Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Годишен хороскоп за 2022 година (Част 1)

Хороскоп

Годишен хороскоп за 2022 година (Част 1)

Годишен хороскоп за 2022 година (Част 1) - Tribune.bg
Снимка:

Овен – 2022 ще подложи на изпитание вашето търпение и устойчивост, но благодарение на този опит, ще станете по-мъдри от всякога. Годината на Юпитер ще е добра година за вас, ще има още събития, които ще ви накарат да се чувствате сякаш можете да плавате над земята. Не се доверявайте напълно на никого. Има много неща, които трябва да се направят за определени дела, а не само да чакате резултата. Финансово може да претърпите загуби около второто тримесечие на годината. Една стара мечта може да се сбъдне, но в същото време ще трябва да се сблъскате с някои провали. Така е, животът има светли и тъмни ивици.

Избягвайте необмислени решения, за които може да съжалявате по-късно. Ще почувствате желание за духовно израстване. Лесно ще усвоявате информацията, така че е най-добре да превърнете този период в себепознание и други форми на личностно развитие. Голяма част от годината ще бъде свързана с вземането на ключови емоционални решения и оставянето на миналото зад себе си. Време е да поемете отговорност за живота си. Направете всичко възможно да стабилизирате връзките, за които ви е грижа и да станете по-емоционално балансирани. Що се отнася до любовния ви живот, годишният хороскоп за 2022 показва, че ще се насладите на доста романтично и страстно време. 

 

Телец – Можете да бъдете сигурни, че всичко, което започнете през новата година, може да бъде дълготрайно, независимо дали става дума за връзка, работа или ново начинание. Тази година носи големи трансформации в живота ви. Тези промени са предимно за началото и края на годината. Гъвкавостта ще бъде от съществено значение през този период. Учете се от миналите си грешки и не ги правите отново. Възползвайте се от силните си страни, усърдието и чувството за отговорност на вашата личност на работното си място, но се уверете, че не решавате ситуациите, като действате агресивно. Упражняването на търпение ще продължи да бъде важна задача, да слушате здравия си разум и да мислите внимателно, преди да започнете да изпълнявате целите си. Спокойно можете да постигнете това, което сте планирали. Трябва да обърнете повече внимание на вашето здраве. Осъзнаването ви ще се повиши на по-високо ниво. Ще направите голяма крачка напред по пътя на самопознанието.

2022 година обещава да е добра в любовния ви живот и брака. Понякога обаче може да има някои смущения във връзката, които да засенчват щастието ви за известно време, тъй като ще чувствате, че просто не можете да контролирате нещата. Любовта и добротата винаги ще ви връщат на правилния път. Въпреки това, не бъдете импулсивни, претегляйте плюсовете и минусите, преди да реагирате на нещо. Необвързаните имат голям шанс да намерят своята половинка.

 

Близнаци2022 година за вас ще бъде като космически танц, пълен с вдъхновение и действие. Ще бъде важна година, която ще възнагради усилията и упоритата ви работа.  Като цяло ще бъдете удовлетворени през новата година, тъй като можете да постигнете изключително добри резултати в много области на живота. Това, в което сте вложили много енергия, изглежда най-накрая започва да дава плодове. Юпитер, може да ви донесе повишение през годината. Но в същото време с новата позиция ще трябва да приемете увеличаване на отговорностите.

Вашето здраве и настроение ще бъдат много тясно свързани. Ако сте тъжни, депресирани, уморени или тревожни, ще бъде по-лесно достъпни за най-различни заболявания, а имунитетът ви също ще намалее. Въпреки това, ако сте уверени и оптимисти, вашето здраве също ще се подобри значително.

Марс ще действа като важен фактор във въпросите на любовта, брака и връзките. Може да се сблъскате с някои подеми и спадове през първата половина на годината. В компанията на приятелите си лесно можете да забравите за ежедневните проблеми на живота. Важно е обаче да се поддържа правилният баланс и да се обърне внимание на приоритетите. Ако сте необвързани, бъдете готови да се озовете в някои много невероятни и необичайни ситуации. Може да започнете връзка на далечно разстояние с някого или да имате любовна връзка с по-голяма възрастова разлика, но може и да се окажете в съществуваща връзка като трета страна. 

 

Рак – Очаква ви година на промяна и трансформация. Трудната ера свърши. Ще трябва да промените основните неща в живота си. Годината на Юпитер носи много положителни събития за вас, може също така да помогнете на други хора да направят живота си по-добър или да се променят в положителна посока. 2022 година ви носи вдъхновение и трябва да използвате това време, за да изпълните мечтите си и да стимулирате креативността си, да бъдете гъвкави и отдадени с цялото си сърце.

Вероятно няма да можете да избегнете промените в работата си. Ще е по-добре веднага да се справите с проблемите, вместо да ги замитате под килима. Ако само искате, но не правите нищо, за да се случи, ситуацията, която ви прави нещастни в момента, няма да се промени. Пасивността също е действие и има последствия.

Със сигурност ще намерите хармония в романтичните връзки. За щастие, еволюцията на нещата зависи до голяма степен от вас, решението ще бъде във вашите ръце. Всичко бавно си идва на мястото и можете да изживеете живота, който избрахте за себе си. За да живеете щастлив живот, трябва да давате и получавате любов и радост. Не винаги можете да промените външните обстоятелства, но можете да промените отношението си към тях.

Ще имате страхотни нови възможности да придобиете нови приятелства. Така че не забравяйте да се възползвате от всяка една от тези възможности, които можете! Въпреки това, бъдете внимателни между май до октомври, тъй като Юпитер в Овен може да привлече грешните хора към вас.

 

Лъв – През 2022 година може да почувствате повишено желание да изследвате неизвестни светове, както духовно, така и физически. Ще имате възможност да посетите нови места. Изпълнени с надежда и творчество, никога не е късно да започнете отначало и да изследвате онези области, които не познавате преди.

В началото на годината може да има натоварени, стресови периоди, които могат да изискват известно допълнително внимание, докато преминат, но семейството и приятелите могат да помогнат много в това. Когато Юпитер транзитира в Риби, ще стимулира икономическият сектор в живота ви. Управлявайте финансите си по-критично, независимо какво е финансовото положение.

Тази година се фокусирате върху въпросите, свързани с неприкосновеността на личния живот и партньорството. Дългосрочните взаимоотношения ще бъдат много здрави и стабилни, така че каквото и препятствие да се изпречи, лесно ще минете през него и ще продължи напред. Любов, търпение, разбиране, приемане, лоялност, толерантност са необходими във всеки един момент. Време е да прегърнете тези понятия и най-накрая да ги приемете на сериозно. Относно любовта, дайте на партньора си достатъчно свободно пространство, в противен случай връзката лесно може да стане задушаваща. Ако в последно време сте загубили себе си и блясъкът ви е избледнял, през 2022 г. ще излезете напред и отново ще поемете в ръце живота си.

 

Дева – Хоризонтите пред вас се разширяват, независимо дали чрез проучвания или пътуване. 2022 година ще бъде година на действие, разширяване и постижения. Тайната на удовлетворението е да живеете живота, който искате. За да направите това, винаги трябва да сте в движение. Финансовите ви притежания нарастват, но може да имате временни затруднения в даден момент. През годината ще имате шанс да се срещнете с духовен водач, който да ви помогне да откриете потенциала си.

Животът на работното място може да е по-натоварен и по-бърз от преди, но за щастие ще има и възможности да се отпуснете. Може обаче да е време да се научите как да организирате задачите си по-добре. Планетарните позиции ви насърчават да се съсредоточите само върху това, което е наистина важно и да се борите само със съществените неща.

Не забравяйте да си почивате правилно – това ще успокои ума ви. Опитайте се да намалите стреса и преумората сами. Нервната умора по-късно може да доведе до по-сериозни неврологични проблеми. Здравето ви е много деликатно нещо, така че трябва да бъдете много внимателни. Забавянето или отлагането на грижите за здравето може да се окаже сериозна грешка. Осигуряването на дисциплина върху вашите инстинкти, е гаранция за безопасност и успех през новата година. Енергийното ви ниво ще бъде задоволително през повечето време.

Юпитер ще насърчава вашите романтични отношения до средата на май. Трябва да имате бързите рефлекси и дързостта да се възползвате от възможностите, които животът ви предлага.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети