

Хороскоп

Домакинството по Луната

Домакинството по Луната - Tribune.bg
Снимка:

Водене на домакинството по Луната е начин да се грижите по-лесно и ефективно за дома си. Намерете благоприятни лунни дни за почистване, миене, пазаруване и други дейности. 

Потърсете помощ от Луната! Погледнете лунния календар и се опитайте да се адаптирате към неговите прости правила, за да ви е спорна работата. 

Като начало има дни, в които Луната горещо ни препоръчва да си починем от домакинските дела. Тези лунни дни са напълно неблагоприятни за почистване и измиване. Ако започнете да почиствате в такива дни, най-вероятно няма да ви спори и ще се чувствате по-уморени. Запомнете ги и отложете домакинските дела на 15, 26, 30 лунни дни

Лунният календар за домакинстване като всичко останало, се основава на лунните фази. 

Нарастващата Луна и домакинските дела 

Както знаете, нарастващата Луна има свойството да провокира активния растеж и развитие на всичко, започнало през първата четвърт на лунния цикъл.  

На нарастващата Луна е добре да се грижите за стайните растения (3, 9 лунни дни), реорганизация на бита, пренареждане на мебели (5 лунен ден), подреждане на разни неща и документи (5 и 14 лунни дни). А за кулинарни подвизи, 13 лунен ден се счита за най-добрият - печене, екзотични ястия, опитване на нови рецепти! 

Намаляваща Луна и домакинските дела 

Намаляващата Луна отнема всичко излишно и ненужно, почиства, забавя, скъсява... Въз основа на това правило, лунният календар на домакинството съветва повечето домакински дела да се планират на намаляващата фаза - последната четвърт на Луната от цикъла. 

И така, генералното почистване се извършва най-добре на 24-ия лунен ден, измиването на прозорци и огледала - в 21, голямото пране - в 23 лунен ден, почистването на клетки и аквариуми на домашни любимци - на 27-ия лунен ден. 

Отделно са 19 и 29 лунни дни, които като цяло са неблагоприятни за домакинските дела, но са изключително добри за разчистване и изхвърляне на стари боклуци, на всичко старо, излишно, ненужно! 

Домакинството по лунния календар е лесен начин да спестите време, разпределяйки го правилно и в хармония с енергията на Луната. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ ВЕКИКИ ПОЗДРАВ ИВЕ ХВАЛА ТИ ПУНО ШТО МИ ДАЈЕШ ОДЛИЧНЕ САВЕТЕ ТЕБИ ТРЕНУТНО НАЈВИШЕ ВЕРУЈЕМ У ТЕБИ ТРЕНУТНО ВИДИМ СВОЈУ ДРУГУ МАЈКУ ТОЛИКО СИ МИ ДРАГА.
ИМАМ 2 ПИТАЊА ЗА ТЕБЕ.
1. ШТА ЗНАЧИ ШТО МЕ СРЕЋУ МАЛИ КУЧИЊА НА ПОСЛУ КОЈИ ТРЕНУТНО РАДИМ. СРЕЋУ МЕ СВАКИ ДАН. СА ДРУГЕ СТРАНЕ ВЕЛИКА КУЧИЊА ВИШЕ МИ НЕ СТОЈЕ НА ПУТУ КАО ШТО МИ СЕ ДОСКОРА ДЕШАВАЛО БИЛО ДА ИДЕМ ПЕШИЦЕ БИЛО КОЛИМА. ПИСАЛА СИ МИ ЗНАЧЕЊЕ ОВОГА САМО САМ ЗАБОРАВИО А ОВО ЗНАЧЕЊЕ МИ ЈЕ ТРЕНУТНО НАЈВАЖНИЈЕ. ЗА ВЕЛИКА КУЧИЊА ВИДИМ О ЧЕМУ СЕ РАДИ АЛИ ЗА МАЛА НЕЗНАМ.
2. ПИТАЊЕ КОЈЕ МИ ТРЕНУТНО НАЈВИШЕ ЗАОКУПЉА ПАЖЊУ ВИДИМ ДА ТИ ОС СВИХ АСТРОЛОГА НА СВЕТУ МОЖЕШ ДА МИ ПОНУДИШ ОДГОВОР ЈЕР ТЕБИ ТРЕНУТНО НАЈВИШЕ ВЕРУЈЕМ. ДА МИ КАЖЕШ САМО ДАТУМ КАД ЋУ ДА ОСТВАРИМ КОНАЧНИ УСПЕХ И ПОБЕДУ ТОЈЕСТ ДАТУМ ГДЕ СЕ МОЈ ХОРОСКОП НАЈБОЉЕ УКЛАПА СА ХОРОСКОПОМ СВИХ БАЛКАНСКИХ ЗЕМАЉА.
25.12.2020 09:04 / Отговор
кучето като знак https://tribune.bg/bg/horoskop/kakvo-oznachava-da-sreshtnete-kuche-kato-znak-ot-sadbata/
26.12.2020 18:14

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети