Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 17.09.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 17.09.20

Хранене по лунен календар – четвъртък – 17.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Новолуние. Добре е да си организирате разтоварващ ден, но очистителни процедури не се препоръчват, защото може да има усложнение. Организмът сега се намира в твърде уязвимо състояние. Препоръчително е да се откажете от алкохол, остри подправки, съмнителни продукти.

Храната трябва да е лесно усвоима. Полезни са кашите, супички, зелен чай. Сладко съвсем малко да се употребява. Месото и рибата категорично да бъдат изключени.

 

ЛУННА ДИЕТА

Лунната диета е за детоксикация на организма. От момента на новолунието (14:00ч), в продължение на 24 часа трябва да се гладува и да не се употребява никаква храна. Позволени са само течности, кафе и чай, но без захар.

Натуралните сокове съдържат много захар, така че ги избягвайте. Не трябва да се консумира мляко, също и алкохол. Тази диета пречиства организма от токсините и задържаните течности. По време на 24-часовия “пост” може да загубите от 1 до 3 кг.

Може да се прави само по новолуние или при четирите фази на Луната.

Ако прилагате в новолуние лунната диета, по време на растящата Луна яжте по-малко храна и внимавайте с калориите. При намаляваща Луна може да се отпуснете малко повече.

 

Днешното предложение:

МАСЛИНИ С ОРИЗ

Продукти: 100 мл растително масло, 400 г кромид лук, 150 г домати, 200 г ориз, 350 г маслини, 1 лимон, сол на вкус.

Приготвяне: Лукът, нарязан на дребно се задушава в мазнината, докато омекне, след което се прибавят добре измитият ориз, едро нарязаните домати и маслините, предварително запарени в гореща вода.

Ястието се залива с гореща вода и когато кипне, се посолява.

Пече се 20 минути. Поднася се с парче лимон към всяка порция.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети