Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 15.08.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 15.08.2021

Хранене по лунен календар – неделя – 15.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

8 лунен ден - ден на трансформацията и обновлението, ден на изчистването на душата и тялото. В този период е полезно да се гладува, да се проведат изчистващи процедури, изчистване на стомаха и червата.

В този ден можете да постите или да спазвате вегетарианска диета. Най-добре е да се яде лека храна – като зеленчуци, плодове, ястия от зърнени храни, овесена каша,  леки тестени продукти, постни риби и морски дарове. Избягвайте никотин и алкохол.

Благоприятно е да се приготвят лечебни билкови отвари и настойки.

Храната е също добре енергийно да се пречисти. Може да я приготвяте на огън или да гори запалена свещ близо до нея също е достатъчно.

Днешното предложение:

ЧУШКИ СЪС СИРЕНЕ И ЯЙЦА

Продукти: 2 чушки, 20 г олио, 50 г сирене, 1 яйце, 10 мл мляко, половин глава лук, 60 г картофи, магданоз, черен пипер, сол.

Приготвяне: Сварените почти на пара картофи се прекарват през преса и към полученото пюре се прибавят стритото сирене, млякото, яйцето, нарязания магданоз и черния пипер, сол.

Дребно нарязания лук се задушава и се прибавя към плънката. Получената смес се сотира, чушките се пълнят и се задушават. Посоляват се и се поднасят необелени.

За плънката на чушките може да се употреби и само смес със стрито сирене, яйце, магданоз и черен пипер. В този случай сиренето е 100 г.

 

„Ако дъвчете само на лявата страна, ще станете много чувствителни, ако дъвчете само на дясната страна, ще развиете повече мисълта си. За да има хармония между мислите и чувствата и да придобиете вътрешен мир, дъвчете на и на лявата, и на дясната страна.“

Петър Дънов

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети