Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 03.05.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 03.05.20

Хранене по лунен календар – неделя – 03.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Луната оказва негативно влияние върху всички процеси в тялото, които са далеч от естествения баланс. Например, ако преядете, вероятно ще страдате от тежест и дори са възможни болки в стомаха. Най-добрият вариант за целия ден е гладуването. Ако не можете да гладувате, придържайте се поне към вегетарианска храна. Не прекалявайте с боб, яйца, риба, млечни продукти, орехи, ядки. 

Желателно да се пият много течности, сокове (освен ябълков).  Можете да предприемете сокова терапия. (след 15:31 ч до 17:00 ч на следващия ден)

Напълно премахнете алкохола и никотина. 

Днешното предложение:

ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С ТОПЧЕТА ОТ ГРИС

Продукти: 1 морков, 1/2 глава целина, 1 корен пащърнак, 1 глава лук, 1 домат, 4 с.л. грис, 40 г масло,  2 жълтъка, 1 ч.ч. ситно нарязан спанак, 1/2 връзка магданоз, черен пипер, сол.       

Приготвяне: В една чаена чаша вряща вода постепенно се пуска грисът и се бърка непрекъснато, докато се сгъсти. Сваля се от огъня и се разбърква с маслото, жълтъците, спанака и ситно нарязания спанак.

Почистените и нарязани зеленчуци се заливат с 2 л подсолена вода и се сваряват до омекване.

С помощта на чаена лъжичка се взема от грисовата смес, оформят се топчета и се пускат във врящата супа. Варят се на слаб огън, докато изплуват на повърхността. Супата се поднася гореща, поръсена с черен пипер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп