Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 21.11.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 21.11.19

Хранене по лунен календар – четвъртък – 21.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

В  25 –я лунен ден всяка груба храна трябва да се избягва.

Принципно денят е благоприятен за гладуване. Може да го посветите на растителна храна. Това ще премахне токсините от тялото, ще укрепи храносмилателната система. Добре е да се ядат само плодове и зеленчуци, но сокове не се препоръчват в този ден.

Млякото може да бъде включено в менюто, но в малко количество, също извара.

Днес е много полезно да се пие възможно най-много вода. Колкото повече пиете вода, толкова по-добре. Водата ще помогне на тялото ви да се отърве от токсините по естествен начин и без неприятни последствия.

Днес е подходящо да се прави йогийската прочистваща техника шанк-пракшалана.

Луната е в знак Дева – Добре е да подкрепите работата на храносмилателните органи. Ако не са в ред, тогава те могат да бъдат успокоени със сини продукти, влиянието на които в момента е особено силно. Ако стомахът, червата и други органи не работят много активно, тогава те могат да бъдат стимулирани чрез червени продукти и дрехи. За проблеми с черния дроб и жлъчния мехур, със стомаха и далака използвайте жълтия цвят.

Днешното предложение:

ГРАХ С БЯЛО ВИНО

Продукти: 600 г. изчистен грах, ½ пакетче краве масло, 12 малки главички лук, 1 чаша бяло вино, 1 чаша прясно мляко, ½ кофичка сметана, копър, магданоз, сол.

Приготвяне:  Задушете граха в маслото. Прибавете изчистените цели лукчета и виното. Задушавайте на тих огън, докато се изпари виното.

Залейте с подсоленото прясно мляко. Когато грахът омекне напълно, прибавете сметаната и ситно нарязания магданоз и копър, и оставете още 10 минути на тих огън.

Може да се използва като гарнитура за варено или печено месо.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети