Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 13.02.2022

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 13.02.2022

Хранене по лунен календар – неделя – 13.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

В 13 лунен ден до 14:28 часа може да си хапнете, без да прекалявате. Допустими са риба и месо. Препоръчват се храни, съдържащи много въглехидрати. Това може да са различни зърнени храни, сокове, конфитюри, сладкиши.

В 14 лунен ден след 14:28 часа - Ако с приближаването на пълнолунието чувствате тежест, вътрешен дискомфорт, възниква усещане за затлачване на организма, то напълно преминете на вегетарианска храна или гладуване. Например, добре е да организирате „ябълков ден“ или ден, в който ще пиете само пресни сокове. Дори и да не успеете да гладувате, опитайте се да използвате възможно най-малко различни храни в диетата си.

Сега е твърде активна астралната енергия, което означава, че бързо идва, но и бързо си отива, затова трябва да се поддържа жизненият тонус. Пийте повече вода, което способства изчистването на организма.

Противопоказано е да се ядат храни от заведения за бързо хранене, да се приготвя храна от полуфабрикати, с много подправки, много мазни храни и силно се препоръчва да се намали количеството сладко. Да се избягват храни с горчив вкус, силен чай, кафе, алкохол. 

Основното нещо в храненето сега е прясно приготвена храна. Може да се поглезите с деликатесни неща от разбити белтъци и сметана. Продуктите на деня са бадемите, ябълки и круши.

 

ОРИЗОВИ КЮФТЕТА

Продукти: 1 ч. ч. ориз, 2 яйца, ½ ч. ч. натрошено сирене (може и кашкавал), масло, олио, брашно или галета, магданоз, черен пипер, сол на вкус.

Приготвяне: Оризът се сварява в 3 ч. ч. подсолена вода, в която се прибавя масло колкото орех и се оставя да се охлади.

Прибавя се натрошеното сирене или настърган кашкавал, нарязаният на ситно магданоз, едното яйце и черният пипер. От сместа се оформят кюфтета, които се овалват в брашно или галета, потапят се в разбито яйце и се пържат с сгорещено олио. Поднасят се топли.

 

„Вашият ключ към трайното отслабване е да ядете предимно онези храни, които имат висок дял на хранителни вещества (некалорични хранителни фактори) към калории (въглехидрати, мазнини и протеини)“.

 Джоуел Фърмън


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети