Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Думи, които е полезно да си казвате пред огледалото

Хороскоп

Думи, които е полезно да си казвате пред огледалото

Думи, които е полезно да си казвате пред огледалото - Tribune.bg
Снимка:

Думите и изразите, които сте изрекли, докато гледате своето отражение, трябва да носят позитив и вяра в най-доброто

От древни времена на огледалата са приписвани специални свойства. Всеки ден заставаме до огледало с различно настроение. За да привлечете любовта и късмета, е важно да знаете какви думи трябва да се казват пред огледалото.

Думите и изразите, които сте изрекли, докато гледате своето отражение, трябва да носят позитив и вяра в най-доброто. Вярвайки в това, ще се изненадате колко ще се промени животът ви.

Най-важното правило е, никога да не се ругаете и да не използвате отрицателни думи пред огледалото. Дори и да не харесвате нещо в себе си или в живота си, забравете за това, погледнете отражението си и уверено и силно произнасяйте фрази, в които трябва да присъстват такива думи като: красота; здраве; щастие; любов; радост; ум; богатство; жизнерадост; сила; постижения.

Думите трябва да се казват, докато гледате отражението си в огледалото. Тези утвърждения са вид  творческа визуализация, с която можете да постигнете всичко, което искате.

Всеки мечтае да бъде  красив и щастлив. Но често, поглеждайки се в огледалото (особено жените), неволно започвате да виждате някакви недостатъци - дори и такива, на които другите не придават никакво значение. За да обичате себе си, не е необходимо да експериментирате с външния си вид - просто приемете естествената си красота. Започнете често да си казвате: „Аз съм най-красивата“ или „Аз съм красива и великолепна“.  Повярвайте, дори такива кратки фрази, казани силно и уверено, могат да се материализират. И след известно време наистина ще се почувствате красиви. А дребните недостатъци във външния вид ще бъдат вашият отличителен белег, придавайки ви чар. Спомнете си Барбара Стрейзънд – не е ли чаровна и обичана въпреки изгърбения си нос. София Лорен също не се харесвала, намирала, че всичко в лицето й е прекалено голямо – очите, носа, устните и въпреки това не е ли секс символ на своето време?

Доброто здраве е задължително за всеки човек. А желанието да  бъдем здрави е  характерно за всички. Повтаряйте пред огледалото: „Чувствам се страхотно“. Скоро ще забележите, че леките неразположения са престанали да ви притесняват и посещенията при лекаря ще се превърнат в рядкост.

Щастието. Разбира се, самата концепция за щастие е индивидуална за всеки човек. За някои щастието е любов, за някого - богатство, а за трети - изпълнението на съкровено желание. Застанете пред огледалото и избройте всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате щастливи. И най-важното - знайте: колкото по-силно е вашето желание, толкова по-близо сте до неговото изпълнение. Повтаряйте често:”Аз имам всичко, което искам”.

Любовта. Разбира се, любовта е необходим елемент на щастието, независимо дали е любов към семейството, приятелите или любовта към избраника ви. Някой страда от  несподелена любов , други търсят своята половинка. Гледайки своето отражение, кажете: „Аз обичам и съм обичан/а“. Бъдете сигурни: след известно време ще намерите своята споделена любов.

Както и да звучи, но на мнозина в живота им липсва просто радост. Лошото настроение, апатията, неуспехите в работата и в личния живот убиват настроението, а с него и радостта. Повтаряйте си пред огледалото: „Радвам се на всеки момент от живота си.“ „Всеки ден имам нова радост”. С течение на времето вече няма да ви измъчват постоянната борба с настроението и ще има много по-радостни моменти в живота.

Желанието да живеем добре, да имаме достатъчно пари, за да можем да си позволим много неща не е срамно вече за никого. Всички мечтаем да имаме повече. Докато стоите пред огледалото повтаряйте си:”Аз съм магнит за парите.”, „Обичам парите и парите ме обичат, между нас съществува неразривна връзка.” Скоро ще постигнете материална стабилност.

Вероятно малко от нас стават сутрин с думите „Обичам живота си и всичко ме устройва“. Но ако казвате тази проста фраза пред огледалото ежедневно, скоро ще почувствате любов и различно отношение към живота си.

Много често човек се чувства безсилен във връзка с външни проблеми и вътрешни преживявания. Кажете си: „Винаги и във всичко ми върви!”, „Мога да се справя с всичко”. Ще почувствате прилив на сила и ще можете да преодолеете страховете си. 

Поставените цели трябва да бъдат постигнати. Но понякога нямаме идея как да стане това. Не се разстройвайте и не се отказвайте. Кажете пред огледалото: „Аз постигам всичките си цели. ", „Аз привличам възможностите!”, „Аз мога!” Концентрирайте се върху целите си и скоро те ще се сбъднат.

Аз заслужавам най-доброто в живота си!


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати