Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Храната определя характера

Хороскоп

Храната определя характера

Снимка:

Погледнете в хладилника си. Каква храна преобладава в него? Психолозите са определили няколко типа хора според хранителните им предпочитания.

Малки прасенца

Рафтовете на хладилника ви преливат от всякакви неща, от нискокалорични сладкиши до свински котлети и цаца в доматен сос? Значи вие сте всеядният Прасчо. Тези хора могат лесно да ядат диня с хляб и сирене, да поръсват макароните със сирене и захар. Неправилното хранене е тяхната основна характеристика.

Като цяло това са хора, с които се общува с лекота, свободолюбиви, които се опитват да избегнат всякаква отговорност. Те рядко създават семейство, още по-рядко деца. Да, и избират работа, за която не е необходимо да отделят повече от шест до осем часа дневно. По правило това са хора със свободни професии: художници, писатели, музиканти.

За Прасенцата е характерно объркване във всичко, а не само в храната. Вътрешното им състояние е вечно търсене на спокойствие, комфорт и щастие. Те са невероятно раздразнителни и избухливи, страдат от много хронични заболявания и изглеждат много по-възрастни от годините си.

Русалки

Рафтовете на хладилника ви са запълнени с риба и морски дарове? Вие сте Русалка, която винаги върви по течението и предпочита лошия свят пред добрата кавга. Русалките никога не продължават напред, те са гъвкави, отстъпчиви и спокойни, опитвайки се да угодят на всички. Мечтатели. Тези хора са абсолютно спокойни и въздържани. Те са непоколебими и никога не подвеждат. При това рядко изказват истинското си мнение за другите.

Русалките имат малко верни приятели и всичко това се дължи на факта, че другите ги смятат за безгръбначни същества, които не знаят как да защитят мнението си. Но семейният живот на тези морски обитатели се развива изключително добре и всичко това, защото те, както никой друг, умеят да погасяват конфликти и да се отнасят към всичко с хумор. А относно тяхното спокойствие и постоянство може да се съставят легенди.

Хищници

Хладилникът ви е запълнен с колбаси от различни видове, котлети, кюфтета и яхния с месо? Вие сте истински хищник, импулсивен, властващ, винаги успешен. Любителите на месо често са нервни и агресивни. Без изключение Хищниците са лидери по природа. Но често, издигайки се на дългоочакваната височина, те откриват, че са оставени напълно сами ... А може ли да е другояче, ако Хищниците са прекалено агресивни и категорични, а в любовта непостоянни? Но те ценят децата си и се грижат добре за тях. И на приятели, които могат да ги понесат, те са верни през целия си живот.

Бозайници

Рафтовете на хладилника са заредени с пакети извара, кисели и пресни млека, йогурт? Психолозите ви определят като бозайници. Хората, които обичат млечни продукти, често се нуждаят от грижи и ласки и самите те обичат да ги отдават. Това са отворени и гостоприемни хора, често майки или бащи на многодетни семейства. Честни, порядъчни, искрени и спокойни. Те са невероятно добросъвестни и затова винаги се притесняват: „Обидих ли някого от близките си, казах ли нещо излишно?“ Всички Бозайници, без изключение, имат повишена нужда от любов и обич. Ето защо те, както никой друг, обичат да се грижат за себе си и знаят как да се грижат за другите. Направете най-обикновен прост комплимент на такъв човек и той никога няма да забрави вашата доброта.

Сладкиши

Хладилникът ви е пълен с изключително вредни въглехидрати: торти, сладкиши, бисквитки и шоколад? Може би вие сами предполагате, че сте истински сладки. Вие несъмнено знаете как да се наслаждавате на живота и да оценявате дори дребните радости. Вие сте миролюбиви, но на моменти твърде меки и слабоволеви. Всеки, който не го мързи, може да седне на главата ви и да ви използва за свои цели. И вие дори не се опитвате да се съпротивлявате. Тези, които обичат често да си похапват шоколад, дълбоко в душата си са самотни и понякога нещастни хора. В края на краищата знаете, че яденето на много сладко е вредно за вашето здраве, но когато дойде време за обяд, отново посягате към тортата.

Отличници

Хладилникът ви е пълен с плодове и зеленчуци - ябълки, карфиол, репички, краставици и домати? Вие със сигурност сте отличници, които се грижат за здравето си и искат да доживеят до дълбока старост. Хората от този тип са целенасочени, компетентни, събрани. Те имат отлично развита силна воля и никога няма да разменят връзка копър за вреден хамбургер или наденица. Алчни за знания, любознателни, амбициозни. Тяхното усърдие и старание обикновено не остават незабелязани. Затова винаги успяват в професионалната област. В ежедневието това са спокойни хора, които се стремят към хармонично партньорство и държащи много на здравето си. Вярно, леко скучни, стремящи се на всеки да наложат своите възгледи.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още