Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 21.06.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 21.06.20

Хранене по лунен календар – неделя – 21.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

В 09:43ч е новолуние. Добре е да си организирате разтоварващ ден, но очистителни процедури не се препоръчват, защото може да има усложнение. Организмът сега се намира в твърде уязвимо състояние. Препоръчително е да се откажете от алкохол, остри подправки, съмнителни продукти. Храната трябва да е лесно усвоимa. Полезни са кашите, супички, зелен чай. Сладко съвсем малко да се употребява. Месото и рибата категорично да бъдат изключени.

ЛУННА ДИЕТА

Лунна диета е за детоксикация на организма. От момента на новолунието, в продължение на 24 часа трябва да се гладува и да не се употребява никаква храна. Позволени са само течности, кафе и чай може, но без захар.

Натуралните сокове съдържат много захар, така че ги избягвайте. Не трябва да се консумира мляко, също и алкохол. Тази диета пречиства организма от токсините и задържаните течности. По време на 24-часовия „пост” може да загубите от 1 до 3 кг.

Може да се прави само по новолуние или при четирите фази на Луната.

Ако прилагате в новолуние лунната диета, по време на растящата Луна яжте по-малко храна и внимавайте с калориите. При намаляваща Луна може да се отпуснете малко повече.

Днешното предложение:

ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА БЕЗ МАЗНИНА

Продукти: 150  картофи, 100 г моркови, 150 г целина, 100 г пиперки, 100 г лук, 150 г зеле (спанак), 200 г домати, 100 г зелен фасул, 100 г стерилизиран грах, 40 г ориз, 1 – 1 1/2 л вода, магданоз и сол на вкус.           

Приготвяне: Нарязаните зеленчуци (без доматите) се пускат в съд с вряща подсолена вода последователно (според необходимостта за сваряване до полуомекване). Прибавя се изчистеният и измит ориз, а 10 минути по-късно – нарязаните домати и сол.

Готовата супа се поднася с нарязан на дребно магданоз.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати