Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 08.07.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 08.07.2021

Хранене по лунен календар – четвъртък – 08.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

28 лунен ден е един от онези дни, когато не е нужно да обременявате организма си с храна. По-добре да се въздържате от преяждане. Опитайте се дори да намалите обичайното количество консумирана храна. От тежката храна, предимно от месото, силно се препоръчва да се откажете.

Нежелателно е да се използват полуфабрикати, мазнини, пържени храни, сладкиши и всякакви печива. Опитайте се да минете на здравословна диета и тялото ви ще ви благодари с отлично самочувствие и здраве.

Ако решите да направите разтоварващ ден, опитайте се да започнете да пиете само пресни плодови сокове през цялото време. Алтернативно, можете да добавите към диетата зеленчуци и плодове. 

Препоръчително – салата от зеле и моркови, чушки и домати, билкови чайове, прясно изцедени сокове.

Като вариант, може да сварите зеленчуците.

Жива храна на деня - Копър

Възстановява зрението; помага при колики в стомаха; отличен антиоксидант, предотвратява стареенето; разширява сърдечните съдове и понижава холестерола; увеличава лактацията при кърмачки; намалява възпалението в бъбреците, лекува стоматит; елиминира нервността и чувството на страх.

 

Днешното предложение:

МИШ МАШ

Продукти: 7-8 чушки (зелени и червени), 1 глава лук, 4-5 зрели домата, 200 г сирене, 1-2 яйца, магданоз, сол, черен пипер (по желание), олио.

Приготвяне: Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете нарязаните чушки (може и печени да са). След като се запържат и чушките, добавете и обелените и нарязани на ситно домати.

Малко към края на готвенето добавете натрошеното сирене, ситно нарязания магданоз.

За да не се пресекат разбитите яйца, започнете да добавяте към тях по малко от ястието. След това изсипвате всичко обратно в тенджерата.

 

Ако желаете поръсете с малко черен пипер.

 „Вегетарианците имат най-добрата диета. Те имат най-ниските нива на сърдечно-съдови болести в сравнение с всяка друга група в страната… Някои хора се подиграват на вегетарианците, но те имат минимално ниво на сърдечни удари и 60% по-малко случаи на рак. Сега те надживяват другите хора с около 6 години.“

Д-р Уилям Кастели

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети