Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – четвъртък – 24.10.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – четвъртък – 24.10.19

Хранене по лунен календар – четвъртък – 24.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Нашата храносмилателна система днес се нуждае от много внимателно отношение

В 26-ия лунен ден е добре да гладувате. Не трябва да се консумира месо.  Всяка храна може да се превърне в отрова.

Богато претъпкана маса не се препоръчва. Днес не бива нито да пиете, нито да пушите. 

През този период лунните енергии оказват силно въздействие върху нашите органи, ето защо идеалният вариант е да се гладува. Но ако това ви изглежда невъзможно, просто се опитайте да намалите количеството консумирана храна. 

Необходимо е да се изключат всички пържени, солени, мазни храни. Забравете за сладкиши, продукти от брашно, консервирани храни и полуфабрикати днес. Вашата диета трябва да бъде почти изцяло зеленчуци и плодове, и най-добрият вариант е да ги ядете в сурова, минимално обработена форма.

Нашата храносмилателна система днес се нуждае от много внимателно отношение. Ако не спазвате минималните ограничения, ако не коригирате обичайната си диета според препоръките, рискувате да получите тежки обостряния на хронични заболявания, лечението, на които може да продължи дълго време.

Хранене при Луна в Дева

Много полезни продукти сега са мляко (нискомаслено), броколи, бадеми, ленени семена, джинджифил. 

Основният цвят на Девата  се счита за СИН , контрастен -ЖЪЛТ и ЧЕРВЕН .
В дните на Дева храносмилателните органи могат да бъдат подкрепени. Ако те някъде не са в ред, могат да бъдат успокоени с продукти в синьо, чието влияние е особено силно в този момент.

Ако стомаха, червата и други органи не работят много активно, тогава, напротив, те могат да бъдат стимулирани чрез контрастните цветове, например с червени продукти и дрехи. За проблеми с черния дроб и жлъчния мехур, със стомаха и далака, използвайте жълти продукти.

Днешното предложение:   САЛАТА ОТ БРОКОЛИ

Продукти: 1 пакет замразени броколи, 1 кофичка кисело мляко, майонеза, копър, босилек, риган, магданоз, черен пипер, сол, олио.

Приготвяне: Размразете броколите и ги пуснете в гореща вода с малко сол и олио. Оставете ги докато омекнат. През това време пригответе млечният сос: Към киселото мляко (да не се бърка много) добавете нарязани зелените подправки, 1 с. л. олио, сол, черен пипер и 2-3 с.л. майонеза. След като го приготвите, оставете го в хладилника.

Поднесете броколите (охладени) накъсани на цветчета и залети с млечния сос. По желание може да настържете кашкавал или сварени яйца. Подходящи са за салата или като гарнитура към основно ястие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети