Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Фатсия

Хороскоп

Фатсия

Снимка:

Фатсия е цвете под знака на Везните. Благодарение на лекия си въздушен характер, Фатсия почиства атмосферата в домовете ни от енергията на тежки думи и мисли. Добре е да има Фатсия в дом, където живеят хора, които често имат емоционално обременени състояния, лошо настроение, склонност към мрачно възприятие на живота, чиито думи по-скоро приличат на предсказание за мрачно бъдеще. Дори такива хора да не живеят в къщата постоянно, Фатсия може да е полезна.

Нейният дух сякаш лети из стаята, събирайки енергийни боклуци от тежкото настроение на хората. Така Фатсия ни пази от засилване на тягостното настроение и от действия, свързани с него: от желанието да псувате, да чупите чинии, да наказвате дете или куче.

С присъствието на Фатсия самата атмосфера на къщата ни поддържа спокойни. Фатсия, чрез влиянието на възрастните си листа, помага на човек да развие делови качества, да се научи да слуша партньора си и да се представя в благоприятна светлина. Ако мечтаете да станете делови човек или вече сте станали такива, отглеждайте си Фатсия, това ще ви помогне да развиете качествата на дипломат и това също може да ви е полезно (и не само в бизнеса), защото контролирането на речта винаги е полезно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още