Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 09.01.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 09.01.20

Хранене по лунен календар – четвъртък – 09.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Препоръчително е да изключите месната храна

За желаещите денят е подходящ за започване на диета за отслабване. В този ден става временно обновление на кръвта, затова настоятелно се препоръчва да се добави в храната куркума.

Още по-добре е да се направи цялостно гладуване. Освобождавайки органите си от хранителен товар в този ден, вие им предоставяте възможност да се възстановят и очистят.

Тези, които няма да гладуват, нека да ограничат приема на храна до максимум! 

Всички органи на нашето тяло ще работят до предела на възможностите си, а претоварването им със сложни продукти категорично не се препоръчва. Не яжте нищо мазно, пържено.

Препоръчително е да изключите месната храна (особено домашни птици) и гъбите. За вечерта може да се яде риба, приготвена по всякакъв начин, зърнени храни, яйца и млечни продукти, брашно.

Днешното предложение:

РИБЕНА СУПА ОТ ТОЛСТОЛОБ

Продукти: 400 г. филе от толстолоб, 3 глави лук, 3 с.л. олио, 1 чаша грах от консерва, 1 ч.ч. кисело мляко, 2 жълтъка, 1 дафинов лист, черен пипер на зърна, лимонов сок, магданоз, сол      

Приготвяне: Нарежете рибното филе на парченца, мариновайте го в лимонов сок и сол и го оставете да постои 1 час.

Нарежете на ситно лука и го задушете в олиото. Прибавете 6 чаши студена вода, пуснете филето, граха, черния пипер и дафиновия лист.

Супата се готви на умерен огън до готовност. След като я отстраните от огъня, се застройва с разбитите жълтъци с кисело мляко. Добавете нарязания магданоз.

 

ПАНИРАНИ ДЮЛИ

Продукти: 4 дюли, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 3 с.л. захар, 1 с.л. масло, брашно, олио за пържене, пудра захар за поръсване.

Приготвяне: Дюлите се обелват, нарязват се на кръгчета и се почистват от семенната част.

Яйцата се разбиват със захарта, прибавя се прясното мляко, разтопеното масло и толкова брашно, колкото да се получи рядко тесто.

Дюлите се потапят в тестото и се изпържват. Поднасят се поръсени обилно с пудра захар.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети