Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Древната техника – "Очистване с роза"

Хороскоп

Древната техника – "Очистване с роза"

Снимка:

Методът на визуализация и енергийно очистване с помощта на ефирни образи на розата се прилага вече няколко века

Розата като символ на изцеление е много ефективно и полезно средство за лечение както на самия себе си, така и на другите. Точно както лотосът от векове е символ на просветление, така и розата символизира чистата любов към себе си. Това означава, че розата притежава способността да унищожи енергията в енергийното пространство, която се явява несвойствена и неприсъща за самите вас. Например, ако чувствате застой в сърдечната чакра и подозирате, че причина за това е небалансираната енергия на друг човек, която сте приели върху себе си, то можете да се избавите от тази чужда и несвойствена енергия с помощта на розата.

Просто сложете в сърдечната чакра изображението на една голяма, напълно разпъпила се роза с образа на човека вътре в нея. Сега нека розата да се изпълни с неговата енергия, която е чужда за вас. След това отделете розата, изпълнена с енергията на другия човек, от своята сърдечна чакра. „Изведете” розата извън вашата аура или дори извън сградата, в която се намирате и визуализирайте,  как тя се разтваря в пространството,  изпарява се или просто изчезва. Енергията на  другия човек се изпарява заедно с розата.

Когато отделите розата извън вас, енергията извадена от вашата сърдечна чакра се неутрализира и се връща на лицето, на което принадлежи. Този метод се нарича "унищожаване на рози." Моля, обърнете внимание на следния момент:  много е важно да се „изведе” розата извън пределите на вашата аура. Ако се разтвори розата вътре в аурата ви, то чуждата енергия ще бъде частично неутрализирана, но и частично ще остане във вашето енергетично пространство.

С други думи, ако имате абсорбиран нечий чужд страх в сърдечната си чакра и след това извлечете този страх, и го поставите в розата, и изпратите обратно - при човека ще се върне вече не страха, а неутрализираната емоционална енергия. Лицето, което получава обратно енергията, може да прави с нея каквото си иска. Той може отново да я превърне в страх или да я използва по друг начин. Така обаче вие се освобождавате от тази енергия по един мек начин, който не привлича кармата на другия човек и това не води до никакви кармични последствия.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив