Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 17.11.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 17.11.19

Хранене по лунен календар – неделя – 17.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Започнаха Коледните пости, но за тези, които не спазват постите, могат да ползват съветите по лунния календар

В 21 лунен ден можете да не се замисляте за количеството храна, времето е подходящо за празнуване, само трябва да се погрижите повече за качеството на храната, която ядете. В диетата ви трябва да преобладават "живи" храни, в които да има минимум химическите добавки, мазнини, сол и захар. 

Днес можете да отидете в ресторант, да организирате малък празник у дома и да поканите гости или да се поглезите с любимия си десерт. Добрата храна, особено приготвена собственоръчно, ще ви донесе удоволствие, а не вреда. Събиране с приятели, близки хора, роднини и семейство ще бъде много приятно. Можете да получите много положителни емоции от тях, а комуникацията ще подобри настроението ви.

Денят е свързан с кръвоносната система, затова е полезно за процедури по изчистване на кръвта и да се ядат продукти, които я засилват - черен дроб, червени плодове и зеленчуци - боровинки, нар, цвекло, домати и др., сухо червено вино.

Храната трябва да е лека, не злоупотребявайте с мазните продукти. Разнообразни зеленчукови и плодови продукти, рибни блюда, зърнени храни, яйца, млечни продукти са много полезни сега.

Днешното предложение:

МЕСО ПО ФРЕНСКИ С ГЪБИ И СИРЕНЕ

Продукти: Месо - 800 грама, Лук - 600 грама, Твърдо сирене - 250 грама, Майонеза - 2 с.л. лъжици, олио - 100 грама, сол, черен пипер - на вкус

Приготвяне: Измийте и почистете гъбите. Нарежете ги и ги запържете малко в тиган.

Нарежете месото с дебелина 2 см, начукайте като пържоли. Осолете месото, добавете черен пипер, намажете с майонеза и оставете да се маринова.

Лукът нарежете на пръстени, сиренето настържете на едро ренде.

Сложете хартия за печене и намажете с олиото, наредете лука за основа като първи слой. Отгоре наредете месото, върху него гъбите, последният слой настърганото сирене.

Печете при температура 190-200 градуса за 50-60 минути, до златисто кафяво.

Приятен апетит! 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.

Персонализирана реклама и съдържание, преброяване на посещения и източници на трафик

Съхраняване на и/или достъп до информация на устройство

Политика за поверителност Бисквитки

Вашите настройки за поверителност

Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.

Политика за поверителност Бисквитки

Управление на предпочитанията за съгласие

Задължителни

Тези бисквитки и скриптове са необходими за функциониране на уебсайта и не могат да бъдат изключени. Обикновено те се задават само в отговор на действия, правени от вас, които отнасят до заявка за услуги, като задаване на настройките за поверителност, влизане или попълване на формуляри. Можете да зададете браузъра си да блокира или да ви извести за тези бисквитки, но част от сайта няма да работи. Тези бисквитки не съхраняват никакви лично идентифицируващи данни.

Винаги ВКЛ

Аналитични

Тези бисквитки и скриптове ни позволяват да преброяваме посещения и източници на трафик, така че да измерим и подобрим производителността на нашия сайт. Те ни помагат да знаем кои страници са най- и най-непопулярни и да видим как посетителите се движат по сайта. Всичка информация, която тези бисквитки събират, е кумулативна и неидентифицируема. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, няма да знаем, кога сте посетили нашия сайт.

Маркетинг

Тези бисквитки и скриптове могат да бъдат зададени чрез нашия сайт от нашите рекламни партньори. Те могат да бъдат използвани от тези компании за построяване на профил на вашите интереси и показване на съответни реклами на други сайтове. Те не съхраняват директна лична информация, но са базирани на уникално идентифициране на вашия браузър и интернет устройство. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, ще имате по-малко целенасочена реклама.