Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Годишен хороскоп за 2019 г.

Хороскоп

Годишен хороскоп за 2019 г.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Светът е в дланта ви. Това ще бъде най-оптимистичната година за вас през последното десетилетие. Ще почувствате, че можете да постигнете почти всичко, което искате. И няма да сте далеч от истината. 2019 година ще ви донесе пътувания като от сънищата, адреналинови приключения, освобождаване от негативни чувства и съзряване. Въпреки че амбициите ще ви водят през по-голямата част от годината, моменти за любов няма да липсват. Ще имате много професионални възможности, многобройни успехи, увеличение на доходите и напредък.

Вашите перспективи се разширяват. Много представители на вашия знак ще получат интересни и изгодни оферти, свързани с работа или бизнес. Въпреки това, бъдете предпазливи през първите месеци, но използвайте всички умения и качества, за да постигнете това, за което сте мечтали. Не вземайте бързи решения, които могат да доведат до загуба. Април, май и особено септември може да бъде най-проблематичното време. Можете да разчитате на подкрепата на влиятелен покровител. Най-обещаващото време за кариера: март и особено декември. Ще бъдете склонни да експериментирате заради получаването на доходи от различни, понякога необичайни дейности. Може би искате да промените радикално обхвата на дейностите, но не бързайте да изоставите предишния си опит. Потенциалът на вашата кариера и професия далеч не е изчерпан и тук можете да очаквате нови върхове.

Юпитер - планетата на щастието - ще присъства почти цялата година в 9-тия ви дом на отдалечените дестинации и оптимизма. Ако през изминалата година сте се дистанцирали от светлината на прожекторите, за да се съсредоточите върху интимния си живот, сега е моментът да излезете от удобната си зона и да поемете рисковете. Във вас ще се събуди авантюристът и ще експериментирате не само в любовта, но и във всяка област на живота ви.

Годината носи много позитивни промени в областта на любовта. В личните отношения сега е важно да се стремите да съхраните стабилност и предсказуемост. Възможно е да имате тайна любовна връзка. Тези, които са свободни, лесно ще се запознаят с нови хора и ще се радват на всеки миг от живота. През втората половина на годината може да бъдете склонни към тайни афери, но стойте настрана от тях, за да не си създадете ненужни проблеми, дори ако чувствате напрежение в отношенията си.

Предстоящата година ще ви донесе големи промени в семеен план - бременност, ангажимент или нов член на семейството.


Телец – 2019 е година на сериозните предизвикателства. Ще се преобразите по чудесен начин. Мнозина ще се стремят към кардинални обновления. Ще се мотивирате към неочаквани резки действия. Ще има невероятни промени както във вашето собствено възприятие, така и във вашата среда. Средата на годината ще бъде малко по-ярка и по-цветна. От време на време се уединявайте, за да прочистите мислите си и да разберете какво искате. Ще отделите достатъчно време за отдих, пътуване, откъдето ще получите нови приятни впечатления. През втората половина на годината ще има много емоционални събития, както със знак плюс, така и със знак минус. Във всяка ситуация запазвайте спокойствие и увереност, че всичко, което ще се прави и ще стане по-добре. Крайно време е да се откажете от нездравословните навици. Що се отнася до финансите, може да изпитате известен финансов застой. Упоритият, но търпелив Телец винаги е готов да оцелее в бурята. Годишният хороскоп за 2019 показва, че тези особености ще му помогнат в по-трудните периоди на годината. Рядко има предизвикателства, на които не можете да отговорите. Известни сте с упоритостта си и че никога не се отказвате. Ще се пробуди желанието за обновяване и за творческа самореализация. Поглеждайте зад ъгъла и не се ограничавайте до това, което се случва пред носа ви. Възможно е животът ви да потече в напълно неочаквана посока

Планетата на щастието Юпитер ще пътува в продължение на почти цялата година във вашия 8-ми дом на интимността и интензивните емоции. Всъщност вие ще се почувствате живи, когато страстта залудува из цялото ви тяло. Юпитер ще ви покаже как изглежда безусловната любов. 2019 г. ще донесе на някои новини за бременност, на други годежен пръстен и на трети –сключване на брак. Ако нямате връзка най-вероятно през следващите 12 месеца ще срещнете вашия партньор/ка в живота.

Може да се проявите по най-неочакван начин в личния си живот. Вътрешната нужда от лична свобода може да доведе до отслабване на брачните връзки и опит за излизане от кръга на задълженията. Ще се пробудят и сексуалните инстинкти. Старайте се да се въздържате от радикални действия с необратими последствия. Ще имате страстна и вълнуваща година, но това не ви спасява от проблеми. Някои професионални познанства могат да преминат в любовни отношения.

Ще трябва да се грижите по-добре за здравето си през 2019 година. От март до май е рискован период, когато можете да се сблъскате със здравословни проблеми. В случай, че имате съмнение за някакво заболяване, не забравяйте да посетите лекар. Използвайте всеки повод тази година за разходки сред природата, защото чистият въздух е рецепта за здраве за вас.


Близнаци – 2019 година ви носи големи възможности във всякакъв аспект. Промените, които ще настъпят в кариерата ви, могат да доведат до постепенно укрепване на вашите позиции в заеманата длъжност. Годината като цяло благоприятства обновяването на професионалните дейности. Ако планирате да смените работата си, лесно ще намерите подходяща опция, ще имате добри възможности за нови работни места. Можете да получите нова, по-високо платена работа или значително да подобрите условията на труд, при които работите в момента. Ориентирайте се да се отървете от всичко, което е остаряло и вече не е ефективно. 2019 е годината, в която значително ще подобрите финансовото си състояние.

Контролирайте разходите, избягвайте да правите дългове и внимавайте много при инвестиране. Оптимизирайте ресурсите си, опитайте се да придобиете конкурентно преимущество. Бъдете упорити и активни, тогава много от мечтите ви ще се сбъднат! Поради въздействието на Нептун, вашите идеи може да се окажат далеч от реалността, затова се препоръчва да слушате съветите на другите. Опитайте се да живеете по-балансиран живот, да си позволявате добра почивка.

Любовта ще е гореща тема за вас през новата година. Ще усетите страстта във всяка ваша клетка. Трудно някой ще ви устои на чара. Юпитер почти през цялата година ще се движи в сектора на партньорството, така че тази област ще бъде доста важна за представителите на вашия знак. Ще ви докаже, че никой не е недостижим за вас. Ще бъдете принудени да отделите много внимание и време на партньорствата, очаква ви по-голяма ангажираност с тях. Това важи в еднаква степен както за бизнес партньорството, така и за семейния съюз. В края на януари и в края на юли вашето сътрудничество ще бъде успешно. Може да има промени в личния ви живот, зависи от това, до колко са били сериозни отношенията ви. Внимателно се отнасяйте къч чувствата на партньорите си.

Строгият Сатурн ще остане цялата година във вашия 8-ми дом на силните чувства и ще ви принуди да вземате крайни решения като "всичко или нищо". Ако решите да се свържете с някого, ще му дадете цялото си сърце. Три затъмнения тази година ще се състоят във вашия сектор на интимността. Това означава, че може да се влюбите в внезапно в лице, което няма да можете да премахнете от мислите си.

Уран ще ви насочи повече към духовното и ще ви накара да се отървете от лошите чувства. Премахнете токсичните личности и енергийните вампири, които изсмукват енергията ви от живота ви.


Рак – 2019 година обещава положително развитие на обстоятелства, свързани с дома и семейството, включително подобряване на материалното положение. Предстои ви много и интензивно да работите. Разчистете хаоса около себе си и се организирайте, за да имате най-успешната и продуктивна година. Юпитер ще ви помага, тъй като се намира в сектора на здравето и работата. Тази година е много важно да се отделя повече време за професионално обучение и постоянно подобряване на професионалните умения. В противен случай нивото на вашата квалификация може да не е достатъчно за успешна работа. Първото полугодие обещава растеж и развитие на професионалните възможности. Често ще трябва да се адаптирате към външните обстоятелства. Има вероятност през годината да направите голямо пътуване, което ще запомните за дълго време. Много Раци ще започнат да се занимават с благотворителна или хуманитарна работа. Други ще си вземат домашен любимец.

От 6 март Уран ще премине в сектора на приятелството, социалните дейности, планове за бъдещето. Бившите ненадеждни приятелства ще отпаднат, но ще се появяват нови приятели, ще се приспособите към определени социални групи. Ще имате възможност да бъдете себе си, да не се чувствате задължени да правите това, което другите очакват от вас.

Не може да се каже, че семейният съюз ще ви зарадва с ярки емоционални впечатления. Взаимоотношенията могат да станат прекалено сухи и формални, но ще имате отговорен и сериозен подход към семейните отговорности. Предстоящата година ще промени начина ви на възприемане на любовта, поставяйки ви под завесата на зрялостта и емоцията. Сатурн и Плутон ще обитават сектора на партньорството ви. Те ще ви направят по-зрели и по-мъдри. Учителят Сатурн е строг и ще ви учи, че здравите взаимоотношения изискват двама грижовни партньори. Ще престанете постоянно да обвинявате партньора си за проблеми във връзката, и ще се научите да поемате своята отговорност. Тези, които достатъчно са се измъчили във връзката си, сега ще имат смелост най-после да кажат:”Край. До тук!”

През втората половина на годината можете да очаквате по-спокойно и положително време. В средата на лятото значително нарастват шансовете да се срещнете с истинската любов. Звездите вече са в много позитивно положение за личния ви живот. От 15 септември до 7 октомври Венера ще преминава през вашия любовен сектор и ще ви дари с неустоим сексапил, който ще привлича представителите на другия пол. Не изпускайте това време, бъдете по-активни.

През 2019 г. избягвайте умственото напрежение и съсредоточете вниманието си повече върху здравето, тъй като претоварването може да повлияе неблагоприятно на вашето състояние. Не забравяйте след напрегнат период да вземете почивка за релаксация и освежаване, както и за облекчение на стреса.


Лъв –Животът ви през 2019 ще е изпълнен с различни преживявания. Очакват ви много събития в личния живот. Продължете да се движите към целите си. Усилията, които сте вложили досега, ще се материализират през новата година.

Ще сте много заети през цялата година, но ще бъдете щедри наградени. Няма да липсват добри възможности за подобряване на професионалния ви статус. В определени периоди може да почувствате остро недоволство от условията на работа и да се роди спонтанно желание да се откажете веднага. Въпреки това ще работите много и добросъвестно. Не бъдете импулсивни и проявете търпение. Стриктният Сатурн ще се движи през цялата година през сектора на работата, което щи ви кара да правите всичко според плана. Желанието за ред и дисциплина ще бъде характерно за ежедневното ви поведение. На 6 март Уран - планетата на радикалните промени ще влезе в 10-тия ви дом на кариерата и дългосрочното планиране и ще остане там в продължение на осем години. Някои Лъвове ще се отклонят от професионалния път, по който са вървели, за да се опитат да се реализират в нова област, а други ще се сменят работното място. От материална гледна точка периодът обещава да бъде печеливш, но само ако не се включвате в приключения и останете практични по финансовите въпроси. Време е да се научите как да спестявате и да не губите пари. Не се поддавайте на изкушението за лесни пари и не разчитайте само на късмет. Второто полугодие ще имате по-голям финансов успех. Опитайте се да не смесвате работата и удоволствието.

През есента може да изпаднете в любовна криза. Брачните отношения обаче няма да са толкова значими и актуални за вас. За да се справите с конфликтите в любовта, трябва да се съсредоточите повече върху конструктивните разговори. Не наранявайте партньора си. Контролирайте темперамента си и разрешавайте споровете по мирен начин. Избягвайте проявите на егото и егоизъм.

Юпитер ще пребивава през годината в сектора на творчеството, любовта и децата. Вие ще бъдете източник на уникални идеи. Бурно и ярко ще се развива вашият личен живот. Романтичните приключения няма да ви отминат. На мнозина Лъвове им предстои да срещнат своята голяма любов и да преживеят ярки емоции. В обкръжението ви ще се появи подходящ партньор или добър приятел. Ще получите любов в големи количества. Родени сте да управлявате света, но през следващата година ще управлявате сърцата на хората. Това ще бъде една от най-хубавите години за вас, когато буквално ще светите винаги и навсякъде и ще привличате вниманието.

Възможни са внезапни промени в начина ви на живот.


Дева – 2019 година обещава позитивни промени, както по отношение на работата, така и на семейството. Ще се появи желание да разширите своите хоризонти. Може да промените работното си място, ако не ви удовлетворява или изведнъж да откриете работата, за която сте мечтали. Ще имате смели идеи, но в същото време те ще са практични и лесни за изпълнение. Ще имате възможност да проявите своите таланти. Ще достигнете максимума в много области. Някои от вас ще решат да продължат образованието си, други ще започнат собствен бизнес. Могат да бъдат предприети стъпки за закупуване на жилище с цел преместване в по-голям дом.

Съсредоточете се върху изграждането на кариерата, но не пренебрегвайте удоволствията, които животът ще ви предостави. През април ще бъдете по-устойчиви на романтизма и ще се занимавате повече със себе си, отколкото да обръщате внимание на другите. В средата на второто тримесечие могат да се появят раздори в двойките и да почувствате нуждата да стигнете до корена на проблемите. Лятото ще бдете в най-добра позиция. Едно приятелство може да прерасне в любов.

Годишният ви хороскоп показва, че ще откриете любовта през тази година. 2019 определено ще премине под знака на любовта и съзряването. Ще се люшкате между желанието да живеете за момента и необходимостта да планирате бъдещето си. В епицентърът на вашето внимание ще бъде вашето семейство, деца, любовни преживявания и партньорства. Юпитер - планетата на щастието и благоденствието ще прекара почти една година във вашия сектор на дома и семейството като ви направи по-емоционални и свързани с близките ви.

След натоварената 2018 година, ще влезете в новата година малко изтощени. Дайте възможност на тялото си да се възстанови. Вашето здраве ще бъде променливо през първото тримесечие на годината, така че трябва да си почивате повече и да избягвате стресови ситуации. От пролетта до есента здравословното състояние ще бъде по-стабилно.


Везни – 2019 ще бъде една страхотна година, защото носи толкова много разнообразни неща. В професионалното поприще ще има спадове и успехи, така че ще трябва да приемете всички предизвикателства, които ще ви бъдат поставени на пътя. Очаквайте икономически ползи и увеличение на доходите, ще бъдете по-стабилни финансово от преди. Възползвайте се от всички възможности, които ви се предоставят, защото усилията, които ще вложите през годината, ще ви се изплатят.

Юпитер ще се движи през сектора на общуването и ще срещнете много интелектуални предизвикателства. Тази година ще благоприятства всички форми на комуникация: преподаване, писане, учене и медийни изяви. Очертава се активен социален живот, много срещи, запознанства. Ще бъдете като социални пеперуди. Нови приятели от различни среди и сфери на живота могат да отворят ума ви за вдъхновяващи гледни точки. Сега е моментът да завладеете света с вашата интелигентност и с брилянтни идеи. Независимо дали търсите работа или стартирате индивидуално начинание, ще получите най-добрите си възможности.

Тази година ще вземете важни решения за вашия дом, семейството или деца. Лесно ще намирате приятели или нова любов, ако бъдете отворени за всички. За свободните представители на знака, шансовете за нови любовни отношения нарастват от април нататък.

Трябва да обръщате внимание на здравето и да не го пренебрегвате. Грижата за себе си ще бъде рецептата за щастлив живот за вас през 2019 година. Уверете се, че си отделяте достатъчно време за почивка и водите балансиран и здравословен начин на живот. Първото тримесечие на годината здравето ви ще бъде по-чувствително. До средата на годината имунитетът ви ще бъде засилен.


Скорпион – 2019 година ще ви донесе много удоволствия. Нещата ще се нареждат добре за вас, особено по отношение на взаимоотношенията и кариерата. Тази година ще донесе баланс във всички области. Тези, които се занимават с частен бизнес, ще имат добри възможности да разширят хоризонтите си. Всички, които работят на свободна практика, ще бъдат сериозно проспериращи. Юпитер във вашия втори дом ще ви даде възможности да подобрите финансовото си положение и за намиране на нови източници на допълнителни доходи. Но също така ще има тенденция и да харчите повече. Бъдете особено внимателни при работа с пари и разпределяне на приходи и разходи, защото ще бъдете податливи на грешки. Избягвайте рискови инвестиции. По-добре е да инвестирате в обучение, преквалификация или допълнително образование.

Тази тенденция се подкрепя и от присъствието на Сатурн в дома на общуването и обучението. Благоприятно е за усвояване на нови знания, които ще ви бъдат полезни в работата. Също така продължаването на образованието. Това ще допринесе за успеха ви не само в близко бъдеще, но и в дългосрочен план.

Що се отнася до романтиката, годината благоприятства създаването на нови взаимоотношения и брачни съюзи. Енергията, която ви дават звездите ви прави по-отворени, приятелски настроени и общителни. Тези, които са свободни ще могат да започнат едни чудесни отношения. Възможно е да бъдете привлечени от някого, когото преди сте пренебрегвали и намирали за „скучна личност“. Периодът от юли до септември е благоприятен за ново начало и започване на нови взаимоотношения.

Здравето като цяло ще бъде добро през цялата година. Понякога може да се чувствате разстроени физически и психически, така че трябва да намерите начини чрез свободни дейности да канализират отрицателна енергия. Ако през последната година сте се борили с безсъние или имате проблеми с диетата и физическата активност, от април нататък тези проблеми ще започнат да избледняват.


Стрелец – 2019 година може да бъде една от най-вълнуващите ви години в последно време. Освен всичко друго, ще ви донесе сериозен напредък в кариерата. Добре е да изкарате курсове за преквалификация, откъдето ще съберете положителен опит, който да приложите на практика. Вашето оптимистично отношение ще бъде заразно. Ще преодолеете малките проблеми и ще станете финансово стабилни. Ще можете да реализирате най-смелите си мечти, да разширите мирогледа си. Вашите начинания ще имат успех.

За да обичате другите, първо трябва да се научите да обичате себе си - през 2019 г. ще усвоите този урок много добре. Ще трябва да се съсредоточите върху себе си, върху това, което е важно за вас и ще удовлетворите първо вашите желания, а след това и тези на другите хора.

Още през първия ден от годината страстният Марс ще влезе във вашия сектор на страстта, блясък и флирта, където ще остане до Деня на Свети Валентин. Юпитер, вашата планета-управител, ще пътува почти цяла година през вашия знак, носейки приключения, пътувания и лични промени. Нарастват шансовете ви за нови запознанства, за нова любов. Но докато Юпитер ще ви тласка към фриволния живот и авантюрите, силният Сатурн ще вика "Стоп", когато летите твърде много.

Април вероятно ще бъде най-горещият месец за вас. На 20 април обаче романтичната Венера ще влезе в сектора на любовта и ще остане там до 15 май. Ще хипнотизирате хората дори само с външния си вид, защото ще притежавате Х-фактора, който мнозина искат. Имате зелена светлина за любов, която ви позволява да флиртувате с всеки, който ви харесва, резултатът ще ви направи щастливи. Тези, които имат вече връзка да направят усилие да хармонизират и освежат отношенията си с партньора си.

От време на време може да се чувствате уморени и летаргични, но няма да имате сериозни проблеми със здравето. Отърсете се от всякакви тежки и разочароващи вибрации от старото време, изпълнено с кармични уроци. Сега можете да преследвате мечтите си по по-разумен и зрял начин вместо да скачате без парашут.


Козирог – Добре дошли в годината, в която вашият знак ще доминира. 2019 е идеална за постигането на целите, за промяна или напредък в работата. Сега ще работите усърдно и ще се съсредоточите върху повишаване на квалификацията. В професионалното направление ще впечатлите всички със своята креативност. Разширяват се възможностите, особено на тези, които изпълняват ръководна роля и имат влияние в големи колективи. Плутон ще ви помага да укрепите волята си, да утвърдите авторитета си, да станете по-силни и по-уверени в себе си. Определено най-продуктивният период през тази година ще бъде от 4 октомври до 19 ноември, когато Марс ще се движи през 10-тия ви дом на кариерата и социалния успех.

Строгият Сатурн, вашият управител и трансформаторът Плутон ще останат във вашия знак през цялата година, където ще се случат три от затъмненията. Ще следвате сърцето си и ще правите онова, което ви прави щастливи. Вероятни са и промени във външния вид и стила. Юпитер, планетата на щастието и оптимизма също ще прекара почти една година в 12-ти дом на завършека и лечението, откъдето ще ви насърчава да оставите след себе си всичко, което вече не ви прави щастливи. Някои ще сложат край на любовната връзка, която ги измъчва, други ще простят греховете на партньора си от миналото и няма да позволят да се разруши връзката им, трети ще намерят балсам за наранената си душа.

Нещо прекрасно може да се случи в любовен план още от първия месец на годината. Денят на Свети Валентин определено ще отбележи началото на най-романтичния период от годината за вас. Тогава сексапилният Марс ще премине в 5-тия ви дом на флирта, страстта и плодородието. С партньора си няма да можете да се наситите един друг и ще прекарвате повече време в спалнята. Всички Козирози без изключение ще излъчват сексапил и съблазън под "чадъра" на Марс. Имате един месец и половина, за да привлечете вниманието на този, който искате. На 6 март и непредвидимият Уран ще се премине в същия дом. Възможно е да започнете да привличате хора, които никога преди не сте поглеждали по романтичен начин. Ако имате връзка, възможна е непланирана бременност.

Намалете скоростта, с която прелитате през живота и отделяйте повече време за себе си.


Водолей – Гмурнете се безстрашно в 2019 година. Космическата енергия е положителна за вас и ще ви даде реализацията на много мечти и желания. Единственото нещо, което се изисква от вас, е да бъдете търпеливи. Юпитер ви насърчава да бъдете смели в бизнеса. Големи са шансовете да намерите печеливша работа или партньори в чужбина. Тази година звездите са склонни да ви помогнат да направите промяна в бизнеса, за която отдавна мислите. Всички бизнес и делови иновации и идеи ще бъдат реализирани най-лесно от август до ноември, а след това печалбите ще започнат да се увеличават значително.

В любовта годината започва много вълнуващо. От 5 до 24 януари Меркурий ще премине през вашия сектор на фантазията. Не се изненадвайте, ако животът ви напомня за романтичен филм. Страстта ще царува в живота ви от 31 март до 16 май, когато горещият Марс ще се движи през вашия сектор на флирта и блясъка. Вие ще бъдете богове по съблазняването, малцина могат да се похвалят с такава титла. Най-красивият период на любовта тази година ще бъде от 9 юни до 3 юли, когато Венера, планетата на любовта и хармонията, ще пътува през вашия сектор на страстта и приключенията. Очаквайте с нетърпение романтични предложения, нови ухажори, любовни послания и подаръци, които ще ви оставят без дъх. Това е период, в който шансовете за кратки, но запомнящи се любовни приключения се увеличават.

Небесните тела ви изпращат важно послание: без значение колко сте заети и активни, трябва да отделите време за умствена и физическа релаксация. Вашето здраве може да е крехко в началото на годината и трябва да вземате мерки и да се предпазвате по-добре от вируси и инфекции. Сатурн и Плутон ще се движат през вашия сектор на почивката и лечението и в определени моменти там ще има три затъмнения. Това е силен знак, че от време на време трябва да приемате по-бавен темп на живот.


Риби – Включете максималния темп на живот през 2019. Предстоящата година ще бъде отбелязана чрез кариерно развитие и укрепване на репутацията. Ще чуете много похвали и поздравления, защото в професионален план ви очаква най-успешната година. Освен професионален ви очаква и финансов растеж, както и подобряване на квалификацията. Не забравяйте да благодарите на Юпитер за това. Сега една супер новина - още от първият ден от годината Марс месец и половина ще пътува през вашия сектор на парите. Не искайте повече знаци, че сте в благоприятен период.

Старайте се да не пропускате благоприятните шансове, да се опитате навреме да забелязвате новите възможности. Плутон ще засилва волята ви и ще способства за увеличение на авторитета и популярността ви. Нептун ще помага за разгръщане на творческият ви потенциал. Ще станете по-мечтателни, загадъчни, сантиментални, впечатляващи и романтични. От 22 ноември до 22 декември Слънцето ще пътува през вашия сектор на кариерата ви, махайки ви щастливо от облаците. Ще завършите годината с експлозивни успехи.

В живота ви ще има доста приятни моменти. От 16 май до 2 юли ще е най-горещият период в любовен план, когато страстният Марс ще преминава през знака Рак. Температурата в спалнята ще расте и ще се чувствате ненаситни на физическата близост на партньора си. Марс също засяга плодовитостта, което означава, че може да се изненадате от положителен тест за бременност. Нямате връзка? Под влиянието на планетата, вие ще се превърнете във фатални съблазнители/ки. Едва ли ще има някой, който да може да ви устои. Любовният ренесанс за вас тази година ще бъде от 24 август до 15 септември, когато няколко планети ще окупират вашият дом на партньорството. Любовните приключения ще станат нещо обичайно за вас през септември и октомври, когато Венера и Марс ще преминават през Везни – сектора на страстта и секса. Ще имате магнетична аура, ще излъчвате силен сексапил, при който никой не може да остане безразличен. Подгответе устните си за много целувки и ушите за много комплименти.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

К.Анкова Здраве и късмет за всички
30.12.2018 14:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети