Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Енергията на цветовете

Хороскоп

Енергията на цветовете

Енергията на цветовете - Tribune.bg
Снимка:

Облекло и бельо от различни цветове могат да се използват за лечение на различни заболявания

Цветовете ни влияят, дори когато не го осъзнаваме. Например, цветното бельо може да добави необходимата енергия непосредствено чрез контакт с кожата! Този начин се използва в случай, че трябва да получите презареждане на качествата на определена планета и нямате възможност да допълвате гардероба си със съответните нюанси. Странно ще бъде, ако изведнъж някой, който е носил досега други цветове, се появи в офиса с нещо ярко червено, но червеното бельо няма да привлича излишното внимание на околните, ще добави нужната енергия в периодите на повишен стрес, ще даде смелост за отговорно представяне, ще помогне да станете по-активни и упорити във вашето представяне. Облекло и бельо от различни цветове могат да се използват за лечение на различни заболявания. В случая с червеното - това ще бъде активирането на мъжката генитална област: повишаване на потентността, повишаване нивата на мъжките полови хормони. Необходимо е обаче да се вземе предвид прекалено възбуждащият характер на марсианската природа - нежелателно е да се използва при възпалителни процеси.

Друг източник за получаване на цветна енергия е използването на разноцветни вани, тъй като сега в магазините има огромен избор от ароматни соли, които едновременно оцветяват водата. Не е лошо, ако свойствата на аромата съответстват на характеристиките на цвета (макар че това се отнася само за естествените аромати). Например, червеникавите и оранжевите нюанси трябва да бъдат допълнени със затоплящи, тонизиращи аромати, а зелените, сините и виолетовите нюанси – с релаксиращи, успокояващи аромати.

Друг, много прост начин е да се обградите с необходимия цвят в обстановката около вас (стени, мебели, пердета, покривки, спално бельо) или да изберете подходящото осветление. За да направите това, не е необходимо да сменяте полилея или настолната лампа, просто може да подберете абажура. Може да завиете крушка в необходимия ви цвят. Цветното осветление може да бъде създадено и с помощта на декоративни свещи (например поставени в чаша от цветно стъкло), от които огромна част сега се продават за всеки вкус. Къщата, в която горят свещи, придобива специална аура - топла и привлекателна.

Това е за външното приложение на цветовете, но те могат да се прилагат и вътрешно. Цветът на продуктите на храната, която приемаме е не по-малко важен за нас от техния хранителен и химичен състав. Чрез храната може да си набавим необходимия цвят, за да получим нужното въздействие. Цяла наука се занимава с цветолечението.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати