Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хороскоп за Май

Хороскоп

Хороскоп за Май

Хороскоп за Май - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Май месец ще бъде пълен с енергия за вас, а ежедневието ви ще се характеризира с много динамика. Този месец е идеално време за преследване на вашите цели, но това, което трябва да направите, е да съставите план за действие и да се придържате към него.

Някои напрегнати астрологични аспекти ще се отразят на сферата на работа, нови проекти и финансови предизвикателства. Вие имате вътрешната сила да следвате своя собствен път и да преодолявате всяко препятствие, което го блокира. След средата на месеца темпото се забавя и вие ставате по-реалистични и практични. Не се страхувайте от промяната; знаете, че без нея няма еволюция. Стресът, който изпитвате всеки ден, отслабва имунитета ви.

Вашите интимни моменти се характеризират със страст и емоция, които балансират ситуацията. Ако сте необвързани и търсите любов, вероятно ще срещнете този, който желаете. Животът ви ще бъде пълен с флирт и преследване. Позволете си да плувате в море от страсти и чувства.

Телец – През май месец трябва да се съсредоточите основно върху професионалните въпроси. Засега нещата в тази сфера са стабилни, не ви очакват сериозни предизвикателства. Може да имате възможността да се отпуснете едва към края на месеца. Вашата независимост е вашата силна страна, заедно с чувството ви за инициативност, което ще ви помогне да постигнете определени цели.

Много интересни перспективи възникват във вашия професионален или бизнес живот. Социалните връзки и начинът, по който ги използвате, ще бъдат ключът към вашия успех.

В известен смисъл този месец ще бъде ненатоварващ за повечето Телци. Имате нужда от повече свободно време и искате да се посветите на дома, семейството и скъпите хора. Венера, която транзитира през 12-я ви дом – домът на тайните и заточението, ще изисква да преосмислите чувствата си. Не е изключено да бъдете погълнати от някаква тайна страст или да влезете в тайна връзка, като ще предпочетете да не казвате на никого за вълненията си.

Близнаци – В професионалния ви живот късметът ще бъде на ваша страна и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да постигнете положителни резултати. Най-накрая ще успеете да разрешите проблеми, които ви безпокоят от доста време, най-вече благодарение на изключителните си комуникативни умения.

Обърнете специално внимание на здравето си. Ще усещате на моменти липса на жизнена енергия през първата половина на май, което може да се отрази на самочувствието ви и общото благосъстояние. Пролетта е точното време да започнете да се грижите за себе си и да реализирате своите желания и цели.

Ако сте във връзка, дайте шанс на любовта си, за да се развива постепенно. Ако сте необвързани, не бъдете пасивни, тъй като колелото на любовния ви живот ще се завърти положително и има изгледи да срещнете някой, който може да ви накара да забравите всичко останало. А е възможно да погледнете по различен начин някой, когото вече познавате. Понякога този, който търсим, вече е много близо до нас, но отнема време, докато осъзнаем неговата стойност.

Рак – Май ще е един доста интензивен и интересен месец за вас. Разбира се, не всичко ще е цветя и рози по пътя ви, но вие сте герои. В професионалния ви живот късметът ще бъде на ваша страна. Ще ви трябват много енергия и сила, но препятствията ще са маловажни и ще успеете да ги преодолеете.

Лесно се придвижвате към целта си и е време да започнете да материализирате плановете си. Вече можете да задвижите нещата и да предприемете стъпки към успеха. Вие сте видимо активни и продуктивни, за да постигнете целите си. Гъвкавостта е ключът към вашия напредък. Успехът ви зависи и от способността ви да управлявате няколко задачи едновременно, дори и да са противоречиви.

Любовният живот ще ви се отрази положително. Ще имате шанса да подобрите отношенията си, да се почувствате по-добре и да разведрите настроението. Ако сте необвързани, Вселената ще окаже впечатляващ, положителен ефект върху личния ви живот.

Лъв – Вашият професионален живот е основният ви фокус този месец. Ще можете да си сътрудничите ефективно и да решавате проблеми, които пречат на растежа ви. Продължавайте да се фокусирате върху тях, тъй като те вече са ви забавили достатъчно. Вашата динамика и решителност ще ви дадат предимство пред вашите конкуренти.

Страхотно време за сеене, култивиране на мечти и планове. Това изисква ангажираност, решителност и отговорност от ваша страна, така че мислете мащабно, търсете ясни и дефинирани цели.

Вашият любовен живот върви много добре и ще имате възможността да изясните някои въпроси, които натоварват връзката ви. Някои проблеми от миналото са били причина за битки между вас и партньора ви. Ако сте необвързани, бъдете нащрек и обърнете внимание на заобикалящата ви среда; нещо много красиво и неочаквано предстои да се случи. Този период е подходящ за общуване с приятели, запознанства с нови хора и започване на романтични връзки. Любовта витае във въздуха. Усещате ли аромата ѝ?

Дева – Май ще бъде един страхотен месец за вас. Звездите насърчават изразяването на най-съществените ви нужди и желания. Имате страхотни идеи, използвайте ги. Способността ви да бъдете креативни във всяка работа, дори най-простата и скучна, ще бъде много полезна. Ако имате проблеми, няма защо да се притеснявате; ще успеете да ги решите по възможно най-добрия начин. Събитията ще се развиват във ваша полза и най-накрая ще ви дадат правилната посока.

В професионален план месецът е предизвикателен, може да се появи нова възможност за работа, но това ще изисква много ангажираност от вас. Ако сте безработни, хороскопът ви показва, че шансът да получите работа е голям.

Романтичната вълна ви подема и балансира всички минали рани или чувства. Ако се чувствате самотни, любовта ще ви намери, когато най-малко очаквате. Ще срещнете човек, който ще обогати живота ви духовно, с когото ще се чувствате комфортно и сигурно. Ще го усетите още от първата среща.

Везни – Май ще бъде много балансиран месец за вас. Ще се съсредоточите върху професионални и семейни въпроси, както и въпроси, свързани с вашето лично израстване. На работа ще положите много усилия, за да промените всички неща, които ви дразнят или разстройват. Ще трябва да решавате проблемите по бърз и ефективен начин. Опитайте се да работите организирано и ефективно. Имате много задължения и ако сте пестеливи и контролирате поривите си, ще успеете да ги оправите.

Някои от вас може да работят на две работни места или да участват в някакъв допълнителен бизнес/професионален ангажимент. Също така всичко свързано с чужбина или работа с чуждестранни фирми става много актуално и ви води в посока на успех и реализация. Марс предупреждава да не се опитвате да правите твърде много неща наведнъж. Просто трябва да сте добре организирани и да не позволявате голямо количество задължения да ви затрупват.

Този месец е идеален за вашата общителност. Ще завържете нови познанства и ще се отървете от някои вредни за вас стари.

Скорпион – През май ще се съсредоточите върху семейните и домашните въпроси, а не върху професионалния си живот. Емоционалността ще определи как се справяте с живота. Този месец няма да се фокусирате върху лични амбиции и търсения. Сътрудничеството с другите и адаптивността ще ви помогнат да постигнете целите си. Някои трудности в отношенията могат да възникнат поради различни гледни точки.

Не губете ценното си време за второстепенни неща и не вземайте необмислени, бързи решения по важни въпроси. Ще получите интересни и примамливи предложения, но отделете време, за да обмислите внимателно ситуацията. Разгледайте всички факти, тъй като някои неща остават скрити и могат да причинят проблеми в бъдеще. Ако има хора, на които имате доверие, говорете с тях и потърсете техния съвет или поне тяхната гледна точка.

Намалете излишните си разходи, за да останете в рамките на бюджета и да поддържате определен баланс. Стресът от всичко може да доведе до психологически дисбаланс. Можете да очаквате разнообразие и приятна любовна програма.

Стрелец – Хубав месец ви предстои. Така че, ако искате да се заемете с нещо ново или да направите крачка напред, значи сте попаднали на правилното място и в правилното време. Дръжте очите и ушите си отворени, може би ще се появи някоя друга доходоносна възможност. Може да си опитате късмета на тото и лотария, без да прекалявате и да се пристрастявате заради очакванията. Шансовете ви да спечелите са високи.

Вътрешният баланс изисква много усилия, както много добре знаете, и това е подходящ момент да го постигнете. Колкото по-добре се чувствате отвътре, толкова по-добре ще бъде вашето представяне навън. Трябва да прекарвате много време сред природата. Намерете си свое дърво. Облегнете се на него, така че да усетите как енергията циркулира по гърба ви. След това кажете: „Аз съм силен/силна като теб. Стоя здраво на земята, имам силни корени и корона, която стига до небето“. Природата е най-добрата ви програма за здраве през месец май.

Благодарение на Венера можете да очаквате красиви моменти през май. Ще бъде добър месец за флиртуване и любов.

Козирог – На работа ще можете да разрешите няколко висящи проблема и да предприемете стъпки към целите си. Този месец е идеален, ако искате да отблокирате проблеми и ситуации, които са в застой. Ще успеете да се справите с неща, които досега са изглеждали трудни или невъзможни.

Вашият личен стремеж ще ви доведе до успех. Времето е подходящо за нови начала и нови сътрудничества, така че не се колебайте да опитате. Ще бъдете категорични и уверени, когато трябва да подкрепите мнението си. В същото време ще потърсите подкрепата на близките си, за да вземете някои важни решения.

Не правете резки движения, не се натоварвайте много. Едно погрешно движение и гърбът ви може да причини проблеми. При оплаквания масажите са истинска благословия.

За вас сега е особено важно да прекарвате много време с любимия човек, да сте един до друг и да можете да говорите за всичко на спокойствие. Свободните представители на знака определено не трябва да стоят дълго време вкъщи. Интересна личност скоро ще пресече пътя ви.

Водолей – Май ще е месец на упорита работа и строго планиране. Имате увереност и силна воля, които ще ви помогнат да отстоявате позицията си. На работа ще ви бъде дадена възможност да изразите себе си и да се справите успешно с всяка дадена задача. Вече можете да започнете ново сътрудничество или да прокарате съществуващи планове, които ще стимулират кариерата ви. Някои хора от близкото обкръжение може да се опитат да се възползват от вас или да ви объркат по лукав начин. Не забравяйте да ги отблъснете решително, като същевременно останете учтиви. Уран ви прави малко по-нервни.

Не приемайте любовта за даденост. Дори да сте от много години заедно, покажете на партньора си, че е важен човек за вас и бъдете много любящи и внимателни. Може дори да измислите приятна изненада.

През май ще бъдете очарователни и блестящи и с това ще привличате още повече внимание. Ако сте необвързани, възползвайте се максимално от предстоящия период; играйте играта в правилната посока, ако искате да разширите хоризонтите си и да намерите трайна, смислена връзка.

Риби – Месец май ще бъде приятелски настроен към вас и ще ви даде шанс да осъществите плановете си. До средата на месеца ежедневието ви ще има неистово темпо; по-късно обаче ритъмът ще се забави и ще стане по-спокоен. Най-после ще успеете да се справите със застоялите проблеми. Възползвайте се максимално от възможностите, които ви се предоставят, особено по отношение на вашите финанси. Ако даден проект отнема твърде много време и усилия, преценете още веднъж дали си заслужава да се занимавате с това.

Ще бъдете в тип топ физическа форма, тъй като Марс ви подкрепя. Нептун обаче може да отслаби имунната ви система. Време е да се погрижите добре за себе си и да осигурите на тялото си изобилие от витамини.

Нещата вървят перфектно в личната сфера. Вие умеете умело да разрешавате конфликти в любовта, приятелството и семейството и да създавате помирително настроение. Венера събужда сетивата ви, стимулира въображението ви. Хората обичат да са около вас и със сигурност няма да ви липсват почитатели през май. Ето защо може да се очаква, че този месец ще имате прекрасни любовни преживявания.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети месеци, късмет

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати