Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хороскоп за МАЙ

Хороскоп

Хороскоп за МАЙ

Хороскоп за МАЙ - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Драги Овни, месец май ще бъде много напрегнат месец за мнозина. Може да изпитате необходимост да отделяте повече време и усилия за развитие на личните си умения. Това е подходящ момент да научите нови неща, да разширявате знанията си и да подобрявате уменията си в област, която ви интересува.

За Овните е важно да поддържат фокус и да управляват внимателно времето си, за да постигнат целите си. Лунното затъмнение ще повлияе на този огнен знак от емоционална гледна точка. Може да почувствате повече от всякога нуждата от емоционална близост с любимия човек, за ваша изненада.

Енергията на този месец ще ви помогне да започнете нови проекти, да поемате рискове и да бъдете по-комуникативни с околните. Всичко зависи от вас, но ако можете да разберете как да превърнете ресурсите си във ваша полза. Ще трябва да бъдете по-отговорни по отношение на финансовите средства. Хората, които искат да теглят банков кредит, няма да са твърде облагодетелствани.

На семейните представители на този звезден знак се препоръчва да показват емоциите си по-внимателно към чувствата на партньора. Ще трябва да поработите много върху себе си, за да се научите как да държите емоциите си под контрол. В противен случай има вероятност от доста кавги, произтичащи от вашата невъздържаност.

 

Телец – Драги Телци, Вселената е много мила към вас в този момент. Май е месец, пълен с красиви промени, важни решения за вземане, мечти за изпълнение, трансформации на всички нива. Доверете се на всичко, което сърцето ви диктува и оставете интуицията да ви води. Благодарение на Юпитер, който след 16 май влиза във вашия знак, ще бъдете подтикнати отзад да предприемете нещо или да започнете нови проекти.

Вие сте там, където ви е писано да бъдете и изживявате една наистина специална глава от живота си. Готови ли сте за това? Планетарната обстановка ви дава цялата сила, от която се нуждаете, за да се отделите от миналото, от всичко, което се е случило, и да продължите живота си, наслаждавайки се на красиви промени. Започвате да осъзнавате какво наистина има значение в живота и да бъдете все по-благодарни за настоящия момент.

Въпреки факта, че май е най-романтичния месец, ще трябва да положите много усилия, за да спечелите вниманието на някой представител на противоположния пол. Звездите препоръчват да бъдете активни, но да не прекалявате в опитите си да привлечете вниманието към себе си. Ако сте обвързани, трябва да защитите връзката си от външно влияние.

 

Близнаци – Драги Близнаци, този месец сте решили да премахнете от живота си всичко, което изглежда, че може да ви пречи или да ви държи на място. Все повече мислите за начините, по които можете да се развивате в личен и професионален план, така че би било най-добре да се възползвате смело от възможностите, които се появяват в живота ви.

Този месец ще бъде много натоварен период, когато изобщо няма да имате свободно време. Ето защо трябва да се опитате от първите дни на месеца да оцените адекватно всичките си възможности, което ще ви спести от допълнителното бреме, което можете да поемете. И което е изпълнено със сериозни емоционални смущения и нервни сривове. Често ще сте склонни да правите огромни покупки на неща, които всъщност няма да използвате.

В средата на месеца ще трябва да се научите да бъдете разумни. Желанието да се извърши необмислено действие или да се вземе импулсивно решение може да доведе до много плачевен резултат. Така че определено не си струва риска. По-добре е да вървите напред бавно и без да бързате, дори ако работата изглежда твърде рутинна и всичко у дома става скучно. Скоро ситуацията ще се промени, но за това трябва да имате малко търпение.

 

Рак – Драги Раци, през май трябва да се вслушвате в интуицията си възможно най-често. Особено ако има спорни въпроси, които изискват незабавно разрешаване. Целият месец ще бъде много променлив. От първите дни на месеца някои представители на знака ще изпитат вътрешно неудовлетворение и дори раздразнение, но до средата на месеца около вас ще започнат да се случват доста интересни неща.

Още в самото начало на май Раците ще се изправят пред сериозни дела, които ще трябва да приключат възможно най-скоро. И ако в такъв момент разчитате на вътрешния си инстинкт, тогава много грешки могат да бъдат избегнати. Въпреки това, не забравяйте за здравия разум. Не го оставяйте на втори план. Тогава ще можете да обърнете всяка ситуация в своя полза и по този начин да получите осезаеми ползи.

Месецът ще бъде доста спокоен по отношение на любовни възходи и падения. Семейните Раци трябва да обръщат повече внимание на половинката си. Вашата апатия и безразличие в началото на май може да се отрази негативно на семейния живот. Настроението на партньора ви зависи от вашата инициативност. Необвързаните представители на знака ще трябва още по-ясно да усетят позицията си и всички нюанси на свободния си статус. Отначало ще е трудно, ще сте по-затворени, но този период няма да продължи много дълго и скоро ще започнат да се провеждат интересни срещи, една от които може да стане съдбоносна.

 

Лъв –Драги Лъвове, още в първите дни на май ще бъдете заредени с оптимизъм и ентусиазъм. Вие ще кипите от енергия, която трябва да бъде насочена в правилната посока. Ще бъде възможно най-накрая да забравите за висящите във въздуха проблеми, които не ви позволяваха да вървите напред и възпрепятстваха досега дейността ви.

В началото на месеца звездите съветват да започнете с генерално почистване на дома си, както и на контактите и връзките си. Това ще помогне на Лъвовете да се отърват от ненужния боклук и ще ви позволи да прочистите личното си пространство. За много хора, които не играят никаква роля в живота ви, отделяте много енергия и време. И след като се отървете от такава баласт, ще стане по-лесно и по-лесно да продължите напред.

Втората половина на май ще донесе приятни моменти и положителни емоции на много представители на знака. И ако успеете правилно да се настроите за продуктивна работа, тогава ще можете да реализирате всичко, което е планирано. Особено ако професионалната дейност е свързана с организационни умения.

Това е чудесен момент да се съсредоточите върху изграждането на по-дълбока връзка и укрепването ѝ. Ако сте необвързани, има възможност да срещнете някое ново лице, което споделя вашите интереси и ценности. Може да има някои неочаквани предизвикателства в любовния ви живот.

 

Дева –Драги Деви, през май за мнозина ще се открият нови хоризонти. Ще имате възможности, за които не сте мислили преди. Първоначално всичко това ще ви доведе до състояние на объркване, но скоро ще свикнете с новия статус и ще започнете активно да го използвате за свое добро.

За да може да дадете тласък на всички постижения и замислени идеи, трябва да спрете да седите на едно място и да станете и да направите първата крачка. Най-добре е, ако имате ясен план за действие в главата си, който ще ви помогне да се придвижите към конкретна цел. Освен това звездите съветват да погледнете по-отблизо вътрешното си усещане. По-добре е да оставите всички съществуващи съмнения зад гърба си. Също така трябва да забравите за срамежливостта. В противен случай избраният път ще бъде твърде дълъг.

Краят на май е идеален за спиране и опит за рестартиране на цялата ви вътрешна система. Това ще ви позволи да анализирате вече предприетите стъпки и да отработите грешките, които определено не искате да повтаряте. И само след такава кратка пауза можете отново безопасно да се втурнете в нова битка и да получите заслужената си награда.

 

Везни –Драги Везни, новото начало чука на вратата ви. Научете се да вярвате повече на себе си и да се фокусирате върху нещата, които имат значение, върху мечтите, които искате да видите сбъднати, върху задачите, които могат да ви донесат желаните резултати.

Ще трябва да отделите много време и усилия за завършване на нещата. Опитайте се да намерите време и енергия, за да изпълните мечтите си. Ще се радвате да харчите пари за срещи с приятели, собствено хоби и пътувания. Опитайте се обаче да не правите покупки, особено големи, ако няма особена нужда от това, в противен случай рискувате да попаднете в лапите на измамници и да платите за собственото си лекомислие и лековерност.

Ще бъдете заети през повечето време с проблеми в работата или семейни обстоятелства. По-добре е да съсредоточите вниманието си върху положителните аспекти на живота и да разширите компетентността си в областта на живота, в която превъзхождате.

Семейните представители на знака ще могат да почувстват спокойствие през този месец. За тях ще настъпи спокоен период. И трябва да се възползвате от този момент, за да укрепите брака си и да подобрите отношенията. През май трябва да поемете инициативата, да бъдете по-често в обществото. Това важи особено за свободните представители на знака. Мнозина ще преживеят нещо наистина неочаквано.

 

Скорпион –Драги Скорпиони, началото на месеца за мнозина ще бъде трудно. Най-вероятно през по-голямата част ще обмисляте само решенията си. Ще трябва да съсредоточите енергията и мислите си главно върху постигането на собствения си напредък в живота. Фокусирайте се върху себе си и нуждите си повече от всякога. Благодарение на своята общителност, находчивост и постоянство ще можете перфектно да разрешавате трудните ситуации.

Можете да постигнете целите в работата си, но ще се изисква вашето старание. Необходимо е да вложите и постоянството си в работата. Също така се интересувайте как бихте могли да подобрите качеството на вашата работа. Някои ще решат да се докажат в нова дейност или да внесат нещо ново и прогресивно в постоянната си работа. За да се чувствате добре, трябва да спите достатъчно.

Планетата-покровител на Скорпионите - Марс ще доминира, ще даде на всички Скорпиони мощен поток от енергия и ще имате голямо желание и сила да осъществите всичките си планове в романтичните отношения и в други области на живота.

През целия месец ще имате много вълнуващи флиртове и любовни приключения. Но както казват звездите, истинско, силно чувство може да възникне само ако познавате потенциален партньор от дълго време.

 

Стрелец – Драги Стрелци, май месец ще ви накара да преразгледате възможностите и плановете си за бъдещето. Първата десетдневка на месеца периодът ще бъде отличен за търсене на нови възможности за самообразоване или пътуване или за започване на ново хоби.

За повечето представители на знака ще бъде интересен, но доста труден месец. Мнозина ще бъдат настроени за бързи действия, но резултатът няма да се появи веднага. Трябва да имате търпение и да се научите да чакате. Дръжте се под контрол и избягвайте външна намеса, не се намесвате в отношенията на другите, освен ако не сте помолени за това. Научете се да действате красиво, ярко и интересно, опитайте се да разберете по-добре собствените интереси и не се страхувайте да поемете трудни и отговорни задачи, дори ако ви изглеждат напълно невъзможни.

Може да откриете, че се чувствате по-общителни и социални от обикновено и може да се възползвате от свързването с други, които споделят вашите интереси и страсти. Това е чудесен момент да се съсредоточите върху изграждането на по-дълбока връзка и укрепването ѝ. Освен това, ако сте семейни, това е добър момент също да се съсредоточите върху доброто общуване и прекарването на качествено време с партньора си.

Козирог –Драги Козирози, този месец ще бъдете енергични и решителни. Ентусиазмът обаче бързо ще изчезне, тъй като няма да постигнете очаквания резултат веднага. Ако работите в екип или правите съвместен проект с няколко души, може да срещнете неразбиране и липса на координация. Опитайте се да избягвате чувствителни въпроси или напротив, покажете характер, ако правата ви са нарушени.

Всичко върви по правилния път, така че бъдете търпеливи, опитайте се да се разсеете и не предприемайте прибързани стъпки и действия. Най-добре е да си почивате по-често и да обърнете повече внимание на приятели и любими хора. Транзитът на Венера в Рак след 7 май ще ви помогне да се почувствате по-практични и целенасочени от обикновено и може да се възползвате от инвестирането на повече време и енергия във взаимоотношенията си с партньора, с близките си. Това също може да бъде отлично време за работа върху личностното израстване и самоусъвършенстване.

Ако сте необвързани, това може да е добър момент да се съсредоточите върху себе си, вместо активно да търсите връзка. Отделете това време, за да се съсредоточите върху собствените си цели и стремежи и правилният човек ще дойде, когато му дойде времето. Всъщност май е подготвил за Козирозите период, изпълнен с красиви моменти и чувствени връзки.

 

Водолей – Драги Водолеи, Съдбата ще направи всичко възможно да ви изведе по истинския път през месец май. Така че отворете очи и започнете да живеете реалността.

Много необичайно време ще настъпи за мнозина. Вие самите ще почувствате някаква вътрешна промяна в себе си. Нужно е да развивате своята индивидуалност и креативност по всякакъв възможен начин, използвайки целия натрупан професионален потенциал и житейски опит. Като се концентрирате върху конкретна цел и се движите в избраната посока, имате всички шансове да успеете.

Не забравяйте да се доверите на интуицията си и да останете фокусирани върху целите си, докато навигирате във възможностите и предизвикателствата, които идват по пътя ви. С вашата естествена креативност и интелектуално любопитство ще можете да се възползвате максимално от това вълнуващо и динамично време.

Звездите напомнят, че дискретността понякога не пречи в любовните отношения. Само най-напористите и инициативни представители на знака ще успеят бързо да намерят личното си щастие. Но за останалите астропрогнозата не подготвя толкова розови събития. Тези, които просто решат упорито да си седят в къщи, няма нищо ново и интересно да им се случи.

 

Риби –Драги Риби, през май положителното отношение към живота, любовта към общуването ще станат основните качества, които са важни за успеха. Дните на месеца ще бъдат изпълнени със срещи, общуване и постоянни запознанства. И това състояние на нещата ще ви устройва напълно. Така ще можете да придобиете необходимите връзки и да почувствате известен авторитет сред познатата си среда. Основното нещо е да се опитате да запазите добронамереност и искреност в отношенията със стари приятели.

Средата на месеца ще погълне някои представители на този знак в бурна социална дейност. Освен това самите те няма да очакват такъв житейски обрат. И след като сте се опитали в съвсем нова област, много хора може да започнат да харесват този вид дейност.

Към края на месеца трябва да се пазите от откровеността си, особено когато сте в непозната компания. Някои хора ще искат да ви използват за свои собствени цели, като по този начин ще ви причинят болка и разочарование. По-добре е да насочите цялата енергия към вашите хобита и деца и да си направите кратка почивка в общуването с приятели и познати.

Някой ще успее да намери сродна душа без много усилия. Останалите представители на знака ще трябва да бъдат търпеливи, но щастието все пак ще ги намери.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети май, месец, късмет
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати