Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 11.02.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 11.02.2021

Хранене по лунен календар – четвъртък – 11.02.2021 - Tribune.bg
Снимка:

На тридесетия лунен ден се завършват мощни процеси на прочистване, възникнали в организма през последните няколко дни. Следователно, в никакъв случай не е подходящо да се намесвате в това.

В 30 лунен ден е забранено преяждането. Не натоварвайте тялото си с излишна храна, опитайте се да прекарате деня чрез разтоварване. Идеално е за гладуване и за провеждане на лунната диета. 

Ако не успеете да гладувате, то поне елиминирайте тежките, канцерогенни храни от диетата си. Силно се препоръчва да се въздържате от месо, мазни храни, сладки, пържени храни. Ще бъде много трудно да се усвоят от тялото! 

Яжте само здравословни храни и в много умерени дози. Опитайте се да разчитате само на чувствата си, слушайте тялото си. То най-добре ще почувства от какво има нужда в този ден. 

 

ЛУННА ДИЕТА 

Лунна диета е за детоксикация на организма. От момента на новолунието, което е в 21:07ч, в продължение на 24 часа трябва да се гладува и да не се употребява никаква храна. Позволени са само течности, кафе и чай може, но без захар.

Натуралните сокове съдържат много захар, така че ги избягвайте. Не трябва да се консумира мляко, също и алкохол. Тази диета пречиства организма от токсините и задържаните течности. По време на 24-часовия “пост” може да загубите от 1 до 3 кг.

Може да се прави само по новолуние или при четирите фази на Луната.

Ако прилагате в новолуние лунната диета, по време на растящата Луна яжте по-малко храна и внимавайте с калориите. При намаляваща Луна може да се отпуснете малко повече.

 

„Никога не яж това, което не обичаш. Никога не мисли, докато ядеш за това, което не обичаш.“

Петър Дънов


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати