Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 20.06.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 20.06.2021

Хранене по лунен календар – неделя – 20.06.2021 - Tribune.bg
Снимка:

До 16:02 ч продължава 10 лунен ден и все още всичко е позволено да се яде, не трябва да се гладува, нито да се придържате към строга диета. Препоръчително е да се хапне малко месо.

Подходящо е да се ядат макаронени изделия, всички видове сирена, пирожки с месо, царевица. От сладките продукти – кифличка, шоколад и мед.

На масата обезателно трябва да присъства натурален зеленчуков сок. Подходящи са доматен сок и от моркови.

От 16:02ч започва 11 лунен ден. Би било много добре да се направи ден за разтоварване (гладуване) или да се ядат моно продукти. Например, яжте само плодове и зеленчуци, но да не се смесват на едно ядене. Един вегетариански ден ще подобри значително състоянието ви, ще намали тежестта върху тялото, ще подобри функционирането на органите.

Ако не можете да си представите живота без месо, опитайте поне да приготвите ястията от него на пара или във фурната и с минимално количество мазнини и подправки.

Днешното предложение:

КАРТОФЕНИ КЮФТЕТА

Продукти: 1 кг картофи, 1 ч. ч. брашно, 1 глава кромид лук, 150 г сирене, 2 яйца, 1 ½ чаена чаша растително масло, магданоз, черен пипер, сол

Приготвяне: Картофите се сваряват, обелват се и като изстинат, се прекарват през преса или се настъргват на ренде.

Прибавят се яйцата, ситно нарязания лук, сирене и магданоз, черен пипер и сол. Сместа се омесва и се оформят кюфтета, които се овалват в брашното и се изпържват в сгорещена мазнина.

Поднасят се с кисело мляко, разбито със счукан чесън и ситно нарязан копър, зелена салата.

 

Любопитно: След препиване често на другия ден се появява странна тежест в главата, невероятно лошо усещане в стомаха. Ето едно лечебно средство за мигновено премахване на всички болезнени усещания след гуляй. Капнете 20 капки ментов спирт в чаша студена вода и трябва да се изпие наведнъж. След 1-2 минути напълно ще се избавите от всички последствия след вчерашния гуляй.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети