Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Говорете със Създателя

Хороскоп

Говорете със Създателя

Снимка:

Приемете, че в живота и всичко наоколо е перфектно. Няма несправедливост. Просто има уроци. Тоест игрови ситуации, които са дадени за вашия растеж. Около вас има множество невидими защитници и помощници, учители и наставници, ангели и архангели, които следват с любов всяка стъпка в живота ви, както обичащите родители наблюдават стъпките на новороденото си дете. Има хора около вас, които са пратеници на Създателя, който ежедневно ви дава възможност да се срещнете с тях.

Самият факт, че се събуждате всяка сутрин, е голямо чудо на живота и голямо чудо на Любовта на Създателя към нас, който непрекъснато, без да изисква нищо в замяна, вечно изпраща енергията си на любов към всичките си деца. Той е близо. Протегнете ръката си и ще Го докоснете. Той е във всичко. Следователно, каквото и да докоснете, вие докосвате Бог. Просто почувствайте любовта Му към вас точно сега. И почувствайте любовта си към Него. Това е взаимно, защото това е един поток от живот и няма нужда да го прекъсваме. Не спирайте да благодарите на Създателя за всичко, което Той ви дава. И в това няма религиозно поклонение или унижение. Това е просто движението на потока на любовта.

Как Създателят ще разбере, че сте готови да приемете Неговата Благодат, ако не му кажете лично за това? В крайна сметка има закон за свободата на избора. И Той не може да го престъпи. И така получавате точно това, за което мислите. Всички ваши мисли рано или късно се реализират.

Говорете с Бога всеки ден, всяка сутрин и всяка вечер. Говорете с Него като с любим родител, който винаги ще помогне и за когото няма нищо невъзможно.

Започвайте с молитва всеки ден, с молитва на благодарност. И завършвайте деня си с тази молитва преди лягане, като Му благодарите за всичко, което Той ви дава.

Молитва                                                  

О велики Създателю, Отче мой! Благодаря ти за всички дарове на благодатта, които ми даваш. Благодаря ти за всички уроци, които ми показваш. Чувствам Твоята неизмерима любов и се предавам на Твоята Милост. Дай ми животворната сила на Твоята любов за изцелението ми и аз ще се зарадвам на Твоите дарове с голяма любов. Обичам света. И светът ме обича. Обичам хората и хората ме обичат. Обичам тялото си и тялото ми ме обича. Обичам всички проявления на битието и разбирам, че всичко на света е перфектно и това, което на пръв поглед изглежда несъвършено, просто все още не е достъпно за моето разбиране. И приемам Твоята воля и твоята голяма Любов с благодарност и радост. Амин.

След като се научите да оставяте Любовта и Благодатта на Създателя да протичат през вас, ще можете да започнете да се самолекувате. Знакът, че правилно преминават потоците на животворната енергия на любовта през вас, ще бъде как ще се събудите сутрин и как ще се чувствате. Ако сте радостни, независимо от всичко, това означава, че теченията на Благодатта свободно протичат през вашето тяло. Не забравяйте, че вашата вяра решава всичко. Ако няма вяра във възстановяването, тогава няма да има.

Рано сутрин е по-добре, когато потоците от прана са по-чисти, още по-добре е да го правите сред природата, отворени към слънцето и да приемате лъчите му с благодарност.

Ако това е невъзможно, просто затворете очи и си представете, че сте на красива поляна, окъпана от слънцето, и по същия начин приемете с любов слънчевите лъчи на Божията благодат. Представете си как тази енергия се разпространява в тялото ви и я насочете чрез силата на мисълта към ръцете и краката си. Представете си как енергийните потоци се движат по ръцете и краката, по всеки пръст, напълно ги изчистват отвътре и се спускат в земята.

Правете това всеки ден в продължение на поне 10 минути или повече. След това почувствайте как тази животворна енергия съживява тялото ви, зарежда го с нова сила и енергия.

Любовта към живота е необходимо условие за живота. И ако изчезне, тогава животът също изчезва според вашия свободен избор. Обичайте себе си, обичайте хората, обичайте света, обичайте живота във всичките му проявления.                                                                                                                                                                                                                                      


Топ новини

виж още

Актуална тема