Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 07.07.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 07.07.19

Хранене по лунен календар – неделя – 07.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Храната в шестия лунен ден (от 11:11 ч. днес до 12:24 ч. на 8 юли) за разлика от предходния ден на лунния цикъл, изисква ограничаване на употребата на течности. Не прекалявайте с тях, но и рязко не ги намалявайте. Тези препоръки на астролозите са свързани с факта, че през този период бъбреците са отслабени. Също така може да се получи подуване и отоци.

Сега млякото и млечните продукти също трябва да бъдат изключени от менюто, защото на този ден могат да доведат до прекомерно образуване на слуз.

Силно се препоръчва да се въздържате от пиене на бира в това време, защото бъбреците както вече споменах са много слаби и пиенето на бира може да предизвика негативни реакции, които обикновено водят до сериозни бъбречни заболявания.

Храната през този период трябва да бъде възможно най-лека, но не трябва да гладувате.

Днешното предложение:

ПЕЧЕНА СЬОМГА

2 филета от сьомга

половин ч. л. мащерка

половин лимон

1 лук

2 супени лъжици зехтин

1 зелена чушка

1 супена лъжица нарязан копър

сол, черен пипер на вкус

Приготвяне: Измиваме, подсушаваме филето от сьомга, поръсваме с мащерка и черен пипер. Лимон, лук и пипер се нарязват на пръстени. Поставете фолио в тава за печене, намажете го с масло. Разстилате нарязаните лимон, лук, рибеното филе и най-отгоре наредете нарязаният пипер.  Увийте с фолиото и печете за около половин час на 180 градуса. Може да остане така или да развиете фолиото и да запечете ще малко за долавяне на коричка. Сервира се без лука, поръсва се с копър.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети