Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 09.01.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 09.01.20

Хранене по лунен календар – четвъртък – 09.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Препоръчително е да изключите месната храна

За желаещите денят е подходящ за започване на диета за отслабване. В този ден става временно обновление на кръвта, затова настоятелно се препоръчва да се добави в храната куркума.

Още по-добре е да се направи цялостно гладуване. Освобождавайки органите си от хранителен товар в този ден, вие им предоставяте възможност да се възстановят и очистят.

Тези, които няма да гладуват, нека да ограничат приема на храна до максимум! 

Всички органи на нашето тяло ще работят до предела на възможностите си, а претоварването им със сложни продукти категорично не се препоръчва. Не яжте нищо мазно, пържено.

Препоръчително е да изключите месната храна (особено домашни птици) и гъбите. За вечерта може да се яде риба, приготвена по всякакъв начин, зърнени храни, яйца и млечни продукти, брашно.

Днешното предложение:

РИБЕНА СУПА ОТ ТОЛСТОЛОБ

Продукти: 400 г. филе от толстолоб, 3 глави лук, 3 с.л. олио, 1 чаша грах от консерва, 1 ч.ч. кисело мляко, 2 жълтъка, 1 дафинов лист, черен пипер на зърна, лимонов сок, магданоз, сол      

Приготвяне: Нарежете рибното филе на парченца, мариновайте го в лимонов сок и сол и го оставете да постои 1 час.

Нарежете на ситно лука и го задушете в олиото. Прибавете 6 чаши студена вода, пуснете филето, граха, черния пипер и дафиновия лист.

Супата се готви на умерен огън до готовност. След като я отстраните от огъня, се застройва с разбитите жълтъци с кисело мляко. Добавете нарязания магданоз.

 

ПАНИРАНИ ДЮЛИ

Продукти: 4 дюли, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 3 с.л. захар, 1 с.л. масло, брашно, олио за пържене, пудра захар за поръсване.

Приготвяне: Дюлите се обелват, нарязват се на кръгчета и се почистват от семенната част.

Яйцата се разбиват със захарта, прибавя се прясното мляко, разтопеното масло и толкова брашно, колкото да се получи рядко тесто.

Дюлите се потапят в тестото и се изпържват. Поднасят се поръсени обилно с пудра захар.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.

Персонализирана реклама и съдържание, преброяване на посещения и източници на трафик

Съхраняване на и/или достъп до информация на устройство

Политика за поверителност Бисквитки

Вашите настройки за поверителност

Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.

Политика за поверителност Бисквитки

Управление на предпочитанията за съгласие

Задължителни

Тези бисквитки и скриптове са необходими за функциониране на уебсайта и не могат да бъдат изключени. Обикновено те се задават само в отговор на действия, правени от вас, които отнасят до заявка за услуги, като задаване на настройките за поверителност, влизане или попълване на формуляри. Можете да зададете браузъра си да блокира или да ви извести за тези бисквитки, но част от сайта няма да работи. Тези бисквитки не съхраняват никакви лично идентифицируващи данни.

Винаги ВКЛ

Аналитични

Тези бисквитки и скриптове ни позволяват да преброяваме посещения и източници на трафик, така че да измерим и подобрим производителността на нашия сайт. Те ни помагат да знаем кои страници са най- и най-непопулярни и да видим как посетителите се движат по сайта. Всичка информация, която тези бисквитки събират, е кумулативна и неидентифицируема. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, няма да знаем, кога сте посетили нашия сайт.

Маркетинг

Тези бисквитки и скриптове могат да бъдат зададени чрез нашия сайт от нашите рекламни партньори. Те могат да бъдат използвани от тези компании за построяване на профил на вашите интереси и показване на съответни реклами на други сайтове. Те не съхраняват директна лична информация, но са базирани на уникално идентифициране на вашия браузър и интернет устройство. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, ще имате по-малко целенасочена реклама.