Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Годишен хороскоп за 2022 година (част 2)

Хороскоп

Годишен хороскоп за 2022 година (част 2)

Годишен хороскоп за 2022 година (част 2) - Tribune.bg
Снимка:

Везни – Като цяло ви очаква много добра година, разбира се, че винаги ще има временни трудности. Първото тримесичие на 2022 година може да донесе бързи и неочаквани промени в живота ви, съчетани с известна непредсказуемост. Непредвидените обстоятелства естествено носят известно напрежение, но ако навреме разпознаете как можете да се адаптирате, можете да излезете от ситуацията бързо и безболезнено. Работата ще бъде основният фокус на годината. Разбира се, семейството ви също ще играе важна роля, тъй като много добри неща ще се случат в непосредствена близост до вас. Ако сте имали здравословни проблеми, най-накрая ще започне възстановяване. Лятото от друга страна, ще започне да внася баланс и хармония в живота ви, бариерите са почти изчезнали и усещате, че всичко около вас най-накрая отново е на прав път.

Ако вече сте мислили да промените работата си или подхода към ежедневните си работни задължения, тогава първото полугодие е чудесно време да го осъществите. Благодарение на Нептун са възможни състояния, когато е трудно да се концентрирате или да изберете една посока на дейност, или изобщо пък няма да имате мотивация за работа. Ще почувствате страхотно спокойствие, когато намерите своя собствен център, без да позволявате на други да поемат контрола над живота ви. Ще ви трябва много търпение и самодисциплина, за да сбъднете мечтите и целите си. Ученето и знанията, които то предоставя, отварят вратата към света и внасят възход във вашия живот. Физически, психически и материално.

Пролетта ще донесе значителни приятни изненади в любовта, но често обстоятелствата не допринасят за продължителността и стабилността. Така че не се фокусирайте върху планирането, просто оставете изненадите да се случат от само себе си. Любовните връзки са възможни благодарение на приятели или човек, когото смятате за приятел, става романтичен партньор за вас.  

Скорпион – Като цяло, можете да очаквате страхотна година. Стремете се да поддържате балансиран начин на живот през 2022 г. Финансовото ви състояние няма винаги да бъде преуспяващо, но ще остане под контрол, няма за какво да се притеснявате. Първото тримесечие на годината може да ви донесе емоционален баланс, който ще бъде съчетан с по-висока степен на увереност от обикновено. През този период отношенията ви могат да станат по-хармонични и спокойни. Въпреки това, в края на този период, неочаквано събитие може да предизвика несигурност и безпокойство у вас. Тогава ще се нуждаете от повече търпение и самоконтрол, за да преминете през дадена ситуация.

Може да се наложи да промените някои от целите си в средата на годината, тъй като междувременно обстоятелствата са се променили. Възможно е да се преместите на ново място, което ще ви донесе много трудности в началото, но с течение на времето ще започнете да се чувствате добре. Тази година интересът ви към абстрактните неща става сериозен, опитвайки се да съчетаете мечтите си с реалността. Вашият начин на мислене претърпява огромна трансформация, в резултат на което сте готови да предефинирате досегашните си убеждения.

Първото полугодие е период на мечти, романтика и зараждаща се любов. Ако сте били сами досега, любовта може да намери и вас. Тази любов може да е твърде далечна, за да бъде истинска или може да бъде платонична за дълго време. По-близо до лятото обстоятелствата ви подтикват да предприемете решителни действия и да помогнат да сбъднете мечтите си.

Стрелец – 2022 ще бъде късметлийска година за вас, дори ако понякога трябва да минете през някои трудности и спънки. Очакват ви нови възможности, изправени сте пред вълнуващи промени. От смяна на работата до повишение, а някои Стрелци ще работят на две или повече работни места, което, разбира се, ще донесе по-голяма сума пари. Ще трябва да избягвате обаче да правите твърде рисковани инвестиции. Напредъкът, развитието обхваща всичките ви мисли, искате да се отървете от досегашните ограничения.

Тази година ви отваря пътя към духовното осъзнаване. Понякога е добре да се оттеглите, да помълчите и да размишлявате за нещата от света. В тишината ние чуваме вътрешния си глас и можем да създадем мир в душите си. Тъй като Юпитер и Нептун са във вашия 4-ти дом повечето време, можете да очаквате големи и внезапни вътрешни промени. Стремете се към правилни, справедливи решения, обръщайте внимание на детайлите, не правете и не казвайте нещо, за което може да съжалявате по-късно.

Под крилете на растежа и дисциплината ще имате възможността да осъзнаете на какво сте способни, когато отделите от времето, енергията и усилията си за развитие на таланта си. Удоволствия няма да липсват, а упоритата работа ще бъде възнаградена с успехи и важни постижения. Ще имате излишна енергия, но внимавайте да не прекалявате. Не работете твърде много, правете достатъчно почивки, водете здравословен начин на живот (спорт и добро хранене) и прекарвайте повече време с тези, които ви обичат:  благополучието на тялото и ума вървят ръка за ръка.

Освен работата, също така семейството ви ще бъде на фокус, ще имате възможност да изчистите някои неща от миналото. Вашият партньор може да не е наясно с вашите вътрешни борби, така че понякога между вас ще възникват разногласия в комуникацията. 

Козирог – Нови врати ще се отворят пред вас в средата на годината и няма да ви е лесно да решите през коя от тях да влезете. Ключът към успешния избор ще бъде гъвкавостта и дали сте в състояние да направите умен, полезен компромис.

Напоследък сте преминали през много повратни моменти и това все още не е приключило. Ще бъдете доволни в дългосрочен план, ако предприемете правилните стъпки. Освободете се от частта от себе си, която ви пречи да живеете собствения си живот. Ако искате да намерите спокойствие, слушайте сърцето си. Намалете темпото, отделете повече време за себе си, не пренебрегвайте физическото и психическото си здраве. В края на лятото ще трябва да се сблъскате с провокация, на която, ако сте умни, няма да отговорите. Въздържайте се от действия, които са резултат от необмислен, внезапен гняв.

През май Слънцето е в съвпад с Уран, което ще ви направи изключително изобретателни, ще се опитате да вървите по свой собствен път. Ако искате да постигнете успех в работата си, ще ви трябва много упорита работа, но най-вече вашият опит, но бъдете подготвени и за стресови ситуации. Ще можете умело и плавно да развивате отношенията си на работното място през новата година, както и всякакви познанства, които могат да ви доближат до успеха в кариерата. Деловите отношения могат да се трансформират в любовни и обратно.

Ако сте необвързани, в живота ви има надежда да влезе нова любов, която ще е напълно наелектризираща. Ако сте във връзка, партньорът ви ще ви подкрепя във всичко. Емоционалният ви живот е хармоничен, връзката ви се основава на любов и взаимен интерес.

Водолей –  През новата година поставете високо летвата, използвайте въображението и интуицията си. Честно разкрийте чувствата си на най-близките си хора. Трябва да се отървете от задачи, които вече не носят радост. Оставете нездравословните си навици, за да запазите физическата и психическата си свежест. Не се притеснявайте за финансите, а харчете по-отговорно. Избягвайте безотговорното говорене и екстремното поведение във всички области на живота си. Не се доверявайте на никого, с чиито намерения не сте наясно. Ще има ситуации, които бихте искали да пропуснете тази година, но не се притеснявайте, ще има повече благоприятни отколкото неблагоприятни. Няма за какво да се тревожите.

Не се отклонявайте от целите си, независимо колко неравен е пътят ви, в крайна сметка ще стигнете до финалната линия. Бъдете търпеливи и упорити, не губете увереността си. Вашето лично излъчване води до успех. Планетите ви насърчават да търсите нови възможности в работата си, да измисляте нови и смели идеи. Много планети ще повлияят на дните ви, но тези, които ще окажат най-голямо влияние върху вас са Марс, Юпитер, Уран и Плутон. Можете да бъдете спокойни, че тази година ще успеете да сложите в ред почти всичко, което е било проблем през последните години. Това обаче изисква от вас да останете спокойни във всички ситуации и да се изправите пред всяка несигурност със смелост и мъдрост. Много от старите ви проекти ще бъдат завършени и много нови ще започнат през 2022 г., нещата вървят много положително и обнадеждаващо.

Прекрасен и хармоничен период ви очаква в любовта до лятото, но около есента е възможен конфликт и ревност от страна на партньора ви.

Риби – Определено 2022 е вашата вълшебна година! Юпитер в Риби ви дава такава енергия, че наистина можете да обходите земното кълбо. Нека това чувство ви води през цялата година. Не се страхувайте от нищо, „излезте“ от себе си и покажете на целия свят едно съвсем ново аз! Помислете какво е най-важно за вас и се стремете да го постигнете. Използвайте силата си, слушайте напътствията на вътрешния си глас. Пътят пред вас е борба, но от вас зависи да стигнете там, където искате да отидете.

В годината на Юпитер трябва да се справите с няколко проблема, някои от които са се появили още предходната година. Усилията ви ще бъдат увенчани с успех, повечето от проблемите ще бъдат решени. Трябва да сте малко по-подозрителни към хората, защото много от тях ще се опитат да се възползват от вас. Що се отнася до работата, ще работите много, но и ще печелите много повече. Единственият проблем могат да създадат колеги, които няма да разберат вашите идеи и предложения. Съветът е буквално да ги игнорирате и направо да говорите с началниците си. Това е единственият начин да избегнете конфликти и да не губите излишно енергия.

Толкова много красиви и щастливи неща и обстоятелства ви очакват в любовта, че понякога ще се щипете, за да проверите дали това е истина! Ако тази година успеете да използвате страхотните си комуникативни умения, ще имате доста късмет в любовния си живот. В живота ви се появява нов човек, който напълно променя възгледа ви за света и който ще ви усеща до най-малките частици на душата!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети