Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хороскоп за юни

Хороскоп

Хороскоп за юни

Хороскоп за юни - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Драги Овни, вече крачите към един по-спокоен месец. Звездите няма да ви занимават с интензивни събития. Трябва да извадите най-доброто от себе си, но не допускайте да проявявате прекалена самоувереност и арогантност.

В професионалната област подкрепата на няколко звезди ще бъде отлична, защото ще ви зареди с енергия, ще повиши състезателния ви дух, ще изясни отношенията ви с другите и ще ви даде сила да кажете какво мислите. Юпитер ще остане дълго време във вашия финансов сектор, като ви предлага възможности да спечелите повече и да увеличите доходите си. Непременно се пазете от физическа и нервна преумора.

Марс и Венера в 5-ти дом ви насърчават да се забавлявате като дете, искрено и безкористно. И ако нямате причини да го направите, потърсете ги! Може да възобновите прекъснати отношения, да се съберете с някого или да внесете страст в настоящата ви връзка. Не забравяйте, че вашият управител Марс иска да действате. Предстои и благоприятен период за обучение и пътуване.

Вие сте по-привлекателни от всякога. Венера в Лъв повишава вашето самочувствие, обаяние и подгрява емоциите ви. В любовната сфера обаче, си отваряйте добре очите си. Съвместният ви живот ще има добри шансове да поеме в нова и по-добра посока. Значителни шансове се обещават на тези, които сериозно обмислят да встъпят в сериозна връзка.

Телец – Драги Телци, започвате един благоприятен период с Венера в 4-ти дом. С тази огромна сила, която притежавате, е време да не се колебаете и да поемете юздите на живота си, за да постигнете всичко, което сте замислили.

Имате възможност да направите корекции в дома и семейството си. Съсредоточете се върху обновлението и декорирането на дома си, върху различни промени, за които отдавна мечтаете, колкото и малки да са.

Юпитер ще ви открие нови хоризонти, ще ви предостави нови възможности, нови стимули. Ще ви насърчи за нови срещи и ще ви донесе нови преживявания, ще ви помогне да възстановите своята индивидуалност в личната и професионалната сфера. Ще се почувствате отново ентусиазирани и изпълнени с живот.

В средата на месеца ще е най-добре да не взимате никакви важни решения, които могат да повлияят на живота ви. Освободете се от всичко старо и излишно – вещи, връзки, хора. Разделите никога не са лесни, но понякога са необходими, за да внесат нов въздух в живота и да направят място за новото. Пригответе се за необходимите промени. Любовният ви живот ще бъде ваш основен приоритет през втората половина на юни. Ако сте необвързани, вашата непредубеденост и харизма ще бъдат най-силните ви активи за съблазняване.

Близнаци – Драги Близнаци, планетата Марс във вашия трети дом ви стимулира и ви подтиква да поемете инициативата, да направите крачка напред. Ще ви инжектира с такава сила, че ще можете да преодолеете всякакви препятствия, които се изпречат на пътя ви. На някои от вас ще бъде предложена по-висока роля  или позиция в службата. От друга страна, някой друг може да ви предложи по-значима работа от тази, която сте вършили досега.

От професионална гледна точка ви се препоръчва да бъдете много предпазливи във всичко, свързано с работата ви, тъй като ретроградността на Плутон може да засили нещата по негативен начин. Не е време за радикални решения, особено след средата на месеца. Освен това работоспособността ви ще намалее и отношението ви към задачите и отговорностите ще бъде по-безгрижно.

Трябва да внимавате за отношенията, които имате с авторитетите в живота си, независимо дали говорим за семейство, родители или шефове. Сатурн в Дома на кариерата иска да ви покаже, че сте достигнали лимита в тези области от живота си.

В любовния план може да се наложи да преминете през изпитания, тъй като Пълнолунието се формира именно в сектора на партньорството. В личния ви живот може да възникне известно напрежение, но това няма да е проблем да го разрешите, предвид енергията, която имате!  

Рак – Драги Раци, според звездите този месец е по-тих от предишните, което ви дава свобода да вземете важни решения и да планирате бъдещето. Първата част на юни ще е малко трудна за вас. Възможни са определени здравословни проблеми, загуби, разходи, физическо или психическо изтощение. Може да сте малко неспокойни, без да знаете каква посока да поемете в живота си, но третата десетдневка на месеца ви очакват по-ясни дни, още повече че Слънцето ще навлезе във вашия знак и ви изпълва с енергия и жизненост. Бъдете внимателни в областта на пътуването, но също и в отношенията. Но не се притеснявайте, няма да се случат трагедии.

Погледнете смело към бъдещето, като се подготвите за него сега. Нямате повече извинения да не се борите за желанията си. Интересни възможности могат да минат пред очите ви покрай вас и трябва да изострите петте си сетива, за да не ги оставите да се изплъзнат.

Опитайте да се съсредоточите повече върху себе си и да се дистанцирате от всичко, което не ви носи спокойствие и мир. Тези, които са необвързани, може да имат шансове да срещнат потенциален партньор, но за това им се препоръчва да общуват повече.

Лъв – Драги Лъвове, месец юни ще бъде много приятен за вас. Очаква ви период на стабилност и увереност. Несъмнено този месец ще развихрите фантазията си и ще покажете своята най-романтична и чувствителна страна. Няма да искате да поставяте граници на това, което чувства сърцето ви, а страстта и желанието ще управляват живота ви. Приемете даровете на Космоса, които могат да дойдат под формата на пътувания, приятни изненади или нови приятелства, които могат да се превърнат в нещо повече...

Юпитер във вашия 10 дом също оказва благотворно влияние. В професионален план получавате това, което заслужавате. Възникват нови възможности, които ви помагат да се доближите до целите си и чувствате, че можете да постигнете всичко, което си поставите за цел.

Бъдете внимателни към здравето на сърцето си, управлявайте стреса и обръщайте внимание на цялостното си благосъстояние. Старайте се да се отпуснете; всичко ще се нареди по най-добрия начин.  

Дева -  Драги Деви, юни месец ще бъде продуктивен за повечето от вас. С желание и убеденост, че можете да постигнете това, което искате, ще успеете. Ще проявите вашата най-креативна и предприемчива страна, така че да можете да стартирате себе си и да постигнете всичко, което сте си наумили. Просто трябва да се мобилизирате и да не се отпускате. Енергия на Юпитер ще озари живота ви с късмет, който може да дойде, когато имате най-голяма нужда.

Важно е да избягвате да се изнервяте прекалено много, тъй като това може да повлияе негативно на здравето ви. Почивайте достатъчно, свързвайте се с природата и се занимавате с релаксиращи дейности, които успокояват ума ви. Намаляването на нивата на стрес, доколкото е възможно, ще помогне за поддържане на добро психическо и физическо здраве.

Спрете да се вкопчвате в зоната си на комфорт и се оставете да бъдете увлечени от интуицията си, от непредсказуемото...Използвайте чара си дискретно този месец. Вие знаете как да се възползвате максимално от емоционалната си същност, за да насочите развитието на нещата във ваша полза. Този месец ще имате много ясни идеи за любовта и обвързването и ще бъдете в позиция да предложите най-доброто от себе си.

Везни – Драги Везни, през юни хоризонтите ви се разширяват, вие сте в състояние да отблъснете някои предишни ограничения. Ще се чувствате по-свободни да правите това, което винаги сте искали. Планетата Венера ви тласка да се наслаждавате на живота и ви помага да изпълните най-съкровените си желания. Възможно е да възобновите стари приятелства, от които сте се дистанцирали, което ще ви направи много щастливи.

Под влиянието на Новолунието, което се случва на 18-ти, някои промени, които имате предвид, ще се оформят и можете да започнете нещо ново, което изпълва живота ви с обновени илюзии. Внимавайте да не привличате твърде много внимание към себе си и своите подвизи, ако не искате неприятности от засада, опитващи се да попречат на напредъка ви.

Точно през този месец вероятността от кардинални и неочаквани събития е висока. Това ще означава шанс да промените живота си много драстично, но какво ще излезе в действителност е големият въпрос.

Опитайте да практикувате йога и медитация за по-добро здраве. Ходенето и разходките може да бъде добър вариант, ако трябва да се чувствате свежи и да избягвате ненужни мисли, които безпокоят ума ви.

Скорпион – Драги Скорпиони, през месец юни с вашето търпение и решителност ще можете да постигнете успеха, който искате да имате в живота си. Предстоят значителни промени в професионалната сфера. Ще ви трябва много изобретателност, за да ги направите успешни за вас. Или поне с минимални загуби.

Трябва да бъдете изключително внимателни към новите финансови идеи и планове. Животът може да ви предостави неочакван източник на доходи. Вашите инстинкти за спекулации ще бъдат изострени и може да направите изгодни финансови инвестиции, но помислете внимателно, преди да инвестирате или да харчите пари за нещо. Развлеченията и пътуванията могат да донесат приятни изненади.

Юни може да бъде време на изпитание за вас. Ще има изкушения, не са изключени и провокации. Някои ще кривнат от правия път. От друга страна, може да се наложи да изпитате същото. Не прибързвайте с решения, за които може да съжалявате по-късно; по-скоро бъдете настоятелни в желанието си да разрешите всеки конфликт, който възниква във връзката ви. Сега е моментът да действате в тази посока. Комуникацията с партньора ви се подобрява и транзитирането на Юпитер през вашия дом на партньорството предлага по-оптимистична перспектива в това отношение.

Стрелец – Драги Стрелци, през юни вземате юздите отново в свои ръце. За вас ще бъде период, белязан от оптимизъм и увереност. Ситуацията може да започне да се развива в различна, благоприятна посока. Този месец има всички шансове да реализирате собствените си желания, намерения, амбиции. Работата ви ще изисква вашето цялостно внимание и пълна концентрация.

Позволете си да излезете извън вашите граници, подхождайте към ситуациите от различни гледни точки, приемайте смело всякакви предизвикателства, преоткривайте себе си и се наслаждавайте на голямото си обновление. Има възможност да получите неочаквани приходи, печалби или бонуси, което ще засили положителната енергия на този период. Парите ще идват при вас по различни начини.

Ще трябва да се грижите много за себе си и да си почивате достатъчно. Важно е да се чувствате силни и способни да изпълнявате всичките си отговорности.

Ще се редуват меланхолични мисли и еуфорични моменти. Привлекателността на новите романтични преживявания и преследването на страстта може да привлече вниманието ви. Ако сте необвързани, това е моментът, в който можете да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия силен магнетизъм: трябва само да се прицелите в целта.

Козирог – Драги Козирози, юни е месец, в който ще знаете как да използвате ресурсите си, за да служите на своята кауза. Бъдете нащрек за предстоящи възможности за работа и нови работни места.

През това време често ще бъдете завладявани от слабости. И можете да започнете да им угаждате. Но в същото време ще изпитате чувство на неудовлетворение, при това понякога поради факта, че не сте в състояние да им устоите, а понякога защото се оказвате като между два огъня. От една страна, вътрешният глас ще повтаря „това е лошо, това е вредно ...“, а от друга страна, ще ви връхлитат мисли като „Да, колко е кратък живота, за да се лишавам от това!“

Изберете творчески дейности, излети, бягства от града, които ще ви задоволят емоционално. Приключенията и пътуванията могат да ви запознаят с приятни хора, подобрявайки преживяванията ви. Този период от живота ви обещава да бъде бурен и изпълнен с емоции. Сексуалността просто ще витае във въздуха около вас. Ако сте необвързани и си търсите половинка, заложете на неустоимия си магнетизъм през втората половина на месеца, за да ухажвате всеки, който искате да привлечете в мрежата си и който може да се хване на стръвта ви.

Водолей – Драги Водолеи, юни за вас е много продуктивен месец.  Ще ви се открият много възможности, дори повече, отколкото заслужавате. Ако ги управлявате правилно, можете да направите живота си просто прекрасен. Дали обаче ще успеете? В края на краищата, някои от даровете на Съдбата са в опасност просто да изчезнат така напразно, тъй като ще останат неразпознати от вас. И някои перспективи може да се провалят, защото решавате, че те ще се развият сами, без вашето активно участие.

С вашата страхотна физическа издръжливост и непоклатимо самочувствие, вие преодолявате всички трудности, с които можете да се сблъскате през месеца. Единствената грешка, която можете да допуснете, е да надценявате себе си или да подценявате нещата. Ако експлоатирате прекалено много тялото си, то ще ви отмъсти. Затова си отделяйте нужното време за почивка и релакс.

Носите излишък от любов в сърцето си, който чака да бъде изживян. Не пропускайте този импулс, а се приближете повече до хората. Добре известно е, че пълното сърце е привлекателно и затова хората ще се радват да са около вас. Възможностите за еротична връзка сега са много обещаващи. 

Риби – Драги Риби, месец юни ще ви изпълни с положителни вибрации и добро самочувствие. Ще трябва да положите значителни усилия, за да можете да влезете във форма, да дисциплинирате тялото и ума си и да се върнете в градивната динамика на личен и физически растеж и регенерация. Доверете се на себе си и по-скоро използвайте всичките си умения, за да покажете най-накрая какъв потенциал имате и носите в себе си!

Много неща ще предизвикат буря от емоции, някои обстоятелства ще предизвикват желание или дори необходимост да възразите, да спорите, да се борите с тях. Бойното настроение обаче много често ще работи за вас, а не против вас. В крайна сметка това е ключът към голяма жизненост, воля за победа и постижения. Ще трябва да се борите много със собствената си природа, защото най-накрая ще разберете, че страстите далеч не винаги са оправдани, че готовността за поемане на рискове често не е оправдана, че повишената емоционалност е път към стреса.

Ако все още сте необвързани, тогава имате голям шанс да срещнете своя човек. Основното нещо е да вярвате в своята привлекателност и смело да установявате контакт с тези, които харесвате. В любовта всички пътища са отворени за вас.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети юни
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати