Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Годишен хороскоп за 2021 г.

Хороскоп

Годишен хороскоп за 2021 г.

Годишен хороскоп за 2021 г. - Tribune.bg
Снимка:

Овен – 2021 година за Овен ще бъде добра година. Най-смелите ви идеи имат всички шансове да станат реалност, благодарение на вашата упоритост. Сатурн ще остане в сектора на приятелските и социалните връзки през цялата година и ще ви донесе много промени. Всички връзки, които вече не ви служат, напускат живота си, а тези, които оцелеят, ще бъдат по-силни, въпреки че ще претърпят сериозни предизвикателства. Някои от вашите близки приятели могат да се преместят в чужбина, докато други могат да преминат през големи промени в живота. Юпитер ще бъде в същия сектор до 13 май, а след това от 28 юли до 29 декември. През това време ще ви донесе нови хора в живота ви, които ще имат сходни интереси на вашите. Това също е чудесен транзит за общуване с хора, които мислят еднакво и събрани около една и съща идея. Плутон в 10-и дом и тази година носи трансформации в сферата на кариерата, които ще се случват бавно и задълбочено. Много Овни ще бъдат фокусирани върху вътрешната работа върху себе си. Ще изследвате психиката си и ще се занимавате повече с духовност.Когато Марс влезе в края на лятото в дома на здравето, може да ви донесе здравословни проблеми. Време е да промените някои навици. Пазете се от неволни наранявания и резки движения. Нуждаете се от повече почивка. Когато имате почивни дни, използвайте ги разумно. Трябва да избягвате да се самолекувате. За всички консултации относно вашето здраве е най-добре да се консултирате с лекар. Отношенията с противоположния пол ще се развият добре. В любовните дела ви очаква голям късмет. Когато Венера се появи във вашия знак от 21 март до 15 април, най-големите ви любовни мечти и желания ще се сбъднат. Важен съвет за свободните представители на знака: През това време е важно да държите очите си отворени. Мечтаният партньор може вече да е наблизо. Пролетта ще бъде пълна с романтика за влюбените Овни. 

 

Телец – 2021 ви носи промени, които вече са започнали през предходните две години. Промените са свързани преди всичко в личен план, но и с работата. Най-голямата промяна тази година се случва в областта, свързана с кариерата, защото Юпитер и Сатурн ще бъдат в тази област. Може да започнете нов бизнес или да смените работата. Това също ще бъде голяма промяна, защото има шанс да започнете да правите нещо съвсем различно от преди. Промените със сигурност ще донесат нови, ценни уроци, които ще са важни за вас в бъдеще. Ако сте малко по-гъвкави от обикновено, тогава ви предстои добро време. Ще ви е необходима по-висока заплата, особено в средата на годината и тогава е възможно да работите извънредно и може би ще изберете две работни места. До края на годината усилията ви определено ще ви се отплатят и ще останете доволни от постигнатите резултати. Препоръчително е да намалите яденето и да промените диетата си, като избягвате мазни и пикантни храни. Добре е да се посветите на по-здравословен начин на живот и да бъдете повече сред природата, доколкото е възможно. Винаги, когато имате почивен ден, използвайте го по правилния начин и се опитайте да направите нещо добро за себе си. Един от приятелите ви може да е нечестен спрямо вас или да ви излъже за нещо. Добре е да обърнете специално внимание на любовния си живот, който може да е в застой в един период. Можете да идеализирате някого и някои неща могат да се случват зад гърба ви, които да не виждате.


Близнаци – 2021 година е важна за вас и ще можете да изпълните желанията, към които се стремите отдавна. Ще имате много късмет, ентусиазъм и успех, което ще ви направи доволни и горди от себе си и от действията си. Вашите убеждения и цели могат да се променят. Ще тръгнете в нова посока и като цяло ще имате увеличени възможности да постигнете това, което искате през тази година. Уран във вашия 12 дом може да ви донесе вътрешни сътресения. Като цяло можете да спите по-лошо или да имате по-слаби нерви. Това също носи внезапни реакции, нестабилна психика. Въпреки че отвън нещата вървят добре, отвътре можете да се почувствате напрегнати и неспокойни още през първото тримесечие. Тези, които са склонни към страхове или безпокойство, ще почувстват по-остро това. Здравето е по-деликатно, така че трябва да се пазите от алергии, инфекции и вируси. Добре ще е да укрепите имунитета си система по естествен начин, за да избегнете възпалителни процеси в организма. Също така бъбреците и сърдечно-съдовата система ще бъдат по-чувствителни, така че е препоръчително да ходите на редовни годишни прегледи. Ако имате връзка, внимавайте как общувате с партньора си, особено в началото на годината. Могат да възникнат разправии и кавги, поради неясна информация или поради ревниви сцени. Разумно ще е да контролирате емоциите си и да не прехвърляте личното си недоволство на него/нея. От февруари ситуацията ще стане по-спокойна и ще остане такава до края на годината.  От 15 април до 9 май Венера транзитирайки през вашия 12 дом лесно може да ви отведе в паралелна връзка. Ще бъде наистина трудно да устоите. Тази година необвързаните е възможно да започнат връзка с някой, с когото са в приятелски контакт. Има голям шанс този човек да е от чужбина.

 

Рак – 2021 година ще е добра за вас, в която ще можете да прогресирате във всички области на живота. Относно кариерата ви, това ще бъде трудна година, в която ще трябва да се научите да балансирате между личния живот и работата. Вашите професионални (бизнес) цели са големи, но не са непостижими. Трябва да вложите всичките си налични таланти, знания и способности, за да постигнете значителен напредък. Това няма да е лесна задача, но ще бъдете доволни от постигнатото. Въпреки че в началото на годината нещата ще се  бавят и не всичко ще върви по план, от март нататък ще имате възможност да блеснете в сферата на кариерата и да докажете на всички колко струвате. През годината ще се радвате да преминете на нова работа, ако ви предложат по-висока заплата. Уран в Телец ви носи напрежение в отношенията с приятелите. Тази година едва ли ще можете да разчитате на тях. Връзките с някои приятели ще охладнеят, така че ще изкристализира кой е ваш истински приятел и кой е с вас заради ползата. Преходът на Юпитер - вашия управител на здравето -  във Водолей показва, че тази година трябва да обърнете повече внимание на здравето. Като цяло можете да бъдете по-изложени на стрес в ежедневието и следователно по-напрегнати. През по-голямата част от март и април, са възможни нарушения в съня, повече вътрешно напрежение и нервност. Възможни са проблеми с вените и кръвоносните съдове, сърдечно-съдовата система. Предизвикателният период за здравето е от 8 октомври до 5 ноември, когато някои от вас може да имат проблеми с черния дроб. Тази година ще бъде белязана не само от упорита работа, но и от пътувания и приятни преживявания с приятели, семейство и партньор. Семейството ви е важно за вас и ще прекарвате много повече време с близките си. Що се отнася до любовта, ще се радвате на страстни и романтични мигове. Ако сте във връзка, нищо съществено няма да се промени, просто ще имате повече красиви моменти с партньора си. Юни е добър период за влюбване и започване на емоционална връзка. Свободните Раци най-вероятно ще успеят да намерят своята сродна душа през това време.

 

Лъв –2021 е предизвикателна година за вас, в която ще се научите как да бъдете в унисон със себе си и желанията си. Предизвикателствата ви очакват във всички области на живота и няма да сте готови за някои от тях - което не означава, че няма да ги преодолеете! Уран в сферата на кариерата ви носи промени и адаптация към новите тенденции. През първото тримесечие са възможни конфликти и несъгласие с ръководството, което създава напрежение на работното място. Ще ви трябва много търпение и понякога ще трябва да мълчите и да не изразявате недоволството си, така че в крайна сметка всичко да е най-добре за вас. Има възможност за смяна на работата през този период. Някои Лъвове често могат да сменят работата си или да променят бизнеса. През първите месеци се препоръчва да не се инвестира, а да се изчака по-добрата възможност. През пролетта може да се обтегнат приятелските отношения и дори да прекъснете някое от тях. Когато Марс влезе във вашия знак от 11 юни до 28 юли, това ще ви донесе повишаване на самочувствието и силата на волята. Това е периодът, в който ще бъдете предприемчиви и когато ще вложите много енергия, за да постигнете целите си. Що се отнася до здравето, стресът е силно изразен, така че трябва да се научите да го контролирате напълно, защото той може да повлияе на вашето здравословно състояние, както и на всички аспекти на живота. Правете повече разходки, бъдете по-физически активни, опитайте техники, които ще ви отпуснат и си позволете колкото се може повече време за почивка. Като се има предвид, че Юпитер и Сатурн са във вашия сектор на взаимоотношенията тази година, ще станете свидетели на огромни промени в тази област. На първо място, всяка връзка, в която няма отговорност и не върви, ще бъде прекратена. Това може да доведе до раздяла и развод. Много Лъвове ще решат да прекратят връзката, в която са и да влязат в нова. При останалите всичко върви по план. За женените семейството е приоритет номер едно. Лъвовете, които са в по-дълги връзки, могат да пожелаят да създадат семейство. Свободните представители на знака ще имат възможност да се срещнат с човек, който може да промени живота им. Намиране нова любов в приятелски кръг или чрез социални мрежи. Като цяло 2021 г. ще изпълни много от мечтите ви за любов и ще ви накара да се чувствате добре, желани, обичани и удовлетворени.

 

Дева – 2021 е година, в която ще бъдете ориентирани повече към духовността и вътрешната си същност. Юпитер и Сатурн ще са установени във вашия 6-ти дом. Това ще предизвика драстични промени в областта на работата. Промените ще бъдат положителни, така че можете да очаквате да напредвате или да започнете нов бизнес. Нова работа ще донесе значително по-високи доходи, но и много по-голяма отговорност. Ще бъдете изправени пред промени в кариерата си. Всички промени започват от вас самите. Ако сте недоволни  от работата, вече няма да можете да издържите и ще търсите по-обикновена работа, дори ако това означава, че доходите ви ще бъдат по-ниски. Фокусът изобщо не е върху материалния аспект, както беше досега. Мнозина ще си намерят работа в чужбина и ще отидат да работят зад граница или ще работят в тясно сътрудничество с чужденци. Можете да имате определени предизвикателства по време на работа от 5 март до 23 април, както и разногласия с хората, с които работите. Тези две планети в областта на здравето също могат потенциално да донесат здравословни проблеми на някои и затова е добре да смените лошите навици. Тази година здравето може да бъде голямо предизвикателство. Така че съветът е да обърнете внимание на всичко, с което може да имате проблем. Ако случайно сте пренебрегнали здравословен проблем, сега той ще бъде актуален и ще изисква решение. Плутон във вашият любовен сектор продължава да трансформира начина, по който обичате. Това може да донесе фатални емоции, както и невъзможност да се разделите, колкото и да е трудно. Нептун в областта на взаимоотношенията дава замъглена преценка по отношение на партньора, чиито намерения или мотиви могат да бъдат неясни. Често посочва възможността за измама и лъжи. Бъдете внимателни през януари, тъй като Юпитер е в квадратура с Уран и връзката ви тогава може да претърпи големи предизвикателства. Добре е да говорите открито за всичко с партньора си и да не криете чувствата си. Най-доброто време за разширяване на семейството ще бъде началото на септември. Свободните Деви трябва да избягват връзки с хора от миналото, защото връщането назад не винаги е добро решение. В началото на юни ще имате страхотни срещи и запознанства и има шанс да влезете в сериозна връзка, която да има перспектива.

 

Везни – През 2021 година вие ще се чувствате доволни и обстоятелствата ще ви подкрепят за разлика от предишните две години и половина, които бяха доста предизвикателни за вас. Сега очаквайте облекчение и възможност да постигнете това, което искате, без толкова много препятствия. Сатурн и Юпитер са в тригон към вашия знак и това е равносилно на топла прегръдка. Двете планети заедно във вашия пети дом са гаранция, че щастието ще падне от небето за вас през новата година. В началото може да имате проблеми, но с напредването на годината ще ставате по-смели, по-склонни да рискувате и в крайна сметка по-успешни. Присъствието на тези две планети, може да донесе голям успех на родените под този знак, които се занимават с творческа работа. За вас това е година на обновяване и поставяне на нови цели, които ще бъдат доминиращи в близко бъдеще. Основната ви цел е да направите вашата реалност по-красива и продуктивна, да бъдете по-спокойни. Това ще бъде хармонична, спокойна и красива година за вас, в която ще се изпълнят старите ви желания. Плутон във вашия 4 дом трансформира семейните отношения, така че все пак ще се сблъскате с някои предизвикателства, въпреки че ще бъде далеч по-мек от последните две години и половина. Нептун в 6 дом може да увеличи страховете и безпокойството при тези, които са склонни към това. Също носи неясна ситуация в работата, както и неясни намерения на хората, с които работите. Уран в осми дом препоръчва предпазливост при финансите, особено при инвестиране на пари. Тази година вашата сфера на здравето не е зле аспектирана, така че като цяло не би трябвало да имате някакви специални проблеми. Възможни са алергии. Здравословното състояние ще бъде стабилно до началото на август, когато може значително да отслабне имунната ви система и това да доведе до появата на определени заболявания. Трябва да се грижите повече за имунитета си и редовно да приемате витамини и добавки, да бъдете колкото може повече на чист въздух и да си почивате и спите достатъчно. През годината ще се посветите повече на партньора си, децата. Ще имате повече отговорности и задължения към тях, но със сигурност ще се чувствате доста доволни. През 2021 година мнозина ще са жадни за повече приключения, предизвикателства, нови любовни романи. Имате нужда от нещо, което ще ви развълнува, така че ако не го намерите в брака си (или връзката), ще погледнете извън него. Страхотен период за любов ви очаква, когато Венера влезе във Водолей от 2 февруари до 25 февруари. Много Везни ще се влюбят в това време. Свободните представители на знака могат да срещнат нов партньор в по-голяма компания или чрез социалната мрежа. В началото на септември тригонът на Юпитер и Венера може да ви поднесе вълнуваща любовна история. Това е година, в която ще се чувствате доста добре и в която няма да се налага да се борите с различни житейски предизвикателства. Обстоятелствата ще ви подкрепят и ще бъдете по-фокусирани върху удоволствието. Много от вас могат да открият някои от талантите си и да започнат творчески бизнес. Или можете да започнете ново хоби, което ще ви хареса. Възползвайте се от тази година, като се посветите на хората и нещата, които обичате!

 

Скорпион – Годината пред вас ще доведе до ситуации, към които ще трябва да се приспособите. 2021 е годината, в която ще се адаптирате към обстоятелствата и в която ще имате предизвикателства, за да растете. Тези предизвикателства могат да дойдат преди всичко от семейния кръг. Може да се случи така, че близките хора да не са съгласни с вашите решения или да се наложи да се приспособите повече към тях, защото в живота им ще се случват текущи неща, които ще изискват внимание. Най-големите промени ще засегнат 4-ти дом и това е областта, свързана със семейството, дома, местожителството. Много от вас ще решат тази година да станат независими и да се отделят от родителите си, ако живеят при тях. Тези аспекти носят също преместване, закупуване или смяна на недвижими имоти, както и преместване в чужбина. Промяната може да бъде наистина голяма. Това ще изисква вашата енергия, отговорност и отдаденост. Например можете да решите да купите апартамент и да отделите много време за обновяване и обзавеждане. Лунното затъмнение, което се случва на 26 май попада във втория ви дом на финансите и въздействието продължава през следващите месеци. Това може да доведе до внезапни промени в областта на финансите. Възможно е да загубите източник на доход или големи разходи и след това да се отвори възможност за намиране на нов източник на доходи. Плутон във вашият 3 дом все още може да ви донесе тъмни мисли и песимизъм от време на време, но също така и силно желание да проникнете в същността на нещата. Може да почувствате, че всички решения, които вземате, са доста трудни. Тази година няма да имате големи колебания в областта на работата, но все пак ще трябва да се адаптирате към определени обстоятелства. Като цяло здравето ви ще бъде добро, но в крайна сметка, трябва да му обърнете малко повече внимание в периода от 15 септември до 30 октомври. Марс в Телец от 6 януари до 4 март може да доведе до кавги с партньора ви, а за някои и възможност за раздяла. Проблемите може да са свързани с пари и не само. Вашият партньор може постоянно да ви провокира през този период. Юпитер, планетата на голямото щастие, за периода от 14 май до 28 юли сменя позицията си и влиза в дома на любовта. Тези, които все още не са срещнали половинката си, може да имат късмет. Много е вероятно да срещнете някоя привлекателна личност и да започне вълнуваща любовна връзка. Възможна e да се породи тайна любов при преминаването на Венера през 12-ти дом в периода от 16 август до 10 септември.

 

Стрелец – През 2021 година ще се чувствате по-добре и ще имате повече ентусиазъм, оптимизъм и жизнена енергия. Всички бариери бавно ще изчезнат и духът ви ще бъде освободен от ограничения, така че ще имате много възможности за развитие в личната и професионална сфера. Мнозина обаче ще бъдат изправени пред предизвикателство в професионалния си живот и ще трябва да проявят решителност. Юпитер и Сатурн ще бъдат във вашия 3 дом и това ще отбележи период, в който ще трябва да вземете важни житейски решения, в който нещата в живота ви ще зависят повече от вашия избор, отколкото от обстоятелствата. Стрелецът е готов за вълнуващи приключения и нови преживявания и тази година ще бъдете много по-уверени и смели от обикновено. Ще се осмелите да опитате нещо, което сте избягвали досега, и ще се влюбите лесно, без много проблеми и дилеми. Ще срещнете много интересни хора и ще създадете много нови приятелства. Когато Венера се появи във вашия знак от 7 октомври до 5 ноември най-големите ви любовни мечти и желания могат да започнат да се сбъдват.  Тази година ще имате няколко възможности да влезете в нова връзка или да промените съществуваща, но това ще бъде въпрос на вашето решение. Мнозина ще се изкушат да влязат в паралелна връзка, тъй като дълго време няма да могат да решат кога да изберат. Периодите на ретрограден Меркурий са неблагоприятни за емоционалния ви живот и тогава можете да вземете грешни решения, за които ще се покаете. Транзитът на Уран през вашата сфера на работа, може да направи нестабилна ситуацията. Могат да настъпят внезапни промени. Много от вас ще решат да напуснат работа и да започнат нова. Възможна е пълна смяна на професията. В периодите на ретрограден Меркурий, който управлява сектора на кариерата ви, не вземайте важни решения. Тогава сключените споразумения могат да бъдат изменени или отменени и стартираните проекти няма да бъдат печеливши. През тези периоди приемайте информацията, която получавате, с повишено внимание, защото може да е невярна. Уран задейства законите на синхронността, докато Венера работи със законите на привличането, когато тези двамата се съберат, тогава се случва истинска магия. В дните около 23 май, тази магия е най-вероятно да се случи. От края на март до средата на април, когато Венера ще транзитира през знак Овен във вашия 5-ти сектор на любовта, можете да се влюбите. Друг прекрасен период за любов, който отново може да донесе повече възможности, е от 9 май до 2 юни, когато Венера е в Близнаци. От 11 септември до 7 октомври, когато Венера е в Скорпион е възможно запознанство с човек, който ще ви привлича силно физически, а любовта може да бъде забранена. Ще трябва да сте нащрек, тъй като възможностите ще ви намерят там, където най-малко очаквате.

 

Козирог – 2021 година ще бъде по-продуктивна и по-спокойна година за вас в сравнение с предишната. С излизането на Сатурн от вашия знак ще почувствате облекчение, защото житейските уроци, от които се нуждаете, са усвоени. Имате по-големи шансове през новата година навсякъде и във всичко: в любовта, на работа, в печеленето на пари и по отношение на здравето. Вашият управител Сатурн тази година ще дирижира живота ви. Ще ви накара да търсите повече лична свобода и независимост. Ще ви помогне да се измъкнете от утъпкания път, може би дори да започнете нещо съвсем ново. Търпението, което имахте досега, ще бъде възнаградено. Вашата ценностна система може да се промени сега и можете да започнете да оценявате неща, на които досега не сте обръщали толкова внимание. Самочувствието ви вече ще бъде изградено на по-здрава основа. Плутон във вашия знак продължава да трансформира вашата личност на най-дълбоко ниво. Само че тази година ще го почувствате по-малко интензивно. Може би трябва да се откажете от това, което вече не работи: взаимоотношения, партньорства, бизнес проекти и т.н. Семейните Козирози могат да очакват по-стабилна ситуация. Могат да се появят разногласия помежду ви, когато Марс влезе в знака на Рак от 24 април до 11 юни и тогава има възможност някои изхабени и нестабилни връзки да приключат. За тези, които имат връзка, времето  от 8 януари до 1 февруари, докато Венера е във вашия знак ви носи много красив период за любов, в който някои от вас ще решат да се оженят. Влиянието на непредсказуемият Уран, който е във вашия дом на любовта, може да се изрази в най-неочаквани събития. Планетарният транзит е добър за необвързаните представители на знака, тъй като предлага шанс да се срещнете с някого, да започнете любовна връзка или просто да добавите разнообразие в живота си. Венера ще бъде във вашия любовен сектор от 15 април до 9 май и тогава това също е чудесна възможност да започнете нова връзка. Други благоприятни периоди за любов от 3 юни до 27 юни, както и от 6 ноември до края на годината

 

Водолей – 2021 е важна година за вас, тъй като навлизате в нов жизнен цикъл. Нещата в живота ви вече няма да бъдат същите и колкото по-бързо се адаптирате към промяната, толкова повече успех ще имате в много области на живота. Вие най-силно ще усетите влиянието на Сатурн и Юпитер, които са вече във вашия знак. Това ще ви донесе големи житейски промени и ще влезете в напълно нова фаза от живота. Добри възможности ви очакват зад всеки ъгъл. Няма да мине без трудни моменти, но животът ви ще бъде изпълнен с много вълнуващи събития. Що се отнася до професионалната сфера, годината е напълно подходяща за ново начало: промяна на хода на кариерното развитие, преместване на друга работа, стартиране на бизнес. Успешни иновативни проекти. Този нов цикъл може да ви донесе решения като заминаване в чужбина и започване на нов и различен живот там. Плутон във вашия 12 дом продължава да ви трансформира на психологическо и духовно ниво. Тази година съветът е да въведете нови житейски навици, да промените диетата си или да започнете да тренирате. Юпитер ще бъде в знака Риби от средата на май до края на юли и ще има положително въздействие върху вашето финансово поле. Ще намерите начин да увеличите баланса на сметката си Нуждаете се от повече движение, физически упражнения, както и от повече релаксация, за да поддържате здравето си стабилно през годината. Прекомерната статичност може значително да отслаби имунитета ви. През април, юли и октомври ще бъдете податливи на вирусни инфекции. Началото на годината ще бъде благоприятно за вас в областта на любовта. През февруари може да срещнете човек, който ще ви покаже открито своята привързаност. Някои ще влязат в тайна връзка. Венера във вашия знак ви носи чудесни възможности за любов от 2 февруари до 24 февруари. От 30 май до 22 юни ретроградният Меркурий в Близнаци ще преминава през вашият любовен сектор. Някои ще трябва да правят избор между двама души и много от вас ще се окажат в паралелна връзка. Връзката, която започвате в този период, може да бъде интересна за кратко време, но няма да бъде трайна.

 

Риби – През 2021 година ще преживеете голяма промяна в психологически и духовен план. Сатурн, който се намира в 12-тия ви дом, където ще остане цели две години, може да бъде неудобен и труден, ще имате чувството, че свободата ви е ограничена и ще трябва да се адаптирате към новите обстоятелствата. Уран в 3-ти дом носи внезапни промени в решенията тази година, така че ще се държите съвсем непредсказуемо. С експанзивния Юпитер, който посещава знака ви през годината от 14 май до 27 юли, можете да смятате 2021 г. определено за вашата година.През юни, юли е възможно да има дестабилизация в сферата на работата, след което да решите да си намерите нова работа. Някои представители на знака могат да получат предложение за интересна нова позиция. Но не всеки ще се реши да направи крачка в неизвестното. Рибите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си през студените месеци. Настинките трябва да се лекуват под лекарско наблюдение, без самолечение! Първото тримесечие ще ви донесе малко повече стрес, но ще можете да го преодолеете, ако практикувате физически дейности и повече почивка и релаксация. В средата на годината ще бъдете склонни към дихателни проблеми. Началото на годината, особено февруари, ви носи разногласия заради тайните, които вашият партньор и вие имате по отношение един на друг и за които ще трябва да се обяснявате. Нещата, за които дълго премълчавате, могат сериозно да разклатят взаимното ви доверие. От март до края на май ще можете да преодолеете тези трудности и да подобрите съвместния си живот.Щастието и изобилието са пред вас, но около 21 юни ще почувствате прекрасното влияние на водния тригон между нежната Венера и мечтателния Нептун, който е вашата управляваща планета и това прави чудесен период за флирт, нови любови, творчество, идеи и разширяване на хоризонтите ви. Никоя мечта не е непостижима, затова оставете чувствата си да ви завладеят и им се отдайте.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети