Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 05.11.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 05.11.20

Хранене по лунен календар – четвъртък – 05.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Намаляващата Луна освобождава всички шлаки. През това време можете да ядете повече без да наддавате.

В  20 лунен ден преобладават леките енергии, които ни дават много енергия и жизненост. Силно се препоръчва да не преяждате, да не натоварвате тялото си с тежки продукти, но и да се гладува не трябва.

Не яжте повече, отколкото е необходимо. Храносмилателната ни система не преминава през най-доброто време, затова е силно препоръчително да избягвате вредни храни (мазни и пържени). Когато преяждаме, запушваме енергийните канали на тялото, ставаме неспособни да възприемаме фините енергии. 

Да не се прекалява с тестени изделия и сладко.

Препоръчително е (но не е задължително) да се откажете от месо и месни изделия и храненето да е основно от растителен произход, бобови храни, семки, орехи, млечни продукти. За да подобрим храносмилането, се нуждаем от въглехидрати. Фибрите са много полезни, така че яжте достатъчно зеленчуци. Добре е да включите в менюто си слънчогледови и тиквени семки.

Ако досега не сте правили очистителни процедури и не сте гладували, днес можете да го направите за първи път, ако решите.

 

Днешното предложение:

МЛЕЧЕН ПАСТЕТ С ЯЙЦА

Продукти: 2 кофички кисело мляко, 2 сварени яйца, 1 к.ч. счукани орехови ядки, 100 г стерилизирани краставички, 1 к.ч. олио, 5 маслини, магданоз, 1 глава чесън, сол на вкус.

Приготвяне: Киселото мляко се изцежда през марля за около 10 часа.

Чесънът се счуква с малко сол. Към него се добавят половината от ореховите ядки и жълтъците на твърдо сварените яйца. Към получената гладка смес постепенно се прибавя олиото.

Към изцеденото кисело мляко се добавят останалите орехови ядки, чесновата смес, половината от краставичките, нарязани на ситно, магданоз и сол.

Приготвеният пастет се гарнира с останалата част от краставичките, нарязани на кръгчета и листа от магданоза.                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети