Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хороскоп за месец март

Хороскоп

Хороскоп за месец март

Хороскоп за месец март - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Важен период за всички представители на този знак. Ще бъдете в по-трудно положение, защото трябва да се борите за място под слънцето. Струва ви се, че сте измислили и планирали всичко, но все още ви предстои труден период. Като истински воини ще трябва да имате стратегия през месеца, за да имате по-щастливи, по-лесни и по-успешни работни дни.

Приключенски сте настроени, особено втората и третата половина на месеца. Уран ви подтиква да промените нещо. Любовта винаги е отворена тема и най-интересното поле от живота за Овена. Енергията на прошката ще управлява вашия знак, носейки нещо, което да запомните. Действайте с мярка, но винаги вярвайки в себе си, в естествения поток на живота и вселената. Промените ще настъпят в идеалния момент. Избягвайте тревожността, тъй като това ще бъде месец, който изисква повече спокойствие, а търпението ще ви помогне да преодолеете трудностите.

 

Телец – Вие сте особено вдъхновени през този период. Уран ви дава възможност да имате нови идеи. Юпитер ви помага в преследването на големите пари и в кариерата. Опитайте се да не контролирате ситуациите, които могат да нарушат рутината ви или да забавят напредъка на вашите проекти; фокусирайте се върху приоритизирането на възможните решения.

Добър момент е да използвате креативността си и да мислите за иновативни възможности за решаване на проблеми. Бъдете внимателни през този период, особено мъжете, родени под знака Телец. Любовта или по-скоро тайната любов работи за вас. Някой ви е "хвърлил око" и тайно го крие все още, но с течение на времето и месеца бавно ще се разкрие кой е това. Тези, които са във връзка или брак, могат да имат проблематичен период. Пазете се от студено време и падания, особено тези, които имат проблем с дихателните органи.

 

Близнаци – Близнаците винаги са готови за промяна, дори и този път. Може би, малко уплашени, все пак ще сте готови да се сблъскате с промените, които са благоприятни за вас и които означават живот.  Интелектуалното ръководство на по-опитни хора ще бъде много полезно за вашите цели. Този месец може да има разочарования, така че останете фокусирани и не се обезсърчавайте. Проблеми винаги ще възникват, това, което се променя е начинът за справяне с тях.

Опитайте се да обърнете внимание на недовършените дела и да освободите вътрешно пространство. Вдъхновете се с нови мечти: по-креативният и наситен с кислород дух винаги отива по-далеч. Често се забърквате в някои ситуации, от които ви е много трудно да се измъкнете (най-вече любовни). В никакъв случай не трябва да сте с хора, които са в квадратурен аспект с вас, като Риби, Дева. Имате нужда от сътрудничество с огнени и въздушни знаци. Човек, роден в знака Водолей, може да бъде от голяма полза и помощ. Отиването на пътуване с партньора ви, винаги може да подобри настроението ви. Специално внимание трябва да се обърне на кръвното налягане и бъбреците. Възможна е настинка.

 

Рак – През месеца трябва да се стабилизирате, особено емоционалната ви нагласа може да повлияе буквално на всичко. Вслушайте се обаче в съветите на земните знаци Козирог, Дева или Телец.  Във фазата на Новолуние ще почувствате тласък в целите си с повече решителност. Не се страхувайте да защитавате гледните си точки с повече увереност и смелост.

Партньорът ви или не ви разбира, или ви дразни, така че трябва да си мълчите и да внимавате бракът или връзката ви да не тръгнат надолу. Въпреки че сте изпълнени с нежност и любов, не знаете как да го покажете и тогава страдате. Опитайте да правите нещо забавно заедно или идете на кратко пътуване. Свободните Раци, ако срещнат Водолей, Близнаци или Везни, това със сигурност ще промени хода на живота им. Засилва се психическата ви чувствителност, способността да си представяте или да мечтаете. Отлично време за медитация, йога, масаж и слушане на хубава музика. Накратко, посветете се на това.

 

Лъв – Различни положителни планетни аспекти ще повлияят на импулсите, които ви правят по-ентусиазирани и уверени.  Нептун създава по-голям интерес към художествени събития, подтиква към виждане на красивите неща, които усъвършенстват духа ви. Пазете се от някои емоционални притеснения или негодувания в последните дни на месеца.

Венера и Марс транзитирайки през партньорският ви дом след 6 март, засилват вашия емоционален живот по по-опитен и задълбочен начин. Можете да се обвържете за по-дълго време с любимите си хора, а също и да имате повече убеденост и сигурност в професионалната сфера. Любовният живот ще бъде в пълна хармония. Свободните Лъвове, които жадуват за вълнения, може да очакват интересна среща чрез приятели. Има вероятност да срещнете човек, който ще бъде вашата сродна душа. Женените представители на знака трябва да обърнат повече внимание на общуването с партньора си.

 

Дева – Внимавайте да не се увлечете от идеята да правите бързи пари. Вие сте човекът, който трябва да спечели всичко с работата си. Ще бъдат постигнати много цели, които ще внесат баланс и разширяване в материалния и финансовия свят. Благоприятен период за повишения в работата, добри печалби и жънене на плодовете на вашия труд в бъдеще.

Най-после ви се отваря пътят към ново запознанство, ако сте още сами. Това ще е човек, който отговаря на вашите критерии. Но за целта трябва да излизате по-често и да посещавате социални събития, да се запишете на курсове, да пътувате, да се срещате повече с хора. Романтичните излети или пътувания съвпадат с желанието ви да намерите някой, с когото да изпитате магията и вълшебството на това да обичате и да бъдете обичани. Не се задоволявайте с по-малко, отколкото заслужавате. Опитайте се да останете близо до хората, които обичате; атмосферата на любовния живот може да донесе интензивни емоции и приятни моменти.

 

Везни – През март се повишава жизнената ви енергия, увереността и оптимизмът за постигане на целите ви. Духът ви се обновява. Необходимо е да се търси духовността като източник на обновление и изобилие. Бъдете внимателни, избягвайте преувеличенията, не харчете пари за неща, които са безполезни. Гледайте положително на възможностите, които възникват във вашата професионална среда.

В ежедневието ви трябва да се появят различни отговорности и вие сте готови да ги поемете без проблеми. Разчитайте повече на вашата гъвкава страна. Ако рутината ви се нуждае от промяна, не се придържайте към старите навици, понякога трябва да се обновите, да излезете от зоната си на комфорт. Продължете с вашите по-смели решения и избори. Моментът е благоприятен за иновации, също така за разширяване на контактите ви в социалните мрежи и среди. Проблем със стомаха, бъбреците, дори не би било лошо да се прегледа щитовидната жлеза.

 

Скорпион – Ще бъдете адаптивни по отношение на проблемите. Ще запазите собственото си мнение и интелектуалния си капацитет. Може да изпитате внезапни промени в настроението, както и да вземете себе си по на сериозно. Атмосферата на любовния живот може да донесе интензивни емоции. Обвързаните и семейните Скорпиони са склонни към тайни връзки, особено мъжете. Те мислят, че могат всичко и че всеки може да бъде техен. Но не е така. Връзката с човек от земен знак може  да провали плановете ви. Трябва да внимавате какво казвате и какво обещавате.

Високото кръвно налягане, болки в краката и мускулни крампи са често срещани през месеца. Ще бъде необходимо да оставите скептицизма настрана и да вярвате повече в духовната сила и божествената защита, защото само чрез отдаденост и духовна работа ще можете да структурирате живота си и да успеете в собственото си царство от завоевания и постижения. Постигането на вътрешна сила и баланс този месец ще бъде от съществено значение.

 

Стрелец – Винаги в настроение за работа, комбинации, които дават състезателен дух.  Както винаги, вие сте наясно със своите възможности и качества, така че пътят към успеха ще бъде по-лесен. Твърде много планове и амбиции могат да доведат до объркване и нестабилност. Сега сте в период през месеца да направите значителна промяна. Целият месец е актуален и важното е да си поставите ясни цели.

За тези Стрелци, които са без работа, се очаква обрат. Прекомерното ядене и алкохолът могат да бъдат сериозен проблем. Много вероятно е вашият авантюристичен дух да надделее. Приближете се до хора, които могат да допринесат нещо полезно за бъдещето, което искате. Може да имате някои проблеми през месеца с хората около вас. Тези, които са ангажирани в брак или връзка, трябва да проявят повече разбиране към партньора си, защото прекомерната критика и взискателност могат да бъдат пагубни за отношенията.

 

Козирог – През март ще почувствате нуждата да инвестирате в различни проекти, които ще бъдат печеливши по-късно. Изглежда някак си този период е плодотворен за вас, защото влиянието на положителните аспекти на Юпитер, Марс увеличават желанието и амбицията ви. Работата в екип е важна и препоръчителна, защото така успявате най-добре да реализирате замислената работа и това, което правите. Имате финансов проблем или сте в ситуация, в която трябва да вземете важно решение, що се отнася до финансите.

Това, което ви прави силни, е вашият фактор – щастието, което ще ви помогне да се борите за по-добро бъдеще. Положителна сексуална енергия се излъчва от вас. Разпространете личната си светлина върху другите и наистина се обичайте, като оставите най-доброто от вас да озари света. Лекото облекло може да причини проблеми с гърлото и белите дробове.

 

Водолей – Време е да се върнете към себе си и своите ценности. Бизнесът винаги е готов за промяна и ново начало.  През месеца ще имате възходи и падения. Трябва да разчитате на своята интуиция, разум, за да намерите вярното решение. След 20 число на месеца очаквайте да направите важна крачка към иновативни идеи. Трябва да създадете концепция за това, което ще правите в бъдеще.

Можете да очаквате покачване на рейтинга и интереса на противоположния пол, защото винаги сте пленителни, където и да сте. Може би е най-добре да се свържете с друг Водолей или земен знак Телец, Дева, също огнен Лъв, въпреки че сте доста различни. Обърнете внимание на дихателните пътища и настинките. Можете да планирате пътуване, за да презаредите и обновите енергията си. Този месец чувствата ви ще бъдат с висока интензивност и ще можете да изживеете всеки момент от живота си по уникален начин, доставяйки ви много удоволствие.

 

Риби – Идва период, който е напълно нов и неповторим. Готови сте за ново начало, нова епоха. Ще имате месец, от който можете да очаквате само най-доброто. Не е нужно да решавате нищо, просто осъзнайте, че в душата ви се засаждат нови семена. Време, което можете и трябва да носите във въображението си, оставяйки мечтите да ръководят стъпките ви. Контактът с по-просветени или одухотворени хора е важен в този момент, за да можете да обменяте с тях необичайни преживявания.

Чести промени в настроението. Упражненията биха помогнали за облекчаване на лека депресия. Съветът към вас е винаги да се доверявате на интуицията си, която със сигурност е непогрешима. Време да помислите за планирането на семейната си структура. В това отношение звездите ще бъдат на ваша страна. От средата на месеца е подходящо за ново запознанство. Ще имате възможност да срещнете човек от земен знак, който ще ви даде стабилност.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети месеци, късмет
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати