Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Духовен рожден ден

Хороскоп

Духовен рожден ден

Снимка:

В деня, в който сте се родили, в света преобладава специфична вибрация, съответстваща на нумерологичната сума на числата на датата на раждане. С други думи, това е вашето число на житейския път. Всеки път, когато сборът на числата от датите повтаря числото ви на жизнения път (което се случва средно веднъж на девет дни), настъпва вашият „духовен рожден ден“, специален ден, когато светът резонира с основната цел на живота ви.

В този ден трябва да бъдете особено внимателни към събития, промени, срещи, разговори. Е, и разбира се, към числата, които светът около вас показва. Обърнете специално внимание на различни необичайни ситуации. Оглеждайте се знаците около вас, които Вселената ви поднася.

Отнасяйте се към този ден като към свой приятел и учител. Изтрийте от съзнанието си всички лоши мисли и потърсете доброто във всяко зло. Обърнете внимание на хората, които срещате и на мислите, които пораждат и понякога ще намирате в тях точно това, което търсите. Само като наблюдавате сламките, можете да разберете накъде духа вятърът.

Не забравяйте, че всичко, което заложите в цикъла, ще се върне при следващите (духовни) рождени дни - те служат като пратеници, тръгващи в неизвестна посока и често се връщат при нас с послание, което не можем да разберем, докато не концентрираме върху тях цялото си внимание.

По този начин, освобождавайки се от всяко зло в духовните си рождени дни, ние поправяме своите минали грешки, дори грешки от минали прераждания,  привеждаме се в съответствие с Вселената и когато процесът на коригиране на грешки и настройка приключи, всеки наш духовен рожден ден ще се превърне в истински празник, изпълнен с подаръци, удоволствия и щастливи събития.

Как се определя житейският път

Например, ако сте родени на 12. 10.1983. Събираме цифрите 1+2+1+1+9+8+3= 25=7

Ако сте родени на 01.03.2001 година. Събираме цифрите 1+3+2+1= 7

Вашият житейски път е 7

Как се определя Духовният рожден ден.

Вземете например 13.09.2019 г. Нека извършим нумерологично събиране на тази дата: 13 -> 4, 09 -> 9, 2019 -> 3; 4 + 9 + 3 = 16-> 7 .

Значи 13 септември 2019 г. е духовен рожден ден за всички, които имат номер на житейски път 7.

На следващия ден, 14 септември, ще се получи сбор 17. Това ще бъде духовен рожден ден за тези, които имат житейски път 8 и т.н.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още