Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 14.07.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 14.07.19

Хранене по лунен календар – неделя – 14.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

През целия неделен ден, до 19:07ч, сме под влияние на 12 лунен ден.

Днес изобщо не е денят, в който можете да се отдадете на излишество. Луната оказва много негативно влияние върху всички процеси в тялото, които са далеч от естествения баланс. Например, ако през друг ден преяждането може просто да бъде придружено от приятно чувство на ситост, което преминава без следа след известно време, то днес вероятно ще страдате от тежест и дори болки в стомаха. Възможно е даже на следващия ден да се усетят последствията от прекомерното хапване под формата на неприятни симптоми и болка в различни части на тялото. Затова се грижете за здравето си, не се отдавайте на лакомията, отдавайте предпочитание на леката и здравословна храна. Още по-добре ще ви се отрази, ако погладувате малко. Ако не можете да гладувате цял ден, то поне намалете до минимум количеството на нездравословна и вредна храна.

Днес е желателно да се пият много течности. Подходящи храни са: отхрачващите чайове за прочистване на гърдите, плодови сокове (с изключение на ябълките), ядки, семена, растителни масла. Необходимо е да се въздържате от груби храни, яйца, риба, месо. Напълно премахнете алкохола и никотина. Можете да предприемете сокова терапия.

 

Днешното предложение:

КАРТОФИ ПО ЛИОНСКИ В ТЕНДЖЕРА ПОД НАЛЯГАНЕ

Продукти: 1 кг картофи, 2-3 глави кромид лук, 1 чаша сухо бяло вино, 20 г брашно, черен пипер и сол на вкус, 2 с.л. растително масло, магданоз

Приготвяне: Мазнината се загрява в тенджерата и се задушават леко лукът и нарязаните картофи на филийки. Посоляват се, поръсват се с черен пипер, и се прибавя брашното. Разбъркват се и се налива бялото вино. Отново се разбърква. Затваря се тенджерата под налягане и ястието се вари 10 минути, след като се завърти винтила или започне да съска.

Бързо, лесно и най-важното вкусно!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети