Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Готови ли сте за промяна? - Тест

Хороскоп

Готови ли сте за промяна? - Тест

Снимка:

В изкуството мостът символизира връзката между два етапа от живота, началото на промените в съдбата, прехода към нов етап от живота. Така че не напразно хората използват изразите „изгори мостовете“ или „прекоси Рубикон“. Това обикновено казват, когато се сбогуват с миналото и вземат решения за бъдещето. Искате ли да знаете дали сте готови за промяна в живота? Направете теста. Изберете изображението на моста, което предпочитате, и вижте резултата.

ТестТест

Ако сте избрали:

1.Искате да изпитате необикновеното чувство, което идва от постигането на успех след дълги усилия. Просто трябва да се самореализирате - това е основното за вас. Искате да придобиете увереност, че сте на прав път, че предстои важна цел – само в този случай ще можете да признаете, че не живеете напразно.

2. Готови сте да поемате рискове и да създавате всичко, което ви хрумне. И всичко това, защото не можете да живеете без приключения: не обичате да живеете по правилата. Нуждаете се от пространство и свобода на действие. Душата ви все още се стреми към свобода, но засега не можете да бъдете свободни: все още сте ограничени от обстоятелствата. И също така обичате необичайни неща.

3. Чакате спокойствие, топли отношения и завръщане на вярата в хората. Имате нужда от потвърждение, че сте ценени като личност. Искреността е полезна за вас, но смятате, че днес никой не се нуждае от нея, когато всички бързат, бягат непрекъснато. Не можете да бягате безкрайно - имате нужда от пауза. Искате да отделите повече време за себе си, но засега рядко успявате.

4. Вие сте готови дори за най-амбициозните промени в живота си. Явно сте уморени от сегашното си състояние, което не ви позволява да се разкриете напълно. Чувствате се меланхолични и сте на прага на абсолютна промяна във възгледите - искате да направите окончателно скъсване с настоящото си положение. Вие самите вероятно чувствате, че в момента не живеете живота си.

5. Вие сте голям естет и чувствен човек. Освен това вероятно имате екстрасензорни способности, дарба на предчувствие и умеете да преценявате хората с един поглед. Обичате, когато всичко около вас е красиво: вещи, интериорни предмети и т. н. Вие сами сте красиви, хармонични и мъдри, знаете как да създавате уют и одухотворявате пространството. Можете дори да предвидите промени в живота си и знаете предварително кога някой ще се появи в живота ви или ще се случи някакво събитие, което ще промени съдбата ви. И най-вероятно това ще се случи в близко бъдеще.

6. Искате ред и хармония във всичко. Трябва да преосмислите конфликтните страни на живота си. Бихте искали да общувате по-тясно с околните, особено с близките си, искате истинско семейно общуване. Искате да разрешите стари проблеми и търсите спокойствие и тишина. Редът в живота е единствената промяна, от която се нуждаете.  Топ новини

виж още

Актуална тема