Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Гадаене на хартия

Хороскоп

Гадаене на хартия

Гадаене на хартия - Tribune.bg
Снимка:

Точният произход на гадаенето на хартия е неизвестен, но идва от древни времена.

Първото нещо, което можете да разберете с помощта на гадаене на хартия, е кой сте били в минал живот. За да направите това, вземете лист, плоска чиния и кибрит. Задайте писмено въпроса: „Кой бях в миналото?“. След това хартията трябва да бъде смачкана и запалена. Докато бележката ви изгаря, гледайте очертанията на силуета върху чиста стена. Фигурите, които виждате, трябва да ви вдъхновяват с конкретни изображения на това кой сте били в миналото въплъщение.

Друг метод за гадаене на хартия се извършва с помощта на огън. Този метод ви позволява да разберете дали вашият избраник ви обича или не. Първо трябва да вземете лист хартия и да напишете върху него име, бащино, фамилно име и датата на раждане на избрания. Смачкайте хартията на топка и я запалете. Сега вашата задача е внимателно да наблюдавате интензивността на горенето. Ако бележката изгори бързо и напълно, тогава избраният ви обича много, а ако бавно тлее, тогава най-вероятно любовта е слаба и краткотрайна.

Освен това, използвайки хартия, можете да гадаете за изпълнение на желанията. За да направите това, изрежете 7 или 9 еднакви правоъгълника и на всеки напишете желанията, които ви интересуват в момента. След това поставете листчетата с въпроси в стъклен съд и го напълнете с чиста течаща вода. Това листче, което ще изплува на повърхността по-бързо от останалите, ще бъде желанието, което най-скоро трябва да се сбъдне.

Притежавайки редица знания, можете самостоятелно да се научите да предсказвате бъдещето, без да се обръщате към врачки и ясновидци. Умът ви всъщност е наясно с всички събития, които трябва да ви се случат в бъдеще. Да се научите да слушате собствения си ум означава да се научите да предвиждате.

Седнете на масата, запалете свещ близо до вас и поставете празен лист хартия пред себе си. Вземете химикал/молив в недоминиращата си ръка и започнете да записвате въпросите, които ви интересуват най-много. След това поставете химикалката в другата ръка и започнете да им отговаряте. И запишете какво ви е хрумнало импулсивно в момента (без много да разсъждавате), дори ако тези отговори не ви устройват. Този метод никога не се проваля, прогнозата, получена по този начин, ще съвпадне сто процента. С постоянно обучение няма да имате нужда от писалка и хартия в бъдеще, ще чувате ума си и ще станете оракул на собствената си съдба.  


Топ новини

виж още