Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хороскоп за април

Хороскоп

Хороскоп за април

Хороскоп за април - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Време, пълно с възможности и оптимизъм, сега започва за вас. Звездите ще ви осигурят XL версията за сила, увереност и самочувствие през април. Ако наистина го искате, можете да надминете себе си. Изпълнени със сила и енергия – добра възможност сами да се изправите срещу всякакви предизвикателства. С непрекъснати усилия ще се доближавате все по-близо до желаната цел. Имате търпението и борбеността да доведете всичко до успешен край.

Разумните действия, внимателното претегляне на всички трудности, сега са от съществено значение. Вашият енергиен барометър е слънчев. В свободното си време имате нужда от повече разнообразие и малко тръпка. Любовните  завоевания на необвързаните са впечатляващи. Двойките също се нуждаят от повече действие и разнообразие в спалнята.

 

Телец – Ще се насладите напълно на тази атмосфера, в която всичко изглежда възможно. Настроението ви е добро, дори когато ежедневието е напрегнато и забързано. Имате добри методи как бързо да се отпуснете и да се дистанцирате. Разполагате с безспорен чар и признат авторитет. Използвайте ги, за да предадете своите послания и да насърчите хората около вас да ви обичат и следват.  Внимание: не прекалявайте, чарът ви ще работи само ако го използвате пестеливо. Високото ви самочувствие бързо ще ви изкуши да надхвърлите реално възможното – и ако го направите, няма да постигнете нищо.

Можете буквално да усетите как стресът и напрежението от последните няколко седмици отпадат от вас. В момента се чувствате много удобно и нямате нужда от излишна активност. Такъв период на почивка е естествен и не е причина за безпокойство или самоупреци. Отнасяйте се към своето здраве много внимателно. Не трябва да ядете всичко безразборно, тъй като може да получите разстройство на стомашно-чревният тракт. Укрепете здравето и имунната си система с витамини.

 

Близнаци – Ще бъдете пълни със сили и увереност в себе си, а това е най-важното. Благоприятен период за развиване на нови умения, откриване на нови таланти и намиране на нови хобита. Колкото повече активен живот водите, толкова повече успехи ще имате и всеобщо признание. Ще се появят нови съмишленици, които ще подкрепят идеите ви. Нови перспективи се отварят пред вас, използвайте ги, за да промените живота си.

Положителното въздействие на Меркурий ще се отрази благоприятно върху вашето шесто чувство, така че добре ще е да се вслушвате в интуицията си, за да избегнете евентуални грешки. Избягвайте романтични отношения с колегите си. Това може да доведе до колективни сплетни и да повлияе върху авторитета ви. Всеки ден правете малки стъпки към щастието и скоро ще стигнете вашата дестинация.

 

Рак – Вие сте хора на настроенията – днес планини може да премествате, на другия ден може да не станете от постелята, но през този период ще трябва да се научите да се справяте със своите емоционални импулси и да контролирате чувствата си. Необходимо е да бъдете по-предпазливи и да поставяте на първо място своето щастие, а не първичните инстинкти.

На тези, които имат брак или са обвързани, звездите обещават много спокоен и хармоничен период в отношенията с партньора. Трябва обаче да правите повече компромиси. Не очаквайте партньорът ви да прочете всяко ваше желание по устните! Ако положите честни усилия, ще бъдете възнаградени с чудесно хармонично общуване. Между другото, това важи и за необвързаните. Съпричастното и учтиво поведение ще ви отвори много възможности.

 

Лъв – Време е за нещо ново и вълнуващо и април ще ви го предостави. Започва месеца с Новолуние във вашия 9 дом, което подсказва, че трябва да вкарате малко иновативност и свежест в живота си. Най-трудна е връзката на Сатурн и Марс. Традиционно те са известни като злонамерени планети и поради тази причина те представляват по-трудните аспекти от ежедневието. Тяхната среща се провежда във вашия 7-ми дом на партньорството, което я прави доста важна за всички ваши важни взаимоотношения. Това не винаги означава раздяла в буквалния смисъл, но може да се разделите със старите си вярвания за важен за вас човек. Ето ви една причина да се възползвате от възможностите да изследвате различни аспекти от живота си.

Друг транзит, който би могъл да облекчи някои от трудните проблеми, е влизането на Венера във вашия 8-ми дом, което води до предстояща по-нататък среща с Юпитер. Докато Марс и Сатурн са планети на проблемите... Венера и Юпитер са планетите на благословията и възможностите.

 

Дева –  Ако се чувствате разстроени в началото на месеца, след 16 април нещата започват да се подобряват. Това е така, защото Марс, който причинява много проблеми заедно със Сатурн във вашия 6-ти дом на работата и здравето, ще се премести от там и няма да причинява толкова беди. Присъствието на Марс в 7 дом, който отговаря и за бизнес партньорствата, може да донесе бърз растеж във вашия бизнес.

Ще ви се отдаде възможност да разрешите всички конфликти и спорове. Околните ще бъдат удивени от вашето спокойствие и умиротворение. Вашата отстъпчивост и гъвкавост ще бъдат основните качества, които ще показвате. Като че ще се потопите в Нирвана, където ще се насладите на тишина, спокойствие и почивка далеч от безумната тълпа. И едва ли някой ще посмее да посегне на вашата неприкосновена територия без позволение.

 

Везни – Април за вас е сложен месец, в който ще намери място и радостта, и депресията. Не се притеснявайте да се обърнете за подкрепа към приятелите и близките си. Полезно е да работите над грешките си, за да не ги повтаряте по-късно. Първият истински значим транзит за месеца е Новолунието във вашия партньорски дом, което се случва точно на 1-я ден от месеца. С това ще влезете в нова фаза в живота си. Там, където нещата не вървят отдавна, може да се стигне до раздяла.

Друг важен момент, който може да влоши въпросите за партньорството, е срещата на Сатурн и Марс, която се случва само няколко дни по-късно, на 5 април. Тази комбинация създава граници и разделения и Марс като управител на вашия 7-ми дом, ще използва тези теми, за да управлява вашия любовен живот. Въпреки че това не означава, че всички Везни в света ще се разделят или ще се карат с партньора си, този транзит не се счита за най-благоприятният.

 

Скорпион – Началото на април ще бъде период на положителни емоции и впечатления. През по-голямата част от времето през месеца ще преобладава оптимизъм и доброто ви настроение. Нищо чудно – навън е пролет и всичко цъфти. Невниманието ви към някои дребни подробности и детайли може да доведе до проблеми както в работата, така и в личния живот.

Венера осигурява много романтичен импулс през април. Двойките искат повече нежност и се преоткриват един друг. Останалите ще бъдете обзети от дивото желание да побеждавате и печелите и вашият девиз ще стане: „На любов и на война всички средства са позволени”, но не прекалявайте. Самоконтролирайте се. Сега е важно да се поставят правилните приоритети, а не да се губят сили за безсмислени действия.

 

Стрелец – Април може да се окаже за вас чудесен месец, когато всичко ще върви по план. Сами ще се убедите, че последователността в действията води до по-добри резултати. Много ваши желания ще се изпълнят. Очакват ви примамливи оферти, някои от които трябва да приемете веднага. В противен случай ще изпуснете шанса да промените живота си към по-добро. Бъдете уверени в себе си и не забравяйте, че късметът ви следва като сянка.

Бъдете тактични и толерантни с другите, пазете се от конфликти. Вроденото упорство ще ви помогне да устоите на всички тестове, които стоят на пътя ви. Ще имате възможност да демонстрирате своите професионални качества и способността за нестандартно мислене. Пред вас ще бъдат поставени задачи, решението на които ще ви изглежда сложно. Да повлияете на самата ситуация едва ли ще можете, но ако отворите очите си по-широко и погледнете нещата отстрани, решението ще изплува просто и ясно.

 

Козирог –През април звездите дават най-добрия тласък за вашата кариера. Кандидатурите и преговорите за заплати са обещаващи. Можете да се представите оптимално и да убедите с компетентността си. Физическото натоварване е противопоказно. Отделяйте повече време за почивка. Леки упражнения, плаване, йога може да практикувате. Напълно можете да се доверите на ръцете на професионалистите в салоните за красота.

Бъдете внимателни: някой очаква повече, отколкото сте готови да дадете. За двойките са необходими малки корекции на курса, за да поддържат връзката в правилната посока. Бъдете щедри и искрени в отношенията с любимия човек. Ще имате не малко шансове да подобрите личния си живот и да признаете чувствата си. Мнозина ще търсят любовни приключения, което може да завърши в неприятна история.

 

Водолей –Предстоящите тенденции дават добри възможности за развитие и повече признание. Нещата вървят чудесно и дори при сложните задачи проявявате повече търпение от обикновено. Вие сте красноречиви, отворени за дискусии и развивате много добри идеи. Финансовата планета Меркурий и талисманът Юпитер ви подкрепят при важни преговори и договори и предоставят възможности за напредък.

Звездите ще ви позволят да блеснете през април и ще ви осигурят много харизма. Чувствате се ослепително и най-накрая намирате време да се грижите за себе си и да се наслаждавате повече на живота. Еротичната планета Марс доставя стимулиращи вибрации през първата половина на месеца. Необвързаните, които активно търсят партньор, могат да нанесат решителния удар. Двойките също освежават любовта си.

 

Риби – Вашата личност в момента носи много хармония и вътрешен баланс. Има оптимални условия най-накрая да се обърнете към важни частни проекти, мечти и желания. През следващите седмици ще имате положителен дух на оптимизъм. Няма да ви липсват въображение и креативност. Дори никак да не ви се иска да оставате сами, от време на време се уединявайте, за да си починете от обществото. Наблегнете на успокоителните чайове, масажи на гърба, фитнес, плуване и релаксираща вана.

Жаждата да промените своя живот ще ви води във всички свои мисли и действия. Ще имате възможност да коригирате грешките си, да промените нагласите и възгледите си, ако искате да вървите напред. Сега е важно да преодолеете всички свои страхове и да отхвърлите стереотипите си. Не се притеснявайте от промяната, толкова дълго сте я чакали.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети месеци, късмет
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати